U čemu je Vučić bolji od drugih ?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A ti kukaj i dalje 😊
Nema potrebe. Protesti su propali. Ljudi su se distancirali. Ostali su samo politicki aktivisti i pojedinci sa politickim ambicijama. Isti ljudi su na protestu ispred RTS-a, zatim na protestu na mostu, pa na blokadi aerodroma. Sve ista lica, poznata od ranije.
Doveli ste do degradacije studentskog pokreta. A kako se stvari odvijaju izgleda da je i sahranjen. Ono moralno posrnuce sa maratonom u gnezdo ustaske ideologije....
zasto studenti ne pitaju svoje domacine zasto zabranjuju cirilicu?

Da, da, jeste... Ako tako kaže neki pakšu Mladja sa nekog tamo foruma ta mora da je tako :kafa:
Ja govorim u svoje ne u tudje ime. To je koje misljenje ne tvoje niti od nekoga drugoga. Mozda mozemo da se slazemo ili ne po stavovima, ali ovo je moje vidjenje. A direktni krivac su opozicioni aktivisti koji zaslepljeni ili u neznanju , sto je najgore, su unistili proteste i ucvrstili Vucica na vlasti. Bravo. Evo ti zbog cega propadaju protesti , zbog ovakvih.

Prilozi

• IMG_5936.jpeg
    IMG_5936.jpeg
    115,2 KB · Pregleda: 6
Ja govorim u svoje ne u tudje ime. To je koje misljenje ne tvoje niti od nekoga drugoga. Mozda mozemo da se slazemo ili ne po stavovima, ali ovo je moje vidjenje. A direktni krivac su opozicioni aktivisti koji zaslepljeni ili u neznanju , sto je najgore, su unistili proteste i ucvrstili Vucica na vlasti. Bravo. Evo ti zbog cega propadaju protesti , zbog ovakvih.
Nisi u pravu. Ako i propadnu studenstki protesti,.. a neće,.. to bi bilo zbog legalizma. Studenti su sami sebi nametnuli način - Institucije će preuzeti vlast, a Vučić to ne-da. Znači institucije su nam slabe ( i ne zaslužuju vlast).
Očekivalo se da Vučić sjaše,.. neće. Pa navući će veći gnev i naroda i opozicije. Neće mu oprostiti ni opraštati grehove,.. posle izbora ide lustracija ( Oprostili smo mnogima, nije bilo šestog oktobra). Ovog puta je neizbežan šesti oktobar za Vučka i njegove, tj za vas. Prizivate satanizam svojim načinom vladanja, čeka vas osveta. (osveta pripada satani ,.. pa navukli ste je ).
terate mak na konac,. i mi ćemo. Cest la vie.
A o izborima ne vredi vam ni da maštate,..
Sve i da ih "namincate" i namaknete" vama, za tri dana padate na ulici.
potpisujem​

Na večeri u našoj ambasadi u Rimu, Miloš je u društvu fine dame slušao njene žalopojke, koje je pričala, jedva zadržavajući suze i ne znajući sa kim razgovara: - 'Znate ja potičem iz zemlje divljaka i primitivaca. Ja sam plemkinja i prognana sam iz zemlje (Srbije). Moj narod su takvi divljaci da ubijaju svoje vladare a njihove žene izgone iz zemlje' .

- Ne mislim da su divljaci, rekao bih da su džentlmeni - odgovori Crnjanski.

Nisi u pravu. Ako i propadnu studenstki protesti,.. a neće,.. to bi bilo zbog legalizma. Studenti su sami sebi nametnuli način - Institucije će preuzeti vlast, a Vučić to ne-da. Znači institucije su nam slabe ( i ne zaslužuju vlast).
Očekivalo se da Vučić sjaše,.. neće. Pa navući će veći gnev i naroda i opozicije. Neće mu oprostiti ni opraštati grehove,.. posle izbora ide lustracija ( Oprostili smo mnogima, nije bilo šestog oktobra). Ovog puta je neizbežan šesti oktobar za Vučka i njegove, tj za vas. Prizivate satanizam svojim načinom vladanja, čeka vas osveta. (osveta pripada satani ,.. pa navukli ste je ).
terate mak na konac,. i mi ćemo. Cest la vie.
A o izborima ne vredi vam ni da maštate,..
Sve i da ih "namincate" i namaknete" vama, za tri dana padate na ulici.
potpisujem​
:think:

Evo npr. @*iskander ,tipičan primer. Ili Casual. Daš mu beskonačno dokumentovanih primera o laganju i kršenju zakona od strane žvala&Co. i oni će i dalje da ga brane i sve prebacuju na neke "žute". Tipičan primer botova. Druga mogućnost je da si retardiran kao oni nesretnici što ih je jadne dovukao na mitinge. Ali kod pomenutih forumasa to nije slučaj. Možda kod par njih.
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: ево, типичан пример особе која све спинује. Него кажи ти нама или нам покажи, аргументуј, дај било какву документацију о лагању, кршењу закона. Хајде да те видимо, али мораш бити пажљив, знаш, мораш овде поставити званичан документ или аргумент, немој да лупеташ глупости и фразе које иначе просипаш

A ti nisi sad na nekoj društv mreži?
мени не требају друштвене мреже да прикупљам знање, ја своје знање несебично делим на мрежама, за разлику од тебе која ништа паметно ниси написала овде, већ само преносиш нечије фразе или наклапања. То није знање

Cenim da je jedini predsednik u istoriji koji za vreme svog mandata kreće u formiranje novog političkog pokreta

Zamislite Trampa da sad, umesto da radi svoj posao, odhebe Rebulikance, odhebe MAGA pokret i krene da formira pokret Ja i Melanija za novi svet

Zamislite Makrona da sada otkači onu svoju Renesansu i krene da pravi pokret Romansa sa bakom

Zamislite Putina, Orbana, Erdogana, bilo koga

Ako vam je teško da zamislite to je zato što nije normalno a ni zakonito, barem u normalnim zemljama i onima koje se trude da ostave utisak normalnih.

Back