u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dula:
Cao BUBREG,
Koliko ti trba vremena da motorom predjes 49 km? E toliko smo udaljeni a za leto to nije nista, inace u nedelju 4 marta dolazim u Novi Sad u neku svadbu, a mogu ti reci da sam cesto u Novom Sadu, imam tamo i prijatelja i rodjaka. Pozdrav...... Ej kako supruga podnosi putovanje motorom? dali i ona uziva?
Cao Bobana cao ostali
Evo me evo stizem :lol:
Nisam mogao juce neki gosti pa zaglavili a bogami ja malo i popio pa bas nisam bio za tastaturu :roll:
Komsinice moja motor sam prodao i kupio zeni kola a 49 km ima i peske da predjem
samo ako treba.Zenu sam vozio pre dvadeset godina zadnji put i tad kad je sisla sa motora svasta mi je rekla. :cry: ;-) :roll: Od tada ne seda vise na motor.
Upiskila se sirota od straha. :-D :twisted: :evil: :oops:
A i ja sam malo preterao mada sam znao da se boji. :confused: :shock:
Na svadbu ides blago tebi ? :lol:
Sad ces da se veselis i keris hahahaha ! A i treba. Jedan je zivot.
Samo ni svadbe vise nisu kao pre al neka vremena se menjaju na mladjima svet ostaje.
Nekako mi to sve preslo u komercijalu i takmicenje ko ce se vise praviti vazan.
Poslednjih godina idem samo najrodjenijima u svadbe mada sad dostize jedna generacija
a fala bogu ima ih dosta pa cu morati.
Ja sam se dosta kasno ozenio pa moja cerka kako sama kaze ima jos vremena.
Mada nikad se nezna.

BUBREG U LOJU:
Cao Bobana
UUUUUUUUUURRRRRRAAAAAA Bobana nam prezdravila
Sretno ti ozdravljenje junakinjo nasa :-D :-D :-D :-D :-D :grin: :grin: :grin: :grin:

hahaahaahaa
gde si bre Bubreg..... :-D :-D
hvala ti na lepim zeljama....evo, ja ozdravila.... :-D
nego me Krsta zeza.....nije mi jasno sta je... :roll:
ti.....dobro si....vidim / citam imao si goste....pa to je super...
i meni veceras bile moje dve kume iz Budve.....

caoooo drustvo, napolju je prava uzivancija prolece nam stize, vidim da ste svi na okupu i dobri ste, Bobana ti vec radis ? cuvaj se....Bubreg znam da su sada svadbe mnogo drugacije nego pre, ali se zivo secam onih nekadasnjih ispod SATRE od 200 - 300 gostiju i obilje hrane kao iz Balaseviceve pesme ,,AL SE NEKAD DOBRO JELO,, JOPE-VOZDRA, a poruka mami glasi ,, ceo dan mi se jedu cevapi i to oni bosanski.

Dula:
caoooo drustvo, napolju je prava uzivancija prolece nam stize, vidim da ste svi na okupu i dobri ste, Bobana ti vec radis ? cuvaj se....Bubreg znam da su sada svadbe mnogo drugacije nego pre, ali se zivo secam onih nekadasnjih ispod SATRE od 200 - 300 gostiju i obilje hrane kao iz Balaseviceve pesme ,,AL SE NEKAD DOBRO JELO,, JOPE-VOZDRA, a poruka mami glasi ,, ceo dan mi se jedu cevapi i to oni bosanski.
Pozdrav i tebi i dobro nam dosla. Dobar ti je meni ali fali slatkis. Ti to umes najbolje. "Mame" nema odlutala, udario je prolecni talas.

Dula:

Bujrum. Mama se setala cio dan,vrijeme je lijepo,a nadam se da sam i koji gram izgubila. Ali,sad vas nikog nema :-(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back