eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Pa vi ste nam braćaTreba da nam želite sve najbolje, zar ne?
![]()
![]()
Србима у ЦГ свакако - а Милојевићима никако!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa vi ste nam braćaTreba da nam želite sve najbolje, zar ne?
![]()
![]()
to vam je cena nezavisnosti.
nezavisnost jeste lepa ali kosta....
radite za 282 eura a troskovi zivota porodice minimum 1000 eura mesecno...
propali ste...
Da ne citiram sve ostale dovoljan si samo ti...
Aj onda maheru objasni mi zašto serbalji dolaze da rade kod nas na naše primorje za 282€?
Jes' čuo za onaj novi vic:
Koji je prvi vjesnik proljeća u Crnoj Gori?
Srbi na mješalicama...
Da je skupo to stoji ali da smo gladni bez tvojega kradikalskog brašna e to nikako ne stoji, za razliku od Srbije ovamo još niko nije umro gladan, makar ja nijesam čuo za takav slučaj.
a ko je vlasnik vecine kuca na primorju?srbi,nemoj da jedes govna![]()
tačno i nemoj se ljutiš što psujem,čini ti se ja ti to onako ko u kafani kažemOtišli srbi, ostalo ih još samo malo ali i oni polako prodaju kuće, stanove, placeve tavarišćima i odlaze put Begiša, gore je budućnos'![]()
tačno i nemoj se ljutiš što psujem,čini ti se ja ti to onako ko u kafani kažem![]()
nego nisi fer nećes nikako da me obavestis o akciji policije Crne Gore,protiv ovih iz Ulcinja?Da sam htio da se ljutim već bih ti to u prvom postu i rekao, znamo se ti i ja tako da dijalog sa tobom shvatam baš takav kakvim ga ti nazva, "kafanskim". ;-)
Da ne citiram sve ostale dovoljan si samo ti...
Aj onda maheru objasni mi zašto serbalji dolaze da rade kod nas na naše primorje za 282€?
Jes' čuo za onaj novi vic:
Koji je prvi vjesnik proljeća u Crnoj Gori?
Srbi na mješalicama...
Da je skupo to stoji ali da smo gladni bez tvojega kradikalskog brašna e to nikako ne stoji, za razliku od Srbije ovamo još niko nije umro gladan, makar ja nijesam čuo za takav slučaj.
ti koji iz srbije rade u cg su stranci na privremenom radu u crnoj gori i oni se ne uklapaju u vas prosek . eto jeda nmoj prijatelj recimo radi kao gradjevinski inzinjer u budvi i prima 1500 eura platu. to je zato sto ste vi iz crne gore prvo neznalice a drugo i lenstine.
zato vam je strucna snaga uglavnom iz srbije a vrhunac vaseg radnog dometa jeste da budete cata u nekoj opstinskoj kancelariji ili pandur kursadzija
ti koji iz srbije rade u cg su stranci na privremenom radu u crnoj gori i oni se ne uklapaju u vas prosek . eto jeda nmoj prijatelj recimo radi kao gradjevinski amelaš u budvi i prima 15 eura dnevnicu. to je zato sto ste vi iz crne gore prvo nećete da radite fizičke poslove a drugo u Srbiji ste na svim rukovodećim mjestima.
zato vam je NKV snaga uglavnom iz srbije jer vrhunac naseg radnog dometa jeste da budemo cata u nekoj opstinskoj kancelariji ili zemljoradnik gedza kursadzija
Ko su milojevići?![]()

ti koji iz srbije rade u cg su stranci na privremenom radu u crnoj gori i oni se ne uklapaju u vas prosek . eto jeda nmoj prijatelj recimo radi kao gradjevinski inzinjer u budvi i prima 1500 eura platu. to je zato sto ste vi iz crne gore prvo neznalice a drugo i lenstine.
zato vam je strucna snaga uglavnom iz srbije a vrhunac vaseg radnog dometa jeste da budete cata u nekoj opstinskoj kancelariji ili pandur kursadzija
Svaka cast tom tvom prijatelju ali ogromna vecina Srba pogotovo onih sa juzne pruge ide leti u CG da kosi travu,prodaje novine i sladoled ,cuva parkinge,naplacuje suncobrane ili rade kao zidari na brojnim objektima u izgradnji ,tako da uopste nema mesta nasoj sprdnji na njihov racun ma koliko im drzava smesna bila jer u tu i takvu smesnu mafijasku drzavicu mnogi nasi sunarodnici idu da arbajtuju .
Oni koji svoje pretke prevrću u grobovima!!!!!!Ko su milojevići?![]()

Oni koji svoje pretke prevrću u grobovima!!!!!!
Презимена на ИЋ која у корену имају ИМЕ су углавном деминутиви а у овом случају би значило неко ко је МИЛОВ МАЛИ тј. МИЛО-ЈЕВ-ић![]()
Nece ga razumjet bez rjecnika s prevodom na srpski jezik. Mada svaka knjizara u Srbiju uz svaka Njegoseva djela prodaje taj rjecnik, tako da nema brige.Uh uh uh.....Dobro su te naučili nema što.
![]()
Aj sad uzmi iščitaj gorski vijenac, slušaj malo gusle, pali se na epske bitke od prije 200 godina (doduše te bitke su uglavnom bile krađa ovaca ili nešto slično) srbuj malo, priprijeti latinima starim varalicama i turcima starim dušmanima, srbuj malo, pali se na karadzića i biće ti bolje....![]()
I pođi kod zubara.
Šta ima politika da nas zavađa?...ako pročitaš ove komentare videćeš da su Crnogorci plemići.Dovoljno je da imaš ogledalo visoko 2,10 pa da misliš da si po nečemu izuzetan.