samomama
Zainteresovan član
- Poruka
- 407
JOPE:Pozdrav tebi mama a i svima ostalima. Kako si, kako decica.
Hvala na pitanju,dobro je,kako je kod tebe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JOPE:Pozdrav tebi mama a i svima ostalima. Kako si, kako decica.
Dobro jutro draga "mama". Nesto sam jutros poranio. Noc bese besana... Po ovako toplom vremenu negde sam navuko nazeb ali se borim. Nadam se da je kod tebe sve OK. Pozdrav s Juga. :grin:samomama:Hvala na pitanju,dobro je,kako je kod tebe?
Dobroosla u generaciju pedesetih. Ja sam iz nje poniko. Ne obracam paznju na godine jer ih ne primecujem. Ovde sam da se "druzimo", razmenjujemo iskustva, price i upoznajemo, sebe, druge, gradove, drzave. Ja sam iz Srbije, grada na Nisavi. Reci nesto o sebi. Pozdrav.nenita:pozdrav svima,bas sam se prijatno iznenadila da postoje i ljudi nasih godina na forumu.Posto zivim bas daleko i ovo je jedaan od nacina da saznam sta se desava kod kuce,ali,uvek sam nailazila na decu mladju od moje dece.volela bih da vas bolje upoznam,ko ste sta ste odakle ste...
JOPE:Dobro jutro draga "mama". Nesto sam jutros poranio. Noc bese besana... Po ovako toplom vremenu negde sam navuko nazeb ali se borim. Nadam se da je kod tebe sve OK. Pozdrav s Juga. :grin:

bobanap:dobro jutro komsije :-D :-D :-D
JOPE.......moras se malo pripaziti.....caja sa limunom, ferveks u caj ali ne preterati....
utopliti se....
ajde...veliki si ti momak.... :-D :-D :-D
'mama......nema te ceo vikend..... :-D :-D
imamo novu drugaricu, dobrodosla, naravno..... :-D :-D :-D
samomama:Uvalio se stariji sin pred racunar cijeli vikend,sta se moze,na mladjima svijet ostaje
samomama:Bio je na Tifinom koncertu,kad i mi,samo nije bio s nama.....s nama se vratio kuci poslije koncerta. Leb i Sol svira za koji dan,ali nisu normalni sa cijenom-20 eura,a na dan koncerta 30. Za toliko nije ni U2 svirao.
;-) baci meni koji..bobanap:![]()
JOPE....... :-D :-D
saljem ti vitamina .....nadam se da te prehlada nije oborila........ :-D :-D :-D
Nije jos. Ne dam se. Da nije tebe i tvoje brige mozda bi. Hvala ti od srca. :-Dbobanap:![]()
JOPE....... :-D :-D
saljem ti vitamina .....nadam se da te prehlada nije oborila........ :-D :-D :-D
Nemoj bwe leptirice da si drcna. Covek od tebe ne sme ni da se oporavi. Ali, eto od srca ti dajem-uzmi iz korpe sta ti odgovara, ali meni, ipak, ostavi malo.Alexanna:;-) baci meni koji..![]()
JOPE:Nemoj bwe leptirice da si drcna. Covek od tebe ne sme ni da se oporavi. Ali, eto od srca ti dajem-uzmi iz korpe sta ti odgovara, ali meni, ipak, ostavi malo.![]()
Nesto ste me zapostavile, ja vas ne. Tumaram gradu, druzim se sa narodom, po nesto objavim, tek toliko da ima za pice i gorivo, ali sam i tu sam vama-malo zorom, oko podneva i oko ponoci. Da nije vas zena, pravih, zivot nas muskaraca, pravih, bio bi nistavan. Da ste mi zive i zdrave stotinu godina. Nema veceg dara za muskarca no sto je zena-cvet koga cenim i negujem.samomama:Napokon dosao Jope,sve smo se izgleda zabrinule za tebe .