u cemu je poenta??

Jedna devojka sa kojom sam delila stan u Beogradu kaze kao odgovor na takva pitanja zasto decko ne trazi seks: "Sigurno mu je mali, pa nece da spava sa tobom dok ne vidi da li ga volis, a onda ce da spava sa tobom kad bude siguran da ga ti volis i da ti to nece smetati".

Banshee:
meni je tih 37 godina malo previse.nekako mi bi se gadilo da ga pipam :?

hej, zivote skote, hej, zivote idiote, hocu da se napijem......eeeeej, 37 godina!!!!!!!! :-? pa ja ne vidim sta je tu za gadjenje, naprotiv........ :? mozda je covek vec u stanju raspadanja, :-o jbt. o cemu ti pricas?

crazy_malenaaa i ti si nasla gde i koga da pitas. kako mi mozemo da ti odgovorimo na tvoje pitanje? :|

e a mene nesto interesuje - kako on nadje vremena za tebe da se vidjate svaki dan i da te non stop zivka kada ima zenu i dete?

crazy_malenaaa:
E pa pitala sam ga.....
I rekao mi je da voli da se seta samnom i da mu je lepo sto ga ne opterecujem glupostima???
Sto sam iskrena i sto se ne foliram.
I da je imao zelju da se ljubi samnom od kad sam imala 16 god....Ja sam umrla od smeha.

e Nek si ga pitala,..dobro je sto ima hrabrosti da ti kaze sta hoce,...a ne ko ovaj moj od 38 kad mu spomenes mene on se izbezumi..a pitanje :"sta hoces od mene" tu nestaje iz drzave i nema ga 15 dana taman da zaboravis sta sam ga pitala....

Copy_Cat:
hej, zivote skote, hej, zivote idiote, hocu da se napijem......eeeeej, 37 godina!!!!!!!! :-? pa ja ne vidim sta je tu za gadjenje, naprotiv........ :? mozda je covek vec u stanju raspadanja, :-o jbt. o cemu ti pricas?
za nekog ko ima 19 godina jeste.
za nekog ko ima 25-30 mozda i nije...valjda je to individualno.tesko bi se moglo reci da 19ogodisnjoj devojci fizicki pristaje neko sa 37 godina...nije da se raspada ali definitivno je krenuo nizvodnom putanjom u svom zivotu sto se toga tice...

tipa od 37 godina tesko da bih mogla da posmatram kao nekog ko je blizi mojim godinama...npr,meni bi bilo neprijatno da ga poljubim...ali to sam ja...ne volEm starije tipove...;)

ne slazem se banshee nikako sa tobom...moj teca ima 40 godina i izgleda fenomenalno, a on je samo jedan primer. moj najstariji tip je bio dve godine stariji od mene :lol: tj. on sada ima 24 :lol: sto za ovu pricu nije bitno :lol: no nema veze. mene ovde vise brine sto je on ozenjen (mada,,,...briga me) ali mislim da tip sa 37 godina apsolutno nije za bacanje. pa ko voli nek izvoli. :wink:
nego me je tvoja izjava pogodila u tom smislu sto cemo svi jednom imati 37 godina (nadamo se) :lol: (neko pre a neko kasnije) pa nekako ne bih volela da mislim da ce mi to biti kraj . ;-)

topmodelsica:
Jedna devojka sa kojom sam delila stan u Beogradu kaze kao odgovor na takva pitanja zasto decko ne trazi seks: "Sigurno mu je mali, pa nece da spava sa tobom dok ne vidi da li ga volis, a onda ce da spava sa tobom kad bude siguran da ga ti volis i da ti to nece smetati".

Hahah dobnra si ti ... :D

Copy_Cat:
ne slazem se banshee nikako sa tobom...moj teca ima 40 godina i izgleda fenomenalno, a on je samo jedan primer. moj najstariji tip je bio dve godine stariji od mene :lol: tj. on sada ima 24 :lol: sto za ovu pricu nije bitno :lol: no nema veze. mene ovde vise brine sto je on ozenjen (mada,,,...briga me) ali mislim da tip sa 37 godina apsolutno nije za bacanje. pa ko voli nek izvoli. :wink:
nego me je tvoja izjava pogodila u tom smislu sto cemo svi jednom imati 37 godina (nadamo se) :lol: (neko pre a neko kasnije) pa nekako ne bih volela da mislim da ce mi to biti kraj . ;-)
ma daleko od toga da je sa 37 godina kraj,ali zamisli suprotnu situaciju...ti 37 on 19...razliciti u prakticno svakom smislu...ja bi se osecala ko da sam mu keva...ili ko da napastvujem klinca.mislim,vidjala sam takve parove,nekad znaju bas cudno da izgledaju...mada kazem,ko moze ok....meni licno to ne bi nikako odgovaralo,ipak su mladji bolji...
kada i ako jednog dana budem imala 37 godina,verujem da ce mi i tada biti privlacniji vrsnjaci +/- par godina a ne da cu se prziti na piletinu.
slazem se,ima ljudi koji super izgledaju sa 37 a ima i onih koji ni na sta ne lice ni sa 25.ali opet,uz sve to da on super izgleda,mislim da ja nikad ne bi bila u stanju da se u tako nesto upustim iz prostog razloga sto bi mi bilo cudno,mozda neprijatno a mozda bih se cak osecala i inferiorno....

dollyy:
Pa LOLY , sweety, odgovor na tvoje pitanje zvuci jednostavno:
Malo koja zrela,samosvjesna,djevojka-zena ce njegove price i pricice (nazovimo to grubo: SRANJA! ) slusati i trepati okicama punim odusevljenja( i zvati to: RUZAMA! ), i malo na koju stariju i formiranu djevojku-zenu ce njegovo iskustvo ostaviti takve impresije, jer vidis one ce mu se mozda "keziti" u facu pogledom:"Ma nije valjda da stvarno mislis da cu da padnem na te prepotopske stosove?!", a za tebe je on "mali Bog", pun iskustva, zeljnog
da ga neko tako kao ti , gleda i slusa, i njemu to moze biti sasvim dovoljno,jer ga u tim godinama malo ko hoce i da saslusa, pa si ti takva za njega apsolutno dragocijena, pravi raritet! I , btwn, super ste spoj - ti zuris da odrastes i naucis kojesta, a on bas mrzi sto je odrastao i s tobom se vraca u mladost i osjeca se pozeljnim!
Samo ne zaboravi jednu stvar: takvih likova kao sto je on, bice citav tvoj zivot, a ti samo jednom imas 19 god., pa razmisli da li zelis da ti jedan lik od 40 godina obiljezi te godine!
Mahanje od mene :wink:
............................

crazy_malenaaa:
Evo vec mesec dana izlazim da jednim tipom.
Ja imam 19.god,a on 37. On je ozenjen.
Ali nista ne trazi..........Samo se ljubimo....Meni je glupo da ga bilo sta pitam......Divan je prema meni,sve je ok,ali znam da je sex jedino sto moze da ga interesuje kod mene.....Ali ga ne trazi.....A vidjamo se skoro svaki dan......

TAKTIKA MATOROG LISCA KOJI SKORO MOZE TATA DA TI BUDE

my problemo ce sutra da bude jedna od 17 leta :lol::lol::lol:
hardcandy-1.jpg

topmodelsica:
??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

e a mene nesto interesuje - kako on nadje vremena za tebe da se vidjate svaki dan i da te non stop zivka kada ima zenu i dete?[/QUOTE]

Sve se moze kad se hoce.Otkud ja znam sta on njoj govori?Gde je i sa kim je?
Ne znam njihovu situaciju,a i ne zanima me,iskreno.

Back