U braku

Vragolasta Amfibija:
sto s jednim??????

akcenat je na" do iznemoglosti"

zato stho je u zakonu brak definisan kao monogaman

pa tek ce da te onda smatraju qrvom ako se ebesh sa strane a udata si, pre nego ako nisi. osim ako nemash nekidogovor s muzhem onda ce da vas gledaju ko ludake.

e sad razmsljam."narod vs. larija flinta".. kao njihov brak je tu slobodan sxualno...prikazano je ona sa zhenama...i on sa njom i zhenama...ali ona nije sa mushkarcima prikazana..ona kaze "ma nsiam ja za monogamiju ali ocu taj prsten" a nigde se ne pokazuje kontra...bez veze je ovo

sinnke:
To su sve popovi izmislili. Naravno da se treba gemblati pre braka. Ako se ne gemblas pre braka onda neznas da li ti ta osoba odgovara u seksu. Nekad su ljudi kao sto i znate tek u braku probali. Jesu ti brakovi duze trajali, ali su bili ti ljudi i vise isfrustrirani. Ali u njihovom slucaju su to mogli istrpiti zato sto su krace ziveli od nas. Ranije je zivotni vek bio kraci A i vise se radilo pa su imali manje snage za torbanje.

brate zar ne odredis ti intuivitno ko ti odgovara u sexu????? ok nisam kompetentna...
pa kako ko, mozda su neki bili vise frustrirani a neki manje. cemu brak uopshte?

sinnke:
Ali pranje sudja i zenske poslove, to musko ne treba raditi jel postaje papucar , a kad to postanes automatski si i u seksu losiji. .

ok ali ako zhena stalno pere sudove (plus 8h na poslu) onda ce se smoriti, pocece da te mrzi shto stalno gledas tv dok ona riba tiganje, manje ce biti lepa, bice smornija u krevetu, tebi ce biti dosadno, naci cesh ljubavnicu, zapostavices je, bice dzangrizavija, naci ce shvalera, dobice aids, i eto i tebi aids! eto! pa ti zhvaci kokice dok ona usisava!
ok usisivach mozhe u mushke shake
ma ok podla rada...ona da riba, a ti da zavrcesh osigurache! Jashta! i da popravljash slavinu

Vragolasta Amfibija:
...i plus si puna para

brate ne znam ima li takav zhivot neku manu???

taj...konkubinasto-kurtizanski

a amfibijo??? el ti tako funkcionisesh?? sta fali tome?? osim shto ce supruge da te kamenuju.....iam li neki problem?

hm kako to ide...ako radish samostalno...kao sponzorusha..to je ok, meni se to dopada
u stvari i to je nekakvo zanimanje.
to...imas nekog ko te izdrzava a ti se prepustas trenutnim hirovima...al sta trazi zauzvrat

?:
ok ali ako zhena stalno pere sudove (plus 8h na poslu) onda ce se smoriti, pocece da te mrzi shto stalno gledas tv dok ona riba tiganje, manje ce biti lepa, bice smornija u krevetu, tebi ce biti dosadno, naci cesh ljubavnicu, zapostavices je, bice dzangrizavija, naci ce shvalera, dobice aids, i eto i tebi aids! eto! pa ti zhvaci kokice dok ona usisava!
ok usisivach mozhe u mushke shake
ma ok podla rada...ona da riba, a ti da zavrcesh osigurache! Jashta! i da popravljash slavinu

Sta ti fantaziras pa ne zavrcu se osiguraci svaki dan ne zivim ja u hali vec u stanu. Zena ne pere sudove za to postoji masina. Vise nju umori peglanje.
A TV nemam to sam poklonio.
A sto se tice umora bolje da je ona umorna a ne ja. Ipak ja moram gemblati ona samo lezi.
Ja se ne kurvam. Kad se ozenim (ako se ozenim) mogao bi prevariti zenu samo kad bi naisla neka totalni mrak. A to se torba jednom i ides nazad zeni.
A sto se tice svalera nedaj boze da mi to napravi. Odmah bi se raskantali. Pogotovo bolest.
I najvaznija stvar je to sto bi ipak preuzeo da ona meni da platu pa cu ja voditi finansije.
Zene zene jeste mudre uvek uzmete sto je najbolje.
****** mene su skolovale stare qrve tako da sam naucio sve fore i zato cu ja voditi finansije.
Znas kako se kaze ko blize vatri bolje se ogrije.

Vragolasta Amfibija:
evo ok je bio ali nije mogo do iznemoglosti zena mu ni je dala,sad ce da me stavi na ignore listu.

Ha ha ha.........bas naprotiv i stani malo umorim se samo dok te gledam kako trcis, u stvari umes li nesto da radis polako nezno sa emocijama ili...........u ala ser..

Nekada sam znala sta je to brak i kako izgleda,...ali u danasnje vreme nemozes da ga definises kada te neko pita...jer se polako svi brakovi razvode,...ili svi imaju nekoga sa strane a po meni vec to nije brakm, uglavnom danas Brak vise nije to sto je nekada bio.
I kad bi me neko pitao za brak mislim da bi jakooo morala da razmislim i pogotovo sa kim.

