u cemu je poenta??

crazy_malenaaa:
Kao prvo-JA OD NJEGA NE TRAZIM KESSSSSSS.
i on to zna.Zna me od kada sam imala 10 god.tako da sponzorusa nisam.
Zasto svi misle da se svako prodaju za pare?
odvratno! neću ni da čitam dalje. on tebe zna od tvoje desete i sad mu merak da te kre.., a i ti si žešći ..... kad si sa toliko starijim a još i oženjenim.

Super, zezajte se, gledaj Velikog brata, Enu je ispratio u kucu jedan cova od najmanje 40 leta, a ona ima 20.Vidi da li ti se ona svidja kao osoba, videces da joj nista ne fali, pa sta ako se ljubaka sa starijim, ja nikog ne osudjujem, svako treba da radi ono sto njemu odgovara.

dobro, ako baš hoće sa starijim. ali sa oženjenim?! a šta bi sa onim da čovek treba da ima morala, da ne treba da činiš drugom ono što ne bi voleo da drugi čini tebi, sa onim da se sve u životu vraća...?

eto, vidiš. Zašto je onda ohrabrivati da bude sa oženjenim čovekom? Šta ako jednog dana njen muž nađe neku 18 godina mlađu i počne da je vara sa njom? i što je najgore, ako bude iskrena sama prema sebi shvatiće da je to i zaslužila, jer je i ona sama bila devojka ljubavnica oženjenog čoveka.
Ljudi, sve što radite u životu, radite sebi, i dobro i loše. Jer sve će vam se jednog dana vratiti...

Back