U Crnoj Gori skuplje nego u EU?

to vam je cena nezavisnosti.

nezavisnost jeste lepa ali kosta....

radite za 282 eura a troskovi zivota porodice minimum 1000 eura mesecno...

propali ste...

Da ne citiram sve ostale dovoljan si samo ti...

Aj onda maheru objasni mi zašto serbalji dolaze da rade kod nas na naše primorje za 282€?
Jes' čuo za onaj novi vic:

Koji je prvi vjesnik proljeća u Crnoj Gori?
Srbi na mješalicama...

Da je skupo to stoji ali da smo gladni bez tvojega kradikalskog brašna e to nikako ne stoji, za razliku od Srbije ovamo još niko nije umro gladan, makar ja nijesam čuo za takav slučaj.

Aj onda maheru objasni mi zašto serbalji dolaze da rade kod nas na naše primorje za 282€?

Srbi na mješalicama...

Da je skupo to stoji ali da smo gladni bez tvojega kradikalskog brašna e to nikako ne stoji, za razliku od Srbije ovamo još niko nije umro gladan, makar ja nijesam čuo za takav slučaj.

a ko je vlasnik vecine kuca na primorju?srbi,nemoj da jedes govna:D

Srbi na mješalicama...

ti koji iz srbije rade u cg su stranci na privremenom radu u crnoj gori i oni se ne uklapaju u vas prosek . eto jeda nmoj prijatelj recimo radi kao gradjevinski inzinjer u budvi i prima 1500 eura platu. to je zato sto ste vi iz crne gore prvo neznalice a drugo i lenstine.

zato vam je strucna snaga uglavnom iz srbije a vrhunac vaseg radnog dometa jeste da budete cata u nekoj opstinskoj kancelariji ili pandur kursadzija

ti koji iz srbije rade u cg su stranci na privremenom radu u crnoj gori i oni se ne uklapaju u vas prosek . eto jeda nmoj prijatelj recimo radi kao gradjevinski inzinjer u budvi i prima 1500 eura platu. to je zato sto ste vi iz crne gore prvo neznalice a drugo i lenstine.

zato vam je strucna snaga uglavnom iz srbije a vrhunac vaseg radnog dometa jeste da budete cata u nekoj opstinskoj kancelariji ili pandur kursadzija

Ne pričamo i Crnogorcima u Srbiji već o Srbima u Crnoj Gori.

Mislim da si ti sljedeće htio da kažeš ali te bilo blam...

ti koji iz srbije rade u cg su stranci na privremenom radu u crnoj gori i oni se ne uklapaju u vas prosek . eto jeda nmoj prijatelj recimo radi kao gradjevinski amelaš u budvi i prima 15 eura dnevnicu. to je zato sto ste vi iz crne gore prvo nećete da radite fizičke poslove a drugo u Srbiji ste na svim rukovodećim mjestima.

zato vam je NKV snaga uglavnom iz srbije jer vrhunac naseg radnog dometa jeste da budemo cata u nekoj opstinskoj kancelariji ili zemljoradnik gedza kursadzija

Poslednja izmena:

Svaka cast tom tvom prijatelju ali ogromna vecina Srba pogotovo onih sa juzne pruge ide leti u CG da kosi travu,prodaje novine i sladoled ,cuva parkinge,naplacuje suncobrane ili rade kao zidari na brojnim objektima u izgradnji ,tako da uopste nema mesta nasoj sprdnji na njihov racun ma koliko im drzava smesna bila jer u tu i takvu smesnu mafijasku drzavicu mnogi nasi sunarodnici idu da arbajtuju .

Poslednja izmena:
Svaka cast tom tvom prijatelju ali ogromna vecina Srba pogotovo onih sa juzne pruge ide leti u CG da kosi travu,prodaje novine i sladoled ,cuva parkinge,naplacuje suncobrane ili rade kao zidari na brojnim objektima u izgradnji ,tako da uopste nema mesta nasoj sprdnji na njihov racun ma koliko im drzava smesna bila jer u tu i takvu smesnu mafijasku drzavicu mnogi nasi sunarodnici idu da arbajtuju .

Sve ovo navedeno je častan i pošten posao koji Crnogorska omladina neće ili ne želi da radi. Biroi rada, posebno na sjeveru države, su prepuni dokoličara koji kao tobože traže neki poslić a u stvari Boga mole da ga ne nađu, samo imam pik na one klošarčiće koji dolaze nebi li na brzaka zaradili neku kintu pa rasturaju drogu i kradu poštene turiste i tako prljaju ugled naše države i našeg turizma.
Al bundy mogu ti reć da baš ta južna pruga i ne dominira na primorju, koliko sam upućen u to dominiraju gradovi tipa Mladenovac, Aranđelovac, Smederevo.

Oni koji svoje pretke prevrću u grobovima!!!!!!

Uh uh uh..... :D Dobro su te naučili nema što. :p
Aj sad uzmi iščitaj gorski vijenac, slušaj malo gusle, pali se na epske bitke od prije 200 godina (doduše te bitke su uglavnom bile krađa ovaca ili nešto slično) srbuj malo, priprijeti latinima starim varalicama i turcima starim dušmanima, srbuj malo, pali se na karadzića i biće ti bolje.... :D
I pođi kod zubara.

A sto se mi sad potresamo sto je skupoca u CG??? Njihov problem Imamo mi dosta svojih problema,da bi zabadali nos u tudji. Ali mi vecito moramo da se ponasamo po onoj narodnoj da komsiji crkne krava. Montenigersi su krenuli svojim putem,daleko im lepa kuca. Na njih gledam kao na bilo koju zemlju iz okruzenja ( osim kroata ,naravno).

Ili Preśednik Srbije, itd.

Uh uh uh..... :D Dobro su te naučili nema što. :p
Aj sad uzmi iščitaj gorski vijenac, slušaj malo gusle, pali se na epske bitke od prije 200 godina (doduše te bitke su uglavnom bile krađa ovaca ili nešto slično) srbuj malo, priprijeti latinima starim varalicama i turcima starim dušmanima, srbuj malo, pali se na karadzića i biće ti bolje.... :D
I pođi kod zubara.
Nece ga razumjet bez rjecnika s prevodom na srpski jezik. Mada svaka knjizara u Srbiju uz svaka Njegoseva djela prodaje taj rjecnik, tako da nema brige.

Back