u cemu je poenta??

blpd_girl:
eto, vidiš. Zašto je onda ohrabrivati da bude sa oženjenim čovekom? Šta ako jednog dana njen muž nađe neku 18 godina mlađu i počne da je vara sa njom? i što je najgore, ako bude iskrena sama prema sebi shvatiće da je to i zaslužila, jer je i ona sama bila devojka ljubavnica oženjenog čoveka.
Ljudi, sve što radite u životu, radite sebi, i dobro i loše. Jer sve će vam se jednog dana vratiti...

Mozda je ona svesna u sebi da ce i njen muz biti sa nekom drugom mladjom devojkom, i to zeli da i drugi njoj rade, da i neka devojka bude sa njenim buducim muzem nekada pa zato ona to radi nekoj zeni.
I ja cu opusteno da shvatim da je moj decko ili muz sa drugom pa zato i ja skidam frajere samo tako.Ali, hajde dokazi ti to Bozanstvenom i Jeleni i studentima ako mozes? :D

topmodelsica:
Mozda je ona svesna u sebi da ce i njen muz biti sa nekom drugom mladjom devojkom, i to zeli da i drugi njoj rade, da i neka devojka bude sa njenim buducim muzem nekada pa zato ona to radi nekoj zeni.
I ja cu opusteno da shvatim da je moj decko ili muz sa drugom pa zato i ja skidam frajere samo tako.Ali, hajde dokazi ti to Bozanstvenom i Jeleni i studentima ako mozes? :D
a ko su Božanstveni, Jelena i studenti?

topmodelsica:

Prevara je postala tako normalna.....Samo sto svi glume neko postenje...
on od mene nikada nije dobio neki povod.
I mene bas zabole sto je on ozenjen.Ne planiram da se udam za njega.Niti za bilo koga.

blpd_girl:
a ko su Božanstveni, Jelena i studenti?

Prepoznace se oni. Sto bih ja ocekivala da meni nece biti isto kao sto ja nekom radim, to ih ja pitam?

Sto bih ja ocekivala mirnu vezu, mazenje i pazenje do besvesti, kad niti ja koga mazim niti pazim, nego samo gledam sebe?

I okud njima ideja o tome da sam ja pukla ko oblanda za Bozanstvenim kad je pukao on za mnom, jos vise je pukao zbog toga sto je imao na grbaci studente koji su me ogovarali kod njega a on nije mogao da im se odupre, a ja nisam htela da preuzmem na sebe i te njegove probleme sa njima.

crazy_malenaaa:
Prevara je postala tako normalna.....Samo sto svi glume neko postenje...
on od mene nikada nije dobio neki povod.
I mene bas zabole sto je on ozenjen.Ne planiram da se udam za njega.Niti za bilo koga.

Ako nisi dala povoda, cudno je da te ljubi... to bi bilo slovanje onda... dok kuja ne mahne repom, kerovi ne trce za njom draga moja i ta izjava: nisam davala povoda je samo slab pokusaj spiranja savesti...

Prevara je oduvek postojala ali nikada nije bila normalna stvar osim kod generacija koje sada stasavaju i imaju razmisljanje kao ti... jedan manje vise, a sta fali... kresni se i razvali... Taj tvoj upada u krizu srednjih godina i treba mu lutko moja malo svez krvi... da stari vampir produzi zivot i nije on sa tobom sto si ti tako dobra riba za njega nego zato sto mu treba dusevna hrana... danas od 19 godina, sutra od 18 i tako... sto starije to gladnije ako nije na vreme nahranjeno :-D A taj tvoj ako sa 37 vec svrlja... taj bre nije video nista od zivota, jer da je iziveo gde je trebao sad bi mu prijao odmor a ne bi se ******io sa tobom :-D

crazy_malenaaa:
Evo vec mesec dana izlazim da jednim tipom.
Ja imam 19.god,a on 37. On je ozenjen.
Ali nista ne trazi..........Samo se ljubimo....Meni je glupo da ga bilo sta pitam......Divan je prema meni,sve je ok,ali znam da je sex jedino sto moze da ga interesuje kod mene.....Ali ga ne trazi.....A vidjamo se skoro svaki dan......

covek se zabavlja ..valjda

Ma pustite devojku da uziva.Dok moze......
Raspalim zenama od 40 god.uvek ce neko biti kriv....Neka cuvaju svoje muzeve...
Ja sam sa ozenjenim god.dana...I sa nama je pocelo bezveze,ali sam se zaljubila ja,a i on.
i evo sad se razvodiiiiii ;)
a ja cu da ga sutnem....;)ali tek kad se razvede.....

Aqua_viva:
Ja sam sa ozenjenim god.dana...I sa nama je pocelo bezveze,ali sam se zaljubila ja,a i on.

koliko pokvarenosti u par reci

Aqua_viva:

Interesantan stav prema godinama koje te cekaju ... Verovatno je osecaj budjenja u praznom krevetu ,dok covek u koga si zaljubljena tuca svoju zenu, vrlo neponovljiv jer priznaces... nemaju svi srecu da se bude u morama i cekanjima da dodje njihovih dva sata " terapijskog delovanja" ... I da... i treba da ga sutes, jer prvom prilikom sutnuce on tebe :D

plava ciganka:
Interesantan stav prema godinama koje te cekaju ... Verovatno je osecaj budjenja u praznom krevetu ,dok covek u koga si zaljubljena tuca svoju zenu, vrlo neponovljiv jer priznaces... nemaju svi srecu da se bude u morama i cekanjima da dodje njihovih dva sata " terapijskog delovanja" ... I da... i treba da ga sutes, jer prvom prilikom sutnuce on tebe :D

Imao je on koristi,bogami i ja........i to mnogo vise nego sto sam ocekivala.....
:D
Ja jesam bila zaljubljena,ali me je proslo.....Sad trazimo novog....
Ali tek za mesec dana,kad se potpisu papiri za razvod....I on sutne onu raspalu babuuuu....Nisam valjda dzabe gubila vreme.

