U cemu je fora??

Momci te dozivljavaju kao proverenu robu,da se tako izrazim,jer eto imas decka,sto znaci da ti nista ne fali(ako si vec toliko lepa,(pretpostavljam :lol: ako te vec toliko startuju)),a inace telo luci mnogo vise feromona kad si u vezi,po principu sto se vise seksash,vishe ce ti seksa biti nudjeno...tako da...verovatno je do tih razloga :bye:

Jedino razumno objasnjenje. A imas i jos jedno mkje objasnjenje koje ide uz ovo. Da si lepa verovatno bi se svi saplitali oko tebe bila u vezi ili ne,tako da... :lol: Zalim slucaj. :D

I meni je uvek draze kad ima/la jka nekog cool decka, to znaci da ako nista drugo stoji neciji tudji autoritet da nije bas toliko losa. Sa druge strane naucio sam da cenim i sopstveni autoritet koji se vremenom izgradjuje, pa shodno tome ako sid ovoljno jak, imas podrsku prijatelja,osoba do kojih ti je stalo, sredjen zivot mozes se osloniti i samo na sebe, Pa shodno tome to mi sada i nije toliko bitno.

Jedino razumno objasnjenje. A imas i jos jedno mkje objasnjenje koje ide uz ovo. Da si lepa verovatno bi se svi saplitali oko tebe bila u vezi ili ne,tako da... :lol: Zalim slucaj. :D

to ako je mega lepa samo.. Ali ako je recimo prosecno lepa ali recimo ima reputaciju da je laka. Nece bas tek tako da nadje momka lako. Moze naci neku budalu za seks, ali veruj mi to je toliko tuzno i jadno da je vrlo neisplativo na duze staze.
A druga vrlo bitna stvar jeste i devojcin personality,ili harizma.

to ako je mega lepa samo.. Ali ako je recimo prosecno lepa ali recimo ima reputaciju da je laka. Nece bas tek tako da nadje momka lako. Moze naci neku budalu za seks, ali veruj mi to je toliko tuzno i jadno da je vrlo neisplativo na duze staze.
A druga vrlo bitna stvar jeste i devojcin personality,ili harizma.

Što?
Iz toga jedino može da se desi ili veza na duže staze, ili da ga ona šutne.

Što?
Iz toga jedino može da se desi ili veza na duže staze, ili da ga ona šutne.

NEmam odgovor, ali to u praksi nije kao u teoriji :). Druga stvar je kad je to navodno samo sex ali ima jos mnogo toga.. a nesto drugo kad nadjes nekoga random u klubu nesto pa onda spavate i slicno. Prilicno je lame, Mozda doduse radi za neke starije zene, mada kad ih vidim kakve su ne bih rekao da je preterano dobro..

Back