Дон
Buduća legenda
- Poruka
- 29.456
Šta nisu prihvatili plan Z4 na vrijeme...
Ne zamenjuj teze!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta nisu prihvatili plan Z4 na vrijeme...
da, tebi je smijesno i ti se bas zabavljas...."toboze, garantovati im ljudska prava" sto rece tudjman
dzaba se trudis, morate se lijeciti kolektivno i to pod hitno. inace vas slovenci nece pustiti u evropu
Pa, što ste onda trošili metke i granate, ako bi Srbi svakako otišli?![]()
Ne zamenjuj teze!
Ne baš...
Sve je to povezano.
Imaš dokumentarac Oluja nad Krajinim,knjigu Milisava Sekulića Knin je pao u Beogradu.
Živi akteri svjedoče..
ja cu ti odgovoriti: zato sto su najgenocidnija nacija poslije nijemaca u evropi i sire. a o oluji sami sebe lazu kao o herojskoj pobjedi iako znaju da su protjerali i pobili srbe, napali sa 100.000 ljudi na 25.000 ali ni to nisu smjeli dok ima prije toga nato avioni nisu kompletno unistili srpski sistem komunikacije i doveli ih iza ledja u grahovo i glamoc. to znaju i ptice na grani i ta istina se nikada nece moci prekrojiti. kada su poslije toga masakrirali civile u mrkonjicu ista ta americka kamarila im je helikopterima prenosila vbr-ove. nema nista izmisljeno, sve sam vidio sam
ja mislim da su se Srbi samoubijali i samoproterivali
udrobio si svega i svačega..
a ja mislim da se ti za..jebaje.š na ozbiljnoj temi
jok, ja tu hronologiju imam u malom prstu. ti mozes pametovati samo naivnoj srpskoj djeci koja vas jos nije dobro upoznala
a ja mislim da ti nemas pojma......zar si ti mislio da posle onoliko klanja i ubijanja za vreme ww2 od strane ustasa da ce Srbi da pristanu na Tudmanovu drzavu,drzavu u kojoj se velica ustastvo u kojoj se ukida konstutivnost jednog naroda.........pa normalno je bilo da se pobune,zahvaljujuce tome sto ste ljubili nemacka nacisticka dupeta i pevali danke dojclad a mi imali Slobu za predsednika dobili ste skoro cistu drzavu i pride nemam pojma koliko stanova,kuca i imanja na poklon.....ali da je ovaj nas glupan Slobo lepo seo ponudio baze i sve ostalo Amerikancima,sad bi ti u skoli u Zagrebu ucio o boju na Misaru,boj na Kosovu,a sve pesme pretkosovskog,pokosovskog ciklusa bi znao napamet......zato kaki kaki,ali nece to sve dugo trajati,balkan je bilo i ostalo bure baruta a Srbija je uvek velika izlazila iz svih sranja.....
Zar si ti mislio da nakon rušenja rukovodstava u Crnoj Gori,Vojvodini,nacionalističke retorike Slobodana Miloševića,uvezenih mitingaša iz Srbije,oduzimanja oružja TO SR Hrvatske sve ići po špagu.....
Što bi neko čitao pamflet koji je naručila hrvatska Vlada ili možda čak ustaška emigracija?Za početak pročitaj knjigu Milisava Sekulića "Knin je pao u Beogradu"......
Za početak pročitaj knjigu Milisava Sekulića "Knin je pao u Beogradu"......
Što bi neko čitao pamflet koji je naručila hrvatska Vlada ili možda čak ustaška emigracija?![]()
ma kakva hrv. vlada...
sve je to ucinila ustaska emigracija...
a i nije vise emigracija...s obzirom da je RH ustaska drzava, pa su svoji na svome....![]()
Ne baš...
Sve je to povezano.
Imaš dokumentarac Oluja nad Krajinim,knjigu Milisava Sekulića Knin je pao u Beogradu.
Živi akteri svjedoče..
imas jake argumente. mislio sam da si ozbiljniji ali ti si ipak samo trol sa internet obrazovanjem. vidi, ja sam tim ljudima davao da jedu i piju, pricao sa njima. nikakav milisav sekulic ili ti u stilu "stivo koje ja izaberem je istina"
Što bi neko čitao pamflet koji je naručila hrvatska Vlada ili možda čak ustaška emigracija?![]()
imas jake argumente. mislio sam da si ozbiljniji ali ti si ipak samo trol sa internet obrazovanjem. vidi, ja sam tim ljudima davao da jedu i piju, pricao sa njima. nikakav milisav sekulic ili ti u stilu "stivo koje ja izaberem je istina"
Knin jeste pao u Beogradu, to si dobro "zamijetio". U suprotnom ne bi vi Krajišnicima ni pera odbili.
No, i dalje stoji činjenica da tvrdite da bi Srbi svakako sami otišli, a ipak ste krenuli sa masom vojske, valjda da se ne predomisle, šta li?
Bivši pripadnik Kontraobavještajne službe JNA već je svjedočio u Haagu na suđenju Slobodanu Miloševiću, kad je bio jedan od važnijih svjedoka Tužilaštva. Koristeći svjedoka Tužilaštva, odbrana želi dokazati da je optužnica za Oluju pogrešno postavljena: srpsko stanovništvo otišlo bi iz Knina i da je to područje bilo mirno reintegrisano, zahvaljujući višegodišnjoj propagandi da je nemoguće živjeti sa Hrvatima, ili pod hrvatskon vlašću.
http://24sata.info/vijesti/svijet/8...ovnistvo-pobjeglo-zbog-srpske-propagande.html