Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
a i ti rusi...bas bi mogli kao podrsku da nam posalju neke ruskinjice, a ruse da posalju na kosovo da se mlate za nas 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
проф.Гроф:Само ти немој твоје монголоиде и остале из номадске породице да гледаш, а једино то можеш да видиш у некој бистрој реци.И уједно да скочиш у исту од срамоте........., па где те вода нанесе , ако преживиш не дај Боже !
vanesssa56:STIZXU !
Lacibg:То је оно најгоре ... што то други виде боље он нас самих. Нисмо у стању да препознамо такве овде ?!?!?!?!
проф.Гроф:Ево ...., како сам ја овог тренутка напустио форум и отишао у "царство снова" , толико ће Русе да заболи дупе за нас и Косово. Како се ја сутра пробудим и одем да радим ,тако исто и Русија ради са САД на штету наших глупих људи који им верују, јер себи раде у корист.....
Овакве глупе теме боље на време закључајте, да се неко са стране не смеје.........
Važno je videti da je za sada na stolu predlog čije su dve trećine pitanja vezana za manjine na Kosovu, a samo je jedna trećina vezana za ostala pitanja odvajanja Kosova iz Srbije, uključujući pitanja kao što su podela nadležnosti i obaveza. Marti Ahtisari u ovaj dokument nije uključio svoj završni predlog vezan za konačan status. To će doći na red neposredno pred zasedanje Saveta bezbednosti. Rusija je aktivan član Kontakt grupe u pregovorima oko Kosova, i ona neće uloižiti veto u Savetu bezbednosti", rekao je Riker.
проф.Гроф:Знате да на Космету деле "пасоше" ЕУ Србима. Знате ли да је министар имиграционе политике Аустралије Филип Редок, велики пријатељ Срба већ преко СПЦ подело 1000 исељеничких виза.....
проф.Гроф:Ја сам Аријевац, плав.......!
Obersturmfuehrer:
Obersturmfuehrer:
go topic,go-go!vanesssa56:STIZXU !