u cemu je poenta??

crazy_malenaaa:
Nije stvar u tome sta ja zelim da cujem,vec u kulturi....
Svako ima pravo na svoje misljenje.
I naravno da treba da ga napise,ali BEZ pljuvanja...

Ma nije to uvek pljuvanje... nego matorci sa protezama kada pricaju oni malo pljuckaju... nije to nista namerno... to je vise spontana reakcija :-D

Al zato... sto se matorci lepo ljube ... olalallaaaaa :-D

Bumerang npr! Mada, ono se ne vrati bas tamo odakle je posao, ali se vrati blizu. banane se mogu koristiti kao bumerang, ali one se ne vracaju. Takodje moze se baciti disk, ali se i on nece vratiti. Moze se baciti i tanjir umesto diska, a on se nece vratiti, ali od tpga sta je i u kojoj kolicini na njemu, zavisi da li ce sadrzaj tanjira zavrsiti u vasem domasaju ili u zidu...

Aqua_viva:
Ma pustite devojku da uziva.Dok moze......
Raspalim zenama od 40 god.uvek ce neko biti kriv....Neka cuvaju svoje muzeve...
Ja sam sa ozenjenim god.dana...I sa nama je pocelo bezveze,ali sam se zaljubila ja,a i on.
i evo sad se razvodiiiiii ;)
a ja cu da ga sutnem....;)ali tek kad se razvede.....

A ti tek pocinjes svoj proces raspadanja?

A ovo ce narocito da ga potrese...

Silent Bob:
Bumerang npr! Mada, ono se ne vrati bas tamo odakle je posao, ali se vrati blizu. banane se mogu koristiti kao bumerang, ali one se ne vracaju. Takodje moze se baciti disk, ali se i on nece vratiti. Moze se baciti i tanjir umesto diska, a on se nece vratiti, ali od tpga sta je i u kojoj kolicini na njemu, zavisi da li ce sadrzaj tanjira zavrsiti u vasem domasaju ili u zidu...

:D :D :D

crazy, dovodis razne/razlicite do ludila. koji izlivi morala na 18 strana. divim se. dobro je, ima jos uvek takovih. na braniku. kakvim pravom osudjujete necije napisane reci????
apropo :o) teme, zasto ne dopustiti sebi i to? znatizelja ili sta vec, to je crazy tvoja stvar, tvoj dozivljaj. jasno je sta zelis, a sta ne. na kraju, posledice su licne. kakvih razmera (ako ih bude) to ce vec biti druga tema. ishod je neizvestan.
cini se (barem meni) po tvojim odgovorima da nisi bas tako nezrela. pitala si ga i deo tvoje znatizelje je nadam se zadovoljen :o) a za ostalo, pobrinuces se vec ti, ne sumnjam.
uzivaj bre, p....pacenika koliko hoces. ne samo na forumima.

leklerk:
crazy, dovodis razne/razlicite do ludila. koji izlivi morala na 18 strana. divim se. dobro je, ima jos uvek takovih. na braniku. kakvim pravom osudjujete necije napisane reci????
apropo :o) teme, zasto ne dopustiti sebi i to? znatizelja ili sta vec, to je crazy tvoja stvar, tvoj dozivljaj. jasno je sta zelis, a sta ne. na kraju, posledice su licne. kakvih razmera (ako ih bude) to ce vec biti druga tema. ishod je neizvestan.
cini se (barem meni) po tvojim odgovorima da nisi bas tako nezrela. pitala si ga i deo tvoje znatizelje je nadam se zadovoljen :o) a za ostalo, pobrinuces se vec ti, ne sumnjam.
uzivaj bre, p....pacenika koliko hoces. ne samo na forumima.

Sta je ocekivala postavljanjem ove teme? Da ce neko da je tapse po ramenu? Da kaze "bravo devojko samo napred" ? Ne kontam. Pitala je dobila je odgovore. Dvadeset strana. Ako ti smatras za normalno da fura sa matorcem od 40, koji ima dete od 6 i koji je poznaje da ne kazem "merka" od njene desete godine onda nesto sa tobom stvarno nije kako treba? Kako je sama napisala, odnosno kako joj je doticni rekao on je zeleo da je sa' vata jos dok je ona imala 16. Cini mi se da se to zove pedofilija....... Zato ne seri

Aqua_viva:
Ma pustite devojku da uziva.Dok moze......
Raspalim zenama od 40 god.uvek ce neko biti kriv....Neka cuvaju svoje muzeve...
Ja sam sa ozenjenim god.dana...I sa nama je pocelo bezveze,ali sam se zaljubila ja,a i on.
i evo sad se razvodiiiiii ;)
a ja cu da ga sutnem....;)ali tek kad se razvede.....

A kakav je muz raspale zene od 40?????

Markelja:
Sta je ocekivala postavljanjem ove teme? Da ce neko da je tapse po ramenu? Da kaze "bravo devojko samo napred" ? Ne kontam. Pitala je dobila je odgovore. Dvadeset strana. Ako ti smatras za normalno da fura sa matorcem od 40, koji ima dete od 6 i koji je poznaje da ne kazem "merka" od njene desete godine onda nesto sa tobom stvarno nije kako treba? Kako je sama napisala, odnosno kako joj je doticni rekao on je zeleo da je sa' vata jos dok je ona imala 16. Cini mi se da se to zove pedofilija....... Zato ne seri

Licno ja sam se poljubila jednom u zivotu sa matorcem zato sto sam htela i to da probam, i od tada licno ne vidim bas nikakvu lepotu kad vidim vezu izmedju starijeg muskarca i mladje devojke kad je razlika u godinama veca od 30 godina.

Silent Bob:

Hajde da kazem da je to neka razlika u kojoj nista, bas nista, ne mogu da zamislim da ima lepo izmedju to dvoje, nesto sto bi i meni dalo lep osecaj.Mada, oni da nesto nisu nasli tu izmedju njih ne bi ni bili u vezi, ali meni, kad vidim vezu izmedju dvoje izmedju kojih je razlika preko 30 godina ne moze ni jedno opravdanje, ni razlog da izvuce od mene priznanje "Sto da ne, i ja bih mozda tako".Ja mogu da kazem za njih "Svako ima svoje razloge pa i oni, ja njih ne osudjujem niti zelim nesto lose da kazem povodom toga", ali u nekim mojim licnim granicama, koje mi ostavljaju dosta prostora za ekspirimentisanje, ja mislim da se sme probati sve sto je zdravo po fizicko zdravlje, u tim mojim granicama u generacijskim razlikama granica je na 30 godina.

Back