Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosao sam da pitam kako se to radipfff, mislila sam da si se ozenio pa dosao da nam se pohvalis
Dosao sam da pitam kako se to radi
na pravom si mestu da se nikad ne ozenis
Kako se covek moze ozeniti da ne bude sam i da mu vise ne bude dosadno? Ja to nisam nikad radio pa zato moram da pitam.
Dosao sam da pitam kako se to radi
Simke, sve mora pre torbanja, znaci, zaprosis je na kolenima, pa onda kod maticara, pa joj stavis burmu, ona uzme tvoje prezime i onda prva bracna noc, pa je izbambusas ko kravu
Mani se brate corava posla
E ja sam te samo gledao kako se zaleces i mudro cutao
Kako se covek moze ozeniti da ne bude sam i da mu vise ne bude dosadno? Ja to nisam nikad radio pa zato moram da pitam.
ne verujem u brak, sve institucije su dokazano propale, ne treba da se izmišlja topla voda..
brak je za kukavice koje se plaše da neko neće moći da im doda čašu vode ili promeni pelene, jer misle da će živeti 120god ((:
nisam u toj dilemi, ali i da jesam pre bih menjala pelene bebi nego čoveku koji mi se smučio, a živimo pola decenije ahahahahahVis' ja mislio da se zene samo hrabri....ovo je novost....dakle, kako god okrenes nekome menjas pelene?
Nego, kada smo kod pelena, to i sama zena radi dobrovoljno iako se mnoge nazivaju samohrane,
kako pomiriti ta dva pojma?
nisam u toj dilemi, ali i da jesam pre bih menjala pelene bebi nego čoveku koji mi se smučio, a živimo pola decenije ahahahahah
kapiraš?
taj dil smuči se ona tebi-ti njoj, ali ostajete zbog straha, mene ne pali, nemam baš taj momenat gerontofilije.
Boli me uvo, ako vidim da se raspadam, ja ću se samoubiti, nikome na teretu ne bih želela da budem, tako svaki normalan čovek razmišlja.
Ne znam što kod nas nisu ustanovili da je dozvoljeno ,,usspavljivanje"
Opet ostaje dilema pelena....ne znam sto ljudima te pelene smetaju, pa izvrcu misljenje svakih par godina...
Cim dodje do pelena, nekome se lampica ugasi....
Pa i nisam skopcao, ali onaj prvi post....izbo mi je oci...
- - - - - - - - - -
Vidis petunija, ko pocne da misli na pelene, taj svakako nije za brak...
- - - - - - - - - -
Znas li koja je najveca bolest danasnje civilizacije?
Manjak obaveza.....