U Bosni i Hercegovini otkrivena grobnica s ustaškim žrtvama

Pa, što ste onda trošili metke i granate, ako bi Srbi svakako otišli? :dontunderstand:

ja cu ti odgovoriti: zato sto su najgenocidnija nacija poslije nijemaca u evropi i sire. a o oluji sami sebe lazu kao o herojskoj pobjedi iako znaju da su protjerali i pobili srbe, napali sa 100.000 ljudi na 25.000 ali ni to nisu smjeli dok ima prije toga nato avioni nisu kompletno unistili srpski sistem komunikacije i doveli ih iza ledja u grahovo i glamoc. to znaju i ptice na grani i ta istina se nikada nece moci prekrojiti. kada su poslije toga masakrirali civile u mrkonjicu ista ta americka kamarila im je helikopterima prenosila vbr-ove. nema nista izmisljeno, sve sam vidio sam

ja cu ti odgovoriti: zato sto su najgenocidnija nacija poslije nijemaