u cemu je poenta??

Aqua_viva:
Ma pustite devojku da uziva.Dok moze......
Raspalim zenama od 40 god.uvek ce neko biti kriv....Neka cuvaju svoje muzeve...
Ja sam sa ozenjenim god.dana...I sa nama je pocelo bezveze,ali sam se zaljubila ja,a i on.
i evo sad se razvodiiiiii ;)
a ja cu da ga sutnem....;)ali tek kad se razvede.....
:shock: :shock: :shock: koji si ti trulež od osobe!!!!!!!

da, naravno da mislim da je taj čovek jedna ljigava gnjida, ja sam osuđivala jer se ona javila, ali naravno da je za tango potrebno dvoje... ne znam, iskreno, kad neko počne da piše takve bljuvotine da li zaista to misli ili nas samo zeza i smeje se :shock:

crazy_malenaaa:
Nemoj Marina toliko da se uzbudjujes,nije zdravo.
Meni je sve to zanimljivo.Ja studiram u Italiji,tako su momci dno dna.Moras da imas na umu da sam ja jos uvek dete.Ali svidja mi se tip.
Jbg.Da je njemu brak ok,ne bi trazio nesto sa strane.
Ne razumem njega,ali ni sebe.Ali mi je LEPOOOOOOOOO

A jel bi se tebi svidjalo,da imas muza i decu,a da ti on iza ledja seta klinke?!

blpd_girl:
da, naravno da mislim da je taj čovek jedna ljigava gnjida, ja sam osuđivala jer se ona javila, ali naravno da je za tango potrebno dvoje... ne znam, iskreno, kad neko počne da piše takve bljuvotine da li zaista to misli ili nas samo zeza i smeje se :shock:

Za ne poverovati da postoje ovakvi ljudi tj. pripadnice ženskog roda,zato sam sam ja za ovu drugu varijantu.

slucajna:
A jel bi se tebi svidjalo,da imas muza i decu,a da ti on iza ledja seta klinke?!

Ako je on ne voli i ako ima klinke, sto joj se to ne bi svidjalo? Ja sam za to, ako me neko ne voli, ako me niko ne voli, svidja mi se sve sto mi rade zlobno, ako me ne vole, ne mogu da ocekujem nesto lepo, i ona tako isto, ako je on ne voli ko nju pita da li joj se to svidja ili ne, bolje joj je da joj se to svidja, da sebi utuvi u glavu da mora sve da joj se svidja od njega, zato sto on nju ne voli, pa ne moze da ocekuje nesto vise od toga da je vara.....

topmodelsica:
Ako je on ne voli i ako ima klinke, sto joj se to ne bi svidjalo? Ja sam za to, ako me neko ne voli, ako me niko ne voli, svidja mi se sve sto mi rade zlobno, ako me ne vole, ne mogu da ocekujem nesto lepo, i ona tako isto, ako je on ne voli ko nju pita da li joj se to svidja ili ne, bolje joj je da joj se to svidja, da sebi utuvi u glavu da mora sve da joj se svidja od njega, zato sto on nju ne voli, pa ne moze da ocekuje nesto vise od toga da je vara.....
:shock: su vas ucili da postoji i tacka a ne samo zarez? :shock:

Aqua_viva:
Imao je on koristi,bogami i ja........i to mnogo vise nego sto sam ocekivala.....
:D
Ja jesam bila zaljubljena,ali me je proslo.....Sad trazimo novog....
Ali tek za mesec dana,kad se potpisu papiri za razvod....I on sutne onu raspalu babuuuu....Nisam valjda dzabe gubila vreme.
svaka cast! u godinama koje su pred nama, svaka od nas, pre ili kasnije postace raspala baba.
e pa, srce moje, kad kucne i tvoj cas, i kada te neko raspalu bude ostavljao, nadam se da ces i ti imati snage da cestitas na ucinku veseloj devojcici koja je sve ucinila da istakne tvoje propadanje. srecno ;-)

topmodelsica:

Ja tebe nista ne razumem,bas sam u zbunu,pitam se samo da li si i ti sama sebe razumela,kada si ovo pisala.Prevedi!!!!!! :roll:

feles:
svaka cast! u godinama koje su pred nama, svaka od nas, pre ili kasnije postace raspala baba.
e pa, srce moje, kad kucne i tvoj cas, i kada te neko raspalu bude ostavljao, nadam se da ces i ti imati snage da cestitas na ucinku veseloj devojcici koja je sve ucinila da istakne tvoje propadanje. srecno ;-)

BRAVO!!!!!!!!!!!!!

slucajna:
Ja tebe nista ne razumem,bas sam u zbunu,pitam se samo da li si i ti sama sebe razumela,kada si ovo pisala.Prevedi!!!!!! :roll:

Prevod stize, skoncentrisi se:

Nju niko ne pita da li se to njoj svidja, njima je vazno da je njima lepo.

Njoj je bolje da nadje sebe tu, i da uziva zajedno sa njima u njihovoj sreci, da voli njih oboje i da uziva zajedno sa njima gledajuci ih kako su srecni zajedno.

marina.c:
Lutko, ovaj odozgo gleda...Pa, kad jednog dana(ako se neko *ajebe pa te oženi) i ti budeš u istom problemu,....Živa ti nama bila! I *ebana od matoraca!

P.S. A je l' si sigurna da se razvodi? Moj jedan kolega tako lagao jedno devojče "sad ću , majke mi, samo što nisam" i do dana današnjeg se nije razveo.A ona nesretnica ide u privatnu psihijatrijsku ordinaciju i dan danas...

Da li ovo liči na savet ili na osudu?
Eto zašto je moja iznad tvoje.....

topmodelsica:
Evo objhasnjavam zenama da nadju srecu u svojoj ljubavi prema muzevima i da im u ime zajednicki provedenih dana i u ime dece, i u ime seksa, oproste to neverstvo, odnosno da to ignorisu.

Eehhh a da to bar neko kaze "hvala" ali ni to.....

Slusajte zene i naucte nesto!!!!

Aleksej_BASO:
Eehhh a da to bar neko kaze "hvala" ali ni to.....

Slusajte zene i naucte nesto!!!!

Nece one da slusaju, samo kad bi ti njih mogao da cujes kakve one stvari pricaju kad ih muz ili decko vara, "On je takvo jedno djubre, Vesna, ja sam njemu verovala, da je neko samo slusao sta je on meni sve rekao, svi bi videli kolka je to nistarija od coveka, nije on kriv, ja sam kriva, sto sam bila budala za sve vreme, kad je za moj rodjendan on je izasao sam sa svojim drustvom u grad, a meni su dosli gosti, rodbina i prijateljice" i onda ocekuju od mene da i ja ospem paljbu po njemu, a ja samo cutim.Znam da ce se pomiriti valjda za nekoliko dana njih dvoje pa zasto da trosim reci.Ako kazem da treba da mu oprosti ili da sve to ignorise, ona kaze da mu nikad u zivotu nece to oprostiti.Tako pricaju zene izmedju sebe o muskarcima.

Back