u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nenita:
pozdrav svima,bas sam se prijatno iznenadila da postoje i ljudi nasih godina na forumu.Posto zivim bas daleko i ovo je jedaan od nacina da saznam sta se desava kod kuce,ali,uvek sam nailazila na decu mladju od moje dece.volela bih da vas bolje upoznam,ko ste sta ste odakle ste...
Dobroosla u generaciju pedesetih. Ja sam iz nje poniko. Ne obracam paznju na godine jer ih ne primecujem. Ovde sam da se "druzimo", razmenjujemo iskustva, price i upoznajemo, sebe, druge, gradove, drzave. Ja sam iz Srbije, grada na Nisavi. Reci nesto o sebi. Pozdrav. :D

dobro jutro komsije :-D :-D :-D
JOPE.......moras se malo pripaziti.....caja sa limunom, ferveks u caj ali ne preterati....
utopliti se....
ajde...veliki si ti momak.... :-D :-D :-D

'mama......nema te ceo vikend..... :-D :-D
imamo novu drugaricu, dobrodosla, naravno..... :-D :-D :-D

bobanap:
dobro jutro komsije :-D :-D :-D
JOPE.......moras se malo pripaziti.....caja sa limunom, ferveks u caj ali ne preterati....
utopliti se....
ajde...veliki si ti momak.... :-D :-D :-D

'mama......nema te ceo vikend..... :-D :-D
imamo novu drugaricu, dobrodosla, naravno..... :-D :-D :-D

Uvalio se stariji sin pred racunar cijeli vikend,sta se moze,na mladjima svijet ostaje

84070,1173116955,1.jpg

JOPE....... :-D :-D
saljem ti vitamina .....nadam se da te prehlada nije oborila........ :-D :-D :-D

samomama:
Napokon dosao Jope,sve smo se izgleda zabrinule za tebe .
Nesto ste me zapostavile, ja vas ne. Tumaram gradu, druzim se sa narodom, po nesto objavim, tek toliko da ima za pice i gorivo, ali sam i tu sam vama-malo zorom, oko podneva i oko ponoci. Da nije vas zena, pravih, zivot nas muskaraca, pravih, bio bi nistavan. Da ste mi zive i zdrave stotinu godina. Nema veceg dara za muskarca no sto je zena-cvet koga cenim i negujem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back