gost 420053
Domaćin
- Poruka
- 4.950
dokonec , ako ce mo bas kako treba ,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...
непознати починиоци упутили су претећи графит: „Немања, Србине, пресудићемо ти“.
...
Није КПЈ спречила мржњу него ретрибуцију. Да није било тог "спречавања мржње", НДХ би прошла као Немачка, Загреб би изгледао као Берлин, а Хрватска би још увек плаћала ратну одштету. Како тад нису били присиљени да рашчисте са својим клерофашизмом, зато их и гледамо све ове деценије како лудују.
Ni do pretkraj zivota nije naucio srpsko-hrvatski jezik. .
Ma kako ih sad ima puno kad sam ja baš ovdje na ovom forumu pročitao da Srba u Hrvatskoj više nema!!! Kako ih sad može biti puno??? Otkud??? Pa je li ih ima ili ih nema?мораће усташки штакори онда добро да пречешљају Реку, има тамо пуно ''Немања''![]()
наравно да их има, поготово по ријеци, али много њих то у овим околностима крије, под разним шифрама, а најчешћа је хрватMa kako ih sad ima puno kad sam ja baš ovdje na ovom forumu pročitao da Srba u Hrvatskoj više nema!!! Kako ih sad može biti puno??? Otkud??? Pa je li ih ima ili ih nema?
Тзв."НДХ" је такође била под окупацијом, постојале су немачка и италијанска окупациона зона.U Beogradu i u Srbiji postojali su nemački logori.Srbija je bila pod okupacjom i okupator je za svoje potrebe podizao i logore.Hrvatska nije bila pod okupacijom.U Hrvatskoj su postojali hrvatski logori za Srbe i Jevreje.To su dve bitno različite situacije.
Hrvatska je imala ugovore sa Nemackom i Italijom o prisustvu nemackih i italijanskih trupa na njenoj teritoriji kao sto mnoge drzave danas imaju ugovore sa SAD od prisustvu trupa SAD na njihovim teritorijama.Naravno da to nije okupacija.Nemacka ni Italija svoje prisustvo u Hrvatskoj ni zvanicno nisu nazivale okupacijom.U Srbiji Nemacka je i najzvanicnije svoje vojno i svako drugo prisustvo nazivala okupacijom- Nemacka okupaciona uprava i sl.Тзв."НДХ" је такође била под окупацијом, постојале су немачка и италијанска окупациона зона.
Kakvi ugovori kave gluposti....Hrvatska je imala ugovore sa Nemackom i Italijom o prisustvu nemackih i italijanskih trupa na njenoj teritoriji kao sto mnoge drzave danas imaju ugovore sa SAD od prisustvu trupa SAD na njihovim teritorijama.Naravno da to nije okupacija.Nemacka ni Italija svoje prisustvo u Hrvatskoj ni zvanicno nisu nazivale okupacijom.U Srbiji Nemacka je i najzvanicnije svoje vojno i svako drugo prisustvo nazivala okupacijom- Nemacka okupaciona uprava i sl.
To sto je propaganda titokomunista stvarala laznu simetriju izmedju statusa Hrvatske kao samostalne drzave clanice Trojnog pakta i okupirane teritorije Srbije drugi je par cipela.Titokomunisti su sampioni lazi i propagande.
Independent State of Croatia[edit]Kakvi ugovori kave gluposti....
Nemoj da padaš na glupe trikove. Beograd je bio bombardovan 6.aprila a zatim okupiran.Pa i Beograd je imao " saradničku vlast"....
Dobro sam napisao, kakvi ugovori, kakve gluposti...Independent State of Croatia[edit]
The Independent State of Croatia (Nezavisna Država Hrvatska, or NDH), created from some former territories of the conquered Yugoslavia, signed the Tripartite Pact on 15 June 1941.[17]
The Treaties of Rome were a set of three international treaties signed on 18 May 1941 by the Independent State of Croatia and Kingdom of Italy at the Palazzo Venezia in Rome. The most important provisions in the treaties referred to the borders between the two states.
Može, okači tvoju diplomu iz smrdljive NDH, odakle potičeš.Dobro sam napisao, kakvi ugovori, kakve gluposti...
Legitimitet države ravan nuli kao i tvoje znanje...
Idiote, nemam ja toliki godina, rođen sam poslije WW2.Može, okači tvoju diplomu iz smrdljive NDH, odakle potičeš.
Fotokopirao si didinu, daj da vidimo koje si zanimanje upisao sebi?Idiote, nemam ja toliki godina, rođen sam poslije WW2.
hebem radoznale i slažem na gomilu...Fotokopirao si didinu, daj da vidimo koje si zanimanje upisao sebi?