У фокусу: Русија неће издати Србију

проф.Гроф:
Само ти немој твоје монголоиде и остале из номадске породице да гледаш, а једино то можеш да видиш у некој бистрој реци.И уједно да скочиш у исту од срамоте........., па где те вода нанесе , ако преживиш не дај Боже !

ogledalce,ogledalce ko ono iz bajke ...A ko nas zavadi hmmmm? breeeee!!!

vanesssa56:

Ево Ванессса ти ме разумеш, и ја сам борац лепо сам написао : ја Рускињама "дршку" а ови остали са Русима нека размењују подршку. Мада има места и за друге другарице на тој "дршки"......... :lol:

Ево ...., како сам ја овог тренутка напустио форум и отишао у "царство снова" , толико ће Русе да заболи дупе за нас и Косово. Како се ја сутра пробудим и одем да радим ,тако исто и Русија ради са САД на штету наших глупих људи који им верују, јер себи раде у корист.....

Овакве глупе теме боље на време закључајте, да се неко са стране не смеје.........

проф.Гроф:
Ево ...., како сам ја овог тренутка напустио форум и отишао у "царство снова" , толико ће Русе да заболи дупе за нас и Косово. Како се ја сутра пробудим и одем да радим ,тако исто и Русија ради са САД на штету наших глупих људи који им верују, јер себи раде у корист.....

Овакве глупе теме боље на време закључајте, да се неко са стране не смеје.........

...smesni su samo oni koji se ponasaju kao prosjaci koji imaju obicaj da kunu ili psuju one koji nece da im udele milostinju

ontopic....

Važno je videti da je za sada na stolu predlog čije su dve trećine pitanja vezana za manjine na Kosovu, a samo je jedna trećina vezana za ostala pitanja odvajanja Kosova iz Srbije, uključujući pitanja kao što su podela nadležnosti i obaveza. Marti Ahtisari u ovaj dokument nije uključio svoj završni predlog vezan za konačan status. To će doći na red neposredno pred zasedanje Saveta bezbednosti. Rusija je aktivan član Kontakt grupe u pregovorima oko Kosova, i ona neće uloižiti veto u Savetu bezbednosti", rekao je Riker.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2007&mm=02&dd=17&nav_category=11&nav_id=232940

проф.Гроф:
Знате да на Космету деле "пасоше" ЕУ Србима. Знате ли да је министар имиграционе политике Аустралије Филип Редок, велики пријатељ Срба већ преко СПЦ подело 1000 исељеничких виза.....

Позната је ствар да је Међународна заједница "заједничким снагама - раднијем бригадама" прво организовала и спровела путем војне силе ЗЛОЧИН ЕТНИЧКОГ ЧИШЋЕЊА СРБА са свих територија бивших република СФРЈ - а затим је путем
примамљивих понуда и дељењем имиграционих пасоша ИЗВРШИЛА РАСЕЉАВАЊЕ НА ДЕСЕТИНЕ ХИЉАДА СРБА ПО БЕЛОМ СВЕТУ. На захтев
наше Владе да се доставе тачни подаци о расељавању Срба - није до данас
стигао одговор.

проф.Гроф:
Ја сам Аријевац, плав.......!

Ево ти две аријевке, мама и тата од њих направили наци-бенд и сада певају расистичке песме, а на мајицама носе смајлије у лику Хитлера.
Мени је лично одвратно, али можда се теби свиди.

prussianbluecopy.jpg

песма:

http://www.emp3world.com/mp3/102937/Prussian%20Blue/When%20I'm%20With%20You

http://www.prussianbluestore.com/

Back