Brak nikad nije bio to sto bi trebao po nekoj definiciji da bude. Ako mislis da pre nije bilo varanja i sharanja varas se, samo su se ljudi bolje skrivali. Imala sam priliku da razgovaram sa mnogim starijim osobama i ono sto sam otkrila je neverovatna cinjenica: bar neko je nekog u braku varao ili cak obe strane jedno drugo. Znaci, nista se bitno nije promenilo, sem sto se to danas radi sa mnogo vise slobode.

brak je super fora....gledam zhene na poslu....ove shto nemaju brak i to...ima jedna se nije udavala....ima jedna se razvela posle 2god i nikad se nije udavala....i ima jedna sa 34 a nije se josh udala...losh trip...mislim yebe se meni sad za brak....koji tje mi...al kad pic.hke pokradu vence...a prijatelji odu svojim putevima...i kada rutina postane sve....pretpostavljam da tje mi treba neko tipa supruga i te fore....e da ove zhene kod mene na poslu su isfrustrirane...ma skroz su down....i to monogamija...muslimani furaju po buljuk zhena jerbo se u nekoj proshlosti radjale samo zhene....pre muhameda kazhe predanje da su zhensq decu po rodjenju zakopavali u pesak....jel bilo ih previshe a nisu nit za borbu nit za nestho drugo....e onda se pojavio baja muhamed...pa reko "zhenite zhena kolko otjete"...mislim to je trulo...imam neq familiju po zapadu...yebo te svi razvedeni...da ne verujesh...nema niko da se nije zhenio il udavao makra 2 puta...i svi za sobom vuchu hrpu dece...ma jezivo...ipak je ta porodica nekakav osnov...ne kazhem da treba da se nosi prsten il da se potpisuje neshto da bi zhiveli sretjno do kraja zhivota....al brak pretstavlja recimo neq uniju il neshto...za to u principu i ne treba papir...mada sam ja razmazheni jedinac koji mora da nadje nekoga na koga tje prebaciti sve svoje mane...al yebi ga...iz mojega ugla brak je ok...mada me netje videti josh dugo dugo dugo.........eeeee da ona koleginica od 34 shto se nije udala...sad se tripuje da tje rodi dete a da je bole rektum za brak...kao napravi joj neko i ona fura dalje....nije nimalo veselo kad kazhesh potomstvu da nemash pojma ko im je tata...mislim osete to klinci...nije im nimalo lepo zbog toga...nego se zaletju slepci...pa se danas upoznaju a za par meseci naprave feshtu pod shatrom i prstenuju jedno drugo...onda okote dece...pa posle par godina kad provale da uopshte ne poznaju jedno drugo...qq lele...aj razvod....misim da dodje vreme kad imash jaq potrebu za brakom.....tj ne za papirom vetj za nekim ko je uvek tu...makar i za svadju i tako to i kojeshta

Aman ljudi poksavate a vodite raspravu o kojoj se mogu pisati na tone knjiga, s obzirom da je to tema o kojoj se raspravlja vec vekovima unazad... Moze se cuti da se o brakovima i sve vezano za njih danas dosta raspravlja... Nisam cula da je neko dosao do sigurnog odgovora... Mogu vam samo reci jedno...Od davnina je poznato da su brakovi osnovica svega- drustva... Od brakova pa neposredno i samih porodica(vaspitanja i svega sto iz porodice vucemo) zavise mnoge stvari, sama nasa psihologija, to kako cemo se mi pokazati u drustvu, to kako cemo mi sami funkcionisati, a sutra i nasa deca... Imam dodira sa politickim naukama, recicu vam da ono sto sam ja procitala, a potice od samog Platona i Aristotela.Raspravljajuci o idealnom tipu drzave smatrali su da se treba uvesti drzavno kontrolisanje brakova, da se spajaju ljudi iste, nazovimo branse kako bi porod bio sto bolji, samim tim i drzava a deca da budu drzavana, dakle da majke ne prepoznaju svoju decu koja im se uzima na porodjaju... Napisacu vam i sta je Tomas Mor u svojoj ,,Utopiji,, rekao vezano za brakove....
,,Devojke se udaju posle 18, a muskarci posle 22, a pre toga se polno opstenje kaznjava dozivotnom zabranom braka. Pre sklapanja braka mladenci se pokazuju potpuno nagi da bi se otkrili eventualni nedostaci koje krije odeca. Brakovi se retko razvode. Preljubnici pretvaraju u robove, a preljuba u povratu kaznjava se smrcu...,,
Jos samo da kazem moje licno misljenje... Smatram da je za brak najneophodnije da se ljudi pronadju(mislim karakterno)da onda kada zaljubljenost iscezne ostanu dve kompatabilne osobe koje ce moci da funkcionisu, jer ce i sam mir, harmonija u njihovim zivotima doprineti da im i ljubav, time i strast(jer su obe starne zadovoljne)duze traje...Ali to je sada i pitanje sudbine...naici na pravog , odnosno pravu...

Samantha Jouns:
Nekada sam znala sta je to brak i kako izgleda,...ali u danasnje vreme nemozes da ga definises kada te neko pita...jer se polako svi brakovi razvode,...ili svi imaju nekoga sa strane a po meni vec to nije brakm, uglavnom danas Brak vise nije to sto je nekada bio.
I kad bi me neko pitao za brak mislim da bi jakooo morala da razmislim i pogotovo sa kim.

Ko ti? Ti bi se udala, rekla bi da dok prosac jos nije ni zavrsio recenicu. Ali sta te briga ne treba puno glumiti.

aahaaaaaaaaaaaaaaahhaaaaaaaaaaaaa
Odavno se nisam tako smejala.Ko bre da se venca? :shock: Nisam jos srela takvog koji ce mene da zauzda i prevari da se udam. :twisted:
Nego Otah,gde si bre covece,nema te sto godina. :D ;)

esperanca137:
aahaaaaaaaaaaaaaaahhaaaaaaaaaaaaa
Odavno se nisam tako smejala.Ko bre da se venca? :shock: Nisam jos srela takvog koji ce mene da zauzda i prevari da se udam. :twisted:
Nego Otah,gde si bre covece,nema te sto godina. :D ;)

åååå,to je i moja bivsa zena rekla,pa se udala za mene.
Evo me,vratio sam se...trazim Nesto!

Back