Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
jel ste vi ozbiljni s ovim?
Pecurka ti namerno rusi pdf, banuj je na dozivotno...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ste vi ozbiljni s ovim?
Momci te dozivljavaju kao proverenu robu,da se tako izrazim,jer eto imas decka,sto znaci da ti nista ne fali(ako si vec toliko lepa,(pretpostavljamako te vec toliko startuju)),a inace telo luci mnogo vise feromona kad si u vezi,po principu sto se vise seksash,vishe ce ti seksa biti nudjeno...tako da...verovatno je do tih razloga
![]()
Jedino razumno objasnjenje. A imas i jos jedno mkje objasnjenje koje ide uz ovo. Da si lepa verovatno bi se svi saplitali oko tebe bila u vezi ili ne,tako da...Zalim slucaj.
![]()
Kada si slobodan/na nigde nikog ni da ti zivot zavisi od toga, a kada si zauzet/a (bez obzira dal se zna ili ne) odjednom svi nagrnu kao da je sezona parenja?? I onda opet cim raskines pobegose svi...![]()
to ako je mega lepa samo.. Ali ako je recimo prosecno lepa ali recimo ima reputaciju da je laka. Nece bas tek tako da nadje momka lako. Moze naci neku budalu za seks, ali veruj mi to je toliko tuzno i jadno da je vrlo neisplativo na duze staze.
A druga vrlo bitna stvar jeste i devojcin personality,ili harizma.
Što?
Iz toga jedino može da se desi ili veza na duže staze, ili da ga ona šutne.
Kada si slobodan/na nigde nikog ni da ti zivot zavisi od toga, a kada si zauzet/a (bez obzira dal se zna ili ne) odjednom svi nagrnu kao da je sezona parenja?? I onda opet cim raskines pobegose svi...![]()
"Svi se lepe za mene, ne znam šta da radim, tužna sam mlogo."
"A uz to sam i ultra mega giga riba."![]()
pa i ne baš, nije svaka veza bogomdanaPa kad si u vezi, lijepo ti je i sretan si, a sretni ljudi su najprivlachniji.
Nije neka filozofija![]()
ne znam sine kod mene nema pa nema