Aqua_viva:

pozzz......
Meni bas i nije cilj da se razvede...Ipak ima dete.....

Grupica koja svaku ljubav tumači kao koristoljublje i keš,
grupica koja sve matore devojke i žene tumači kao "one neće pasti na te blatnjave fore", ali hoće na druge još blatnjavije
grupica koja prekoreva elektra kompleks ili afinitet u ovom slučaju , a zato ništa loše ne vide u plavom kompleksu , zečija usna kompleksu, ogromna bulja kompleksu
grupica +/- 2 god , čuvena po svojim konformnim stavovima
i treba li još nešto dodati.

Toliko stereotipa , osuda i nametnutih recepata od osoba koje su poznate po "specijalitetima vrlo uspešne kuhinje , ali jela bez ukusa".

A šta ako on želi ponavljanje tinejdžerske romanse?
I šta ako ona želi da je kroz ozbiljniju tinejdžersku romansu provede tip koji ne mora ništa da dokazuje i da se k.....
I šta ako je on onaj koji je više naivan u situaciji , jer možda ne želi tinejdžersku romansu već pi.. i dlaku što niče, ali joj daje vremena po proceni iz svojih tinejdž vremena i utisku stidnosti koje mala ostavlja.....mala?

Odgovor autorki na pitanje je iznad, a odgovor stručnjacima je živite li vi više svoj ili tudji život kad ste toliko puni predrasuda....

Dragi T_Patak,
devojka ima dilemu, postavila pitanje..Mi neki pokušali da damo odgovor, iskren savet(bar ja) , imali svoje viđenje. Isto kao i ti, uostalom. I ne vidim zašto je tvoja starija od moje...pamet, naravno??! Pozz

Aqua_viva:
Imao je on koristi,bogami i ja........i to mnogo vise nego sto sam ocekivala.....
Ali tek za mesec dana,kad se potpisu papiri za razvod....I on sutne onu raspalu babuuuu....Nisam valjda dzabe gubila vreme.

Lutko, ovaj odozgo gleda...Pa, kad jednog dana(ako se neko *ajebe pa te oženi) i ti budeš u istom problemu,....Živa ti nama bila! I *ebana od matoraca!

P.S. A je l' si sigurna da se razvodi? Moj jedan kolega tako lagao jedno devojče "sad ću , majke mi, samo što nisam" i do dana današnjeg se nije razveo.A ona nesretnica ide u privatnu psihijatrijsku ordinaciju i dan danas...

crazy_malenaaa:
Evo vec mesec dana izlazim da jednim tipom.
Ja imam 19.god,a on 37. On je ozenjen.
Ali nista ne trazi..........Samo se ljubimo....Meni je glupo da ga bilo sta pitam......Divan je prema meni,sve je ok,ali znam da je sex jedino sto moze da ga interesuje kod mene.....Ali ga ne trazi.....A vidjamo se skoro svaki dan......
Skroman covek!
Ne tarazi,zadovoljan je sa onim sto mu daju.

:D:D:D

Tuzni_patak:
Grupica koja svaku ljubav tumači kao koristoljublje i keš,
grupica koja sve matore devojke i žene tumači kao "one neće pasti na te blatnjave fore", ali hoće na druge još blatnjavije
grupica koja prekoreva elektra kompleks ili afinitet u ovom slučaju , a zato ništa loše ne vide u plavom kompleksu , zečija usna kompleksu, ogromna bulja kompleksu
grupica +/- 2 god , čuvena po svojim konformnim stavovima
i treba li još nešto dodati.

Toliko stereotipa , osuda i nametnutih recepata od osoba koje su poznate po "specijalitetima vrlo uspešne kuhinje , ali jela bez ukusa".

A šta ako on želi ponavljanje tinejdžerske romanse?
I šta ako ona želi da je kroz ozbiljniju tinejdžersku romansu provede tip koji ne mora ništa da dokazuje i da se k.....
I šta ako je on onaj koji je više naivan u situaciji , jer možda ne želi tinejdžersku romansu već pi.. i dlaku što niče, ali joj daje vremena po proceni iz svojih tinejdž vremena i utisku stidnosti koje mala ostavlja.....mala?

Odgovor autorki na pitanje je iznad, a odgovor stručnjacima je živite li vi više svoj ili tudji život kad ste toliko puni predrasuda....

tuzno pace nesto kvace... al mi cigani samo se u perje razmemo pa ako moze to malo narodskijim jezikom da i mi neuki nesto razumemo :lol:

Aqua_viva:
Javi nam se obavezno za mjesec dana, da znamo da li si dzaba gubila vrijeme, ili ne...

Aqua_viva:
Imao je on koristi,bogami i ja........i to mnogo vise nego sto sam ocekivala..... :D

Bravo cico, bar znamo da cilj opravdava sredstvo :-D

Back