Boki ne udaraj u zicu. Vidis da si "mamu" stopila. Nema je, a ja sa j.virusom ostadoh i uzivam u tvojim pesmama. Otpevaj jos jednu pa da nas troje, za sada, odemo na pocinak. Mozda cemo na Luksemburgu, ko nekada, pronaci nesto za lep san.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam musko..
![]()
..nikako opet, onda smo dvojica..
![]()
![]()
![]()
pa sad cu zaista morati i ja pustiti svoj glas... pa bolje da pevam i bit cu primecena garant..
jos kako falšam..
![]()
Kako bre "mama" da baratam sa tim msn kada ga nemam. Za koji dan uvodim kablovski pa cu zamoliti da mi instaliraju. Ne mogu da odem od Vas a svaki cas mi igra ekran, slika se lomi i bojim se da koja poruka ne ode.samomama:Jedan zgodan frajer koji iznenada dolazi,iznenada nestaje,sav je misterija, ne zna da barata sa msn-om,ali pravi najbolju musku kafu na svijetu.
JOPE:Boki ne udaraj u zicu. Vidis da si "mamu" stopila. Nema je, a ja sa j.virusom ostadoh i uzivam u tvojim pesmama. Otpevaj jos jednu pa da nas troje, za sada, odemo na pocinak. Mozda cemo na Luksemburgu, ko nekada, pronaci nesto za lep san.
Alexanna:ja sam musko..
![]()
![]()
![]()
![]()
pa sad cu zaista morati i ja pustiti svoj glas... pa bolje da pevam i bit cu primecena garant..
jos kako falšam..
![]()
..pa sad kom glas kom spas.. 
Ako si musko zasto pises u zenskom rodu, ili se uguravas?Alexanna:ja sam musko..
![]()
![]()
![]()
![]()
jos kako falšam..
![]()
bobanap:hahahahhaahaha on proviri na minut. :-D
a ti se izgubi.... :-D nemoj ga napadati :-D greota je...sam covek...
a nas tri.... :-D :-D

Zena mora da odmara i zna da je meni lepo sa vama. Provokacije ti nesamomama:Mama jos ne ide u krevet,tebe JOPE zena tjera,mene niko,ja sam samostalna,mali sin je zaspao....
JOPE:Zena mora da odmara i zna da je meni lepo sa vama. Provokacije ti nepale "mama"
..pa naterali me...bobanap:Alexanna.....
ti si kraljica....a i onaj sampanj si sama slistila .....hahahahaaaa

Nikada se od zena branio nisam. Da nije njih, a ovih dana Vas, zivot bi bio noc bez sna, ljubav bez ljubavi, izgubljena nada, pustos u srcu.bobanap:Jope.....gotovo......hahahahahaaa
sad se sam brani.......hahahahahaha
nisam ti ja kriva sto samo virkas u taj ekran....
..JOPE:Ako si musko zasto pises u zenskom rodu, ili se uguravas?
igra reci Jope..
...ova ovde zujalica se nigde ne ugurava..ona kako doleti tako i odleti..i njen prostor je vecito slobodan pa nema potrebe za guranjem..Ne teram ja Vas vec zelim da ostatak noci, do jutra, provedemo troseci tu akumuliranu energiju-VASU. :smile:samomama:Zasto onda nas tjeras na spavanje,mi smo mlade,imamo mi energije nepotrosene,nisu djeca sve uspjela potrositi.
Nego,otkrij tajnu,sto se samo kratko pojavis i zbrises,da se ne bojis puno zena na jednom mjestu?
Alexanna:..pa naterali me...![]()
Ma uguraj se i zuji.Alexanna:..igra reci Jope..
...ova ovde zujalica se nigde ne ugurava..ona kako doleti tako i odleti..i njen prostor je vecito slobodan pa nema potrebe za guranjem..
...sta je ovoooo..bobanap:nemoj da se ljutis na Jope-a.....
vidis da je nesto tuzan...ovih dana :-( pa nije ni mogao da te primeti kad zujis
na sve strane....
ajde da mu olaksamo malo :-D :-D
Jopeeeeeeeee
glavu gore....vidis li kako je zivot lep....a ne traje vecno.... :-D
obuci osmeh i zapevaj sa nama :-D :-D
svi me nesto danas pogresno shvacaju...ja ne umem da se ljutim..

JOPE:Nikada se od zena branio nisam. Da nije njih, a ovih dana Vas, zivot bi bio noc bez sna, ljubav bez ljubavi, izgubljena nada, pustos u srcu.

Ubise me Bobanine pesme. Ovo je njena noc. Jos kada bi joj valovi doneli nesto u skute.samomama:Ko nam je romantican![]()