zasto se samo prica o seksu ko da je to glavno u zivotu mislim da je swrha zivota pare ljubav brak porodica posao a seks to je prolazno i nije zdravo mlogo ima bolesti jer sam u pravu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto se samo prica o seksu ko da je to glavno u zivotu mislim da je swrha zivota pare ljubav brak porodica posao a seks to je prolazno i nije zdravo mlogo ima bolesti jer sam u pravu![]()
ae nemo se ljutish
znam da je i to tvoj klon -_-'
W umesto V za starije od deset godina je neoprostivo.. Ovo je 18+ podforum tako da.. pristupi.
![]()
rupa za kastraciju?W umesto V za starije od deset godina je neoprostivo.. Ovo je 18+ podforum tako da.. pristupi.
![]()
Pa jeste . Razdvaja glavu od kite !rupa za kastraciju?![]()
To samo pokazuje da oni koji se deklarisu da seksaju , ustvari ne seksaju .a nick ti je ...seksam.....![]()
Moze i seks da boli .pa rece pametno ovaj decko u uvodu, pdf se zove ljubav i sex, a ovde samo o sexu...
mada, ljubav moze da boli, a sex, ako je normalan, reeetkooo...![]()
Moze i seks da boli .
Ako te uhvati komsija !![]()
zasto se samo prica o seksu ko da je to glavno u zivotu mislim da je swrha zivota pare ljubav brak porodica posao a seks to je prolazno i nije zdravo mlogo ima bolesti jer sam u pravu![]()
naravno sex samo radi potomstva