Vučić vlasnik jedne od firmi u Rio Tinto korporaciji?

100000 dinara je 852 eura
Može malo detaljnije o tim patikama :mrgreen:
https://nova.rs/vesti/politika/da-n...o-patike-koje-kostaju-kao-pola-njegove-plate/
1717835176-voz_soko_07062024_0233-zenga-cipele-750x477.jpg

Meni je drug pricao da se napali , znaci nadigne mu se djoka kad vidi da se jadni ljudi zale a ispadaju glupi zbog lopova i politicara...
I znam da smo probali psiholoski da vidimo zbog cega se to desava, zato se napali covek...

Da li sto su jadni , da li sto oseti reakciju zenskkog dela koja povezuje frustraciju a znamo da zene kad su frustrirane traze rasterecenje u kvikiju...da je sastanak u realu u nekom pressu, nije da ne bih to pomislio zamisli skupe se ljudi i tako debatuju o izvorima ko je kako maznuo 100 200 300 miliona evra, tacno bi se gledalo po zenskom svetu koja je nervozna u istupima pa se smiri , e ta je zicer...izduvala se a titra...kao cigra..

Ali nama trebaju ljudi koji ce da rade stvarno kontrole i istrazivanja povezanosti korupcije koja sigurno postoji , jok navijac Vucic se zbog zdravlja nacije bavi litijumom koji ce da zatruje pola srbije i gura sve na vansudsko poravnanje gde ce da ojadi srbiju trep trep za nekoliko stotina miliona evra, sto je malo vise nego sto mu se okliznuo ministar za 190 mil evra, ali vucic zaokruzio galantno , i srbija ce da plati na kraju bez mnogo nerviranja, vise se ja nerviram kad mi stigne racun za struju..
A zelena sam tarifa..

Back