- Poruka
- 717
:shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje da se diferenciramo po nečemu korisnom.
pa kako ces danasnje Srbe da nateras da se prekrste ako ispred njih ne postavih neko picence ili mezence?
Jeste bezze skroz to uslovljavanje, ali se barem okupljaju, spominju Boga, svece, pale svece, kolac...
pa kako ces danasnje Srbe da nateras da se prekrste ako ispred njih ne postavih neko picence ili mezence?
Jeste bezze skroz to uslovljavanje, ali se barem okupljaju, spominju Boga, svece, pale svece, kolac...
Ne volim rakiju muka mi je od nje,viski moze ali Jeger ebe tatka heehh kad smo kod Jegera veceras valjda ima promocija istog u Pozoristu a sutra u disko M ili obrnuto valjalo bi da se ubije par komada:shock:
Ja upravo pijuckam dedinu domaću radžu od 20 gradi, mislim da je i to u duhu tradicije'Ebeš viski i tako te smrduljave vodice......
Браво!Е баш волим што је тако.Е баш волим што нисам Енглез.Е баш волим што се то не свиђа овима на Западу.
То је наш идентитет,то смо ми.Што неки овде мисле да је ''лепша'' сахрана у ЕУ него наша,што??Што су сад њихови обичаји лепши и културнији.МОжда они завиде нама,па се сад неки њихови тамо дописују на форуму и причају како је то баш леп обичај код нас.
Кад ме буду сарањивали хоћу трубаче.Цео живот сам живео пуним плућима и уживао у сваком дану као да ми је последњи и хоћу тако да буде и на крају.И да буде мрса и пића,и бабица и свега редно.
Ne volim rakiju muka mi je od nje,viski moze ali Jeger ebe tatka heehh kad smo kod Jegera veceras valjda ima promocija istog u Pozoristu a sutra u disko M ili obrnuto valjalo bi da se ubije par komada:shock: