bobanap
Domaćin
- Poruka
- 4.477
Alexanna:..Bobanice...ja ako ne popijem kafu ja zaspa...
![]()
![]()
evoooooooooooo trazim slikuuuuuuuuuuuuuu :-D :-D :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alexanna:..Bobanice...ja ako ne popijem kafu ja zaspa...
![]()
![]()
Volis Indexe. I ja,samo se rastuzim,za kratko vrijeme umrijese,nekoliko njih....bobanap:bravo 'mama
evo malo ovih iz Tvog kraja....;-)
- - - - -- - - - - - -
Cuj me ti, nadji snage mijenjaj svijet
Budi ista kao more sto valovima mijenja svih obala lik
Ti ces nac pravi put jer ja to znam
Kao sto si nekad mogla sa osmijehom mi reci da ostanem sam
Davno je bilo kad je nestao ti svaki trag
Zelje i htjenja tvoja cudna tad su bila
Sunca sjaj u noci htjela si uvijek ti
Znala si nama novu igru nac i sretna biti
Meni si uvijek mogla prici kao nekom ko te zna i voli
Znao sam sta zelis tad
- - - - -- -- - - - - - - - :-)
hvaalaa..
. 
JOPE:Ljubim Vas, dodjose mi gosti, ako me nebude bilo neko vreme, popijte u moje ime nesto. Kafa je bilo odlicna ali kolac nisam probao. "Mama" spremi nesto za orucak i nemoj da oksanis, a ti Bobanice uberi koji kivi,a moze i mandarina, da ujutru pre kafe osvezimo usta.
JOPE:Ljubim Vas, dodjose mi gosti, ako me nebude bilo neko vreme, popijte u moje ime nesto. Kafa je bilo odlicna ali kolac nisam probao. "Mama" spremi nesto za orucak i nemoj da oksanis, a ti Bobanice uberi koji kivi,a moze i mandarina, da ujutru pre kafe osvezimo usta.
On ne zna da peva :shock: Trazices me. Odoh.samomama:Bjezi,nikad te nema,necu s tobom vise da se druzim.![]()

U pravu si. Lepse mi je kad Vas slusam.bobanap:'mama :-D
provaliOn ne zna da peva :shock:
uvek pobegne kad mi krenemo :-D :-D
..ali ne smeta..pevaj..samo cu malo da se osvrnem u proslost ..JOPE:Trazices me. Odoh.![]()

Plasim se stavices mi nesto-mozda nesto sto ne volim.samomama:Nemoj da se ljutis,ali uvijek bjezis,nema veze sto ne znas da pjevas,samo otvaraj usta![]()

samomama:Ti bobana veceras ko ja neki dan,sve tuzne balade....
Samo se raznezi, bar to ne moze niko da ti zabrani. Lepo me zabavljas. Nadam se da je i ostalim forumasima na pedesetici zabavno. Mladost i iskustvo-dokazana varijanta. Jos tri drzave, dve dobre zenske i jedan...(same nastavite)bobanap:uvece se drugacije osecam..... :-D :-D
a kasno je da bih pustila onaj ludi ritam koji me " podize " :-D