u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
goca.k:
:) DOBAR DAN DRUSTVO IZ 50-IH, JA SAM NOVA NA NETU I NA FORUMU PA SE NADAM DA CU NACICI NA RAZUMEVANJE AKO SE NE SNALAZIM NAJBOLJE! SVE VAS POZDRAVLJAM I DRAGO MI JE STO IMA MOJE GENERACIJE ZA RAZGOVOR! :)
:D Dobar dan, dobro ti nama dosla. Odakle nam dolazis, kako se osecas, kako provodis vreme, sta ti nedostaje a cega imas viska. Pozdrav u moje i u ime svih iz 50-ih, naravno veliki pozdrav i za sve ostale generacije. :D

bobanap:
dobro vece svima... :-D
nedostajete mi....zbilja se nadam da ste svi dobro i da vam dani lepo
prolaze.... :-D :-D :-D
Veliko .....vece tebi i ostalima. Hvala na pitanju, ja nisam lose nadam se i ostali. Budi tako "velika", imas moju podrsku. Zelim ti da u tebi uvek sija pozitivna energija s kojom ces uspeti da "istopis" sve prepreke do cilja- a tako bih voleo da sto pre stignes, naravno jureci ka njemu uz nas i sa nama. KISS s Juga. :p

bobanap:
50-eee ,

dobro jutro svima.....na dam se i da je tamo negde kod vas suncano, lepo....

kissssssssssssss
KISSSSSSSSSSSSSSSS i od mene ali uz dobar dan. I u gradu na Nisavi suncano, pomalo sparno. Navratio sam na kratko pa idem pored reke. Nego imam predlog. Kako si ti najzlatnija i ima te cesto a delis se izmedju dve generacije ajd' da podelimo ovaj visak mojih godina u odnosu na tvoje-nije prevelik, mozda ce i veze nakon toga biti bolje? :lol:

JOPE:
KISSSSSSSSSSSSSSSS i od mene ali uz dobar dan. I u gradu na Nisavi suncano, pomalo sparno. Navratio sam na kratko pa idem pored reke. Nego imam predlog. Kako si ti najzlatnija i ima te cesto a delis se izmedju dve generacije ajd' da podelimo ovaj visak mojih godina u odnosu na tvoje-nije prevelik, mozda ce i veze nakon toga biti bolje? :lol:

hahahahhahaha JOPE , vazi brate..... :-D :-D :-D
sa samo malo dobre volje sve se moze.
ja cenim da kad se prodje 40-a godina ,komunikacija je moguca sa svim generacijama...
nekako se dodje na nivo gde vec skoro sve znas i razumes....spreman si da shvatis.....
tolerises....pravilno razumes i posavetujes....isto tako i da se proveselis...radujes.....
godine ne treba brojiti ....treba ih ziveti ....postovati......
treba uciniti da budu lepe.......moje jesu takve... :-D
i moja je zelja da svi oko mene budu srecni jer jedino tako i ja mogu deliti srecu i
radovati se sa svima..... :-D :-D :-D

Bokice, ne da su lepe, nego najlepse-za zene, veruj mi. Devojcice mogu samo da sikcu, ali ce se jednog dana uveriti. Zena sa cetrdeset i nekom melem na svaku ranu, uzivanje. Zna sta zeli a naravno veoma dobro zna i sta drugi zele. Uzivaj u zivotu a evo i ja se trudim. Uz tebi mi je jos lepse.

JOPE:
Bokice, ne da su lepe, nego najlepse-za zene, veruj mi. Devojcice mogu samo da sikcu, ali ce se jednog dana uveriti. Zena sa cetrdeset i nekom melem na svaku ranu, uzivanje. Zna sta zeli a naravno veoma dobro zna i sta drugi zele. Uzivaj u zivotu a evo i ja se trudim. Uz tebi mi je jos lepse.

JOPE,
bez obzira sto se jako lepo druzimo i sto te smatram divnom osobom, imam utisak da se ponekad ne razumemo dobro.
u prethodnom mom postu .........i inace , uvek pisem ono sto mislim ali uvek nekako uopsteno o svemu .
ti volis da zenu opises kao zenu....ja ne....ja uvek opisujem ono ljudsko u zeni ili uopste u coveku.....
ovo sam navela da bi se ipak bolje razumeli.

pozdrav tebi i dobro vece , naravno. :-D :-D

pozdrav svima,bas sam se prijatno iznenadila da postoje i ljudi nasih godina na forumu.Posto zivim bas daleko i ovo je jedaan od nacina da saznam sta se desava kod kuce,ali,uvek sam nailazila na decu mladju od moje dece.volela bih da vas bolje upoznam,ko ste sta ste odakle ste...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back