samomama
Zainteresovan član
- Poruka
- 407
To si ti nas pozelio.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JOPE:Neka ste nas zaboravili. Ne zaboravite, godone prolaze. doco ce nove generacije.
Cao Bobana cao ostaliDula:Cao BUBREG,
Koliko ti trba vremena da motorom predjes 49 km? E toliko smo udaljeni a za leto to nije nista, inace u nedelju 4 marta dolazim u Novi Sad u neku svadbu, a mogu ti reci da sam cesto u Novom Sadu, imam tamo i prijatelja i rodjaka. Pozdrav...... Ej kako supruga podnosi putovanje motorom? dali i ona uziva?
;-)
ops:
Cao Bobanabobanap:cini se da je bolje....![]()
sa temperaturom se borim....malo ona, malo ja.....![]()
![]()
BUBREG U LOJU:Cao Bobana
UUUUUUUUUURRRRRRAAAAAA Bobana nam prezdravila
Sretno ti ozdravljenje junakinjo nasa :-D :-D :-D :-D :-D :grin: :grin: :grin: :grin:
Dula:Bobana, eh da mi je koji limun da ti posaljem.............ili moram prirediti neku zurku pa da odmah dobijes volju a gde je volja tu je i snaga.....Ljubim te
JOPE:Na Vama sve pociva. Ja skoknuo do prodavnice po dorucak, zato me nije bilo neko vreme. Pozdrav svima koji budu na forumu. Bobanap-nedaj se.![]()

samomama:Jutro pedesete....[/QUOT
Dobar dan 60-te :-D
Kaze se VOZ-DRA. Dobar dan drugarice. Jer ide na bolje. Ko nas kao na Primorju, udarilo u 20 stepeni.bobanap:Jope...
kaze li se ovako...Zdravo---Zivo..... :-D :-D
hahahahahahaa
dobro ti vece, prijatelju![]()
Pozdrav i tebi i dobro nam dosla. Dobar ti je meni ali fali slatkis. Ti to umes najbolje. "Mame" nema odlutala, udario je prolecni talas.Dula:caoooo drustvo, napolju je prava uzivancija prolece nam stize, vidim da ste svi na okupu i dobri ste, Bobana ti vec radis ? cuvaj se....Bubreg znam da su sada svadbe mnogo drugacije nego pre, ali se zivo secam onih nekadasnjih ispod SATRE od 200 - 300 gostiju i obilje hrane kao iz Balaseviceve pesme ,,AL SE NEKAD DOBRO JELO,, JOPE-VOZDRA, a poruka mami glasi ,, ceo dan mi se jedu cevapi i to oni bosanski.
Dula:caoooo drustvo, napolju je prava uzivancija prolece nam stize, vidim da ste svi na okupu i dobri ste, Bobana ti vec radis ? cuvaj se....Bubreg znam da su sada svadbe mnogo drugacije nego pre, ali se zivo secam onih nekadasnjih ispod SATRE od 200 - 300 gostiju i obilje hrane kao iz Balaseviceve pesme ,,AL SE NEKAD DOBRO JELO,, JOPE-VOZDRA, a poruka mami glasi ,, ceo dan mi se jedu cevapi i to oni bosanski.
lakrima:e mama cao molim te reci mi dali slucajno na nekoj od radio stanica ima nekog voditelj SLAVISE STARCEVICA. pozdrav
JOPE:Pozdrav i tebi i dobro nam dosla. Dobar ti je meni ali fali slatkis. Ti to umes najbolje. "Mame" nema odlutala, udario je prolecni talas.
Mami fali tvoja kafa,gdje si?Ofdmah stize, ako me hakeri ne... Kompjuter na pola. Ubacili silne viruse. Ali bice kafe.samomama:Mami treba puuuuno da je udari prolecni talas,ne brini ti za mamu.![]()
Mami fali tvoja kafa,gdje si?
ima menesamomama:Sad nikog nema,kad ja dolazim...