u cemu je poenta??

crazy_malenaaa:
Evo vec mesec dana izlazim da jednim tipom.
Ja imam 19.god,a on 37. On je ozenjen.
Ali nista ne trazi..........Samo se ljubimo....Meni je glupo da ga bilo sta pitam......Divan je prema meni,sve je ok,ali znam da je sex jedino sto moze da ga interesuje kod mene.....Ali ga ne trazi.....A vidjamo se skoro svaki dan......

taj ti nick bas prilici

Znas da je sex jedino sto moze da ga interesuje kod tebe?? Kada bi se bavila necim osim razmisljanjem o namerama ozenjenih muskaraca prema tebi, mozda bi vremenom stekla lepse misljenje o sebi. I prestala da imas slicne probleme.

ti velish
-Evo vec mesec dana izlazim da jednim tipom.
Ja imam 19.god,a on 37. On je ozenjen.
Ali nista ne trazi..........Samo se ljubimo....Meni je glupo da ga bilo sta pitam......Divan je prema meni,sve je ok,ali znam da je sex jedino sto moze da ga interesuje kod mene.....Ali ga ne trazi.....A vidjamo se skoro svaki dan......:
znas sta...
-divan, ne divan, sigurno ce zatraziti sex
-zenu nece ostaviti, dijete jos manje (znam da ni ti to ne zelis)
-znam iz prve ruke u kakvim si go....a, i samo ti mogu reci da se maknesh od tog tipa, jer to je malo nastrano, ta razlika u godinama, a sad to sto on tebe moze nauciti neke stvari, mani se toga..
Njega samo klimax dere :lol: pa bi da se osjeca mladje ako izlazi s klinkom popout tebe, to ti je kao kupnja novog auta...
a sta ce ti zajebancija, znas i sama kakve smo mi zenske glupe, ako budes spavala s njim, sigurno ces nesto osjetiti, i tog ti belaja- zbog toga ja nikad nisam spavala s ozenjenim covjekom, jer se fakat bojim same sebe :)

Back