U čemu stvarno uživate?

da se ljuljuskam na duseku dok plutam po moru... otvorim jedno oko, vidim nebo, zatvorim... i tako dvaes' dana bez ikakvog problema...

uzivam u mentalnom naporu da zavrsim nesto strucno da zadatim rokom... kakav je to veleslalom...xexe

uzivam da spavam sa njim i da se budimo zajedno... i dorucke volim bas... slaninica jaja, dobra kafica... kroasan sa dzemom... casa vode ili soka....joj, gladna sam opet

006.jpg

Uživam u vetru punom joda, kada zatvorim oči i vidim šare koje volim da tumačim, uživam u iluziji dodira kada mi kapi kiše padaju na kožu, uživam u sanjarenju pod ćebetom sa mislima ispunjenim muzikom, uživam u ispunjujućim notama, harmoniji zvukova, u snovima koji me preplavljuju, uživam u pomisli na lepotu ovog sveta i sve njegove čari, u slovima koji izlaze pred mojim očima i kao da slučajno prave neku skladnu priču koja mi u ušima teče kao reka, uživam u naletima inspiracije kada se sama sebi divim i želim da skočim do neba zbog te sreće, kada nešto stvorim, i svesna sam toga da sam to stvorila, ja, niko drugi nego ja..... U mnogo čemu uživam. :)

Back