DOBAR DAN DRUSTVO IZ 50-IH, JA SAM NOVA NA NETU I NA FORUMU PA SE NADAM DA CU NACICI NA RAZUMEVANJE AKO SE NE SNALAZIM NAJBOLJE! SVE VAS POZDRAVLJAM I DRAGO MI JE STO IMA MOJE GENERACIJE ZA RAZGOVOR! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DOBAR DAN DRUSTVO IZ 50-IH, JA SAM NOVA NA NETU I NA FORUMU PA SE NADAM DA CU NACICI NA RAZUMEVANJE AKO SE NE SNALAZIM NAJBOLJE! SVE VAS POZDRAVLJAM I DRAGO MI JE STO IMA MOJE GENERACIJE ZA RAZGOVOR! 
goca.k:DOBAR DAN DRUSTVO IZ 50-IH, JA SAM NOVA NA NETU I NA FORUMU PA SE NADAM DA CU NACICI NA RAZUMEVANJE AKO SE NE SNALAZIM NAJBOLJE! SVE VAS POZDRAVLJAM I DRAGO MI JE STO IMA MOJE GENERACIJE ZA RAZGOVOR!
![]()

Veliko .....vece tebi i ostalima. Hvala na pitanju, ja nisam lose nadam se i ostali. Budi tako "velika", imas moju podrsku. Zelim ti da u tebi uvek sija pozitivna energija s kojom ces uspeti da "istopis" sve prepreke do cilja- a tako bih voleo da sto pre stignes, naravno jureci ka njemu uz nas i sa nama. KISS s Juga.bobanap:dobro vece svima... :-D
nedostajete mi....zbilja se nadam da ste svi dobro i da vam dani lepo
prolaze.... :-D :-D :-D

Baki, naruci duplo. Juce nisam nista popio. Zamoli Zlatiborca i neka nesto malo nasecka sa Belog brda.bobanap:ajmo JOPE na pice u caffe....Pajce je raspolozen super ;-)
KISSSSSSSSSSSSSSSS i od mene ali uz dobar dan. I u gradu na Nisavi suncano, pomalo sparno. Navratio sam na kratko pa idem pored reke. Nego imam predlog. Kako si ti najzlatnija i ima te cesto a delis se izmedju dve generacije ajd' da podelimo ovaj visak mojih godina u odnosu na tvoje-nije prevelik, mozda ce i veze nakon toga biti bolje?bobanap:50-eee ,
dobro jutro svima.....na dam se i da je tamo negde kod vas suncano, lepo....
kissssssssssssss

JOPE:KISSSSSSSSSSSSSSSS i od mene ali uz dobar dan. I u gradu na Nisavi suncano, pomalo sparno. Navratio sam na kratko pa idem pored reke. Nego imam predlog. Kako si ti najzlatnija i ima te cesto a delis se izmedju dve generacije ajd' da podelimo ovaj visak mojih godina u odnosu na tvoje-nije prevelik, mozda ce i veze nakon toga biti bolje?![]()
JOPE:Bokice, ne da su lepe, nego najlepse-za zene, veruj mi. Devojcice mogu samo da sikcu, ali ce se jednog dana uveriti. Zena sa cetrdeset i nekom melem na svaku ranu, uzivanje. Zna sta zeli a naravno veoma dobro zna i sta drugi zele. Uzivaj u zivotu a evo i ja se trudim. Uz tebi mi je jos lepse.
Ti meni jutro, ja tebi vece. Pozdrav od srca za sve iz ove i drugih genaracija. Dragi forumasi: nemojte da se stidite, navratite i do nase generacije, pitajte, hvalite, kritikujte, predlazite...????????????????????? :-D :grin:bobanap:50--eeeee :-D :-D gde ste..... :-D :-D
dobro jutro i ovog jutra, gde god da ste.... :-D

...i tebi i ostalima, koji kao da su u zemlju propali. Mozda ih je vreme izmamilo u ranu jutarnju setnju. U svakom slucaju prvi jutarnji poljubac ide tebi i bokal kafe, sa dodacima. Ziva mi bila. :-Dbobanap:50--eeeeeee
dobro jutro ...ovo suncano i prelepo...... :-D :-D :-D
Dobar dan, komsinice. lepo i prijatno popodne i vece ti zelim :-Dbobanap:komsije.... :-D dobro jutro.... :-D :-D :-D
Pozdrav tebi mama a i svima ostalima. Kako si, kako decica.samomama:Dobro vece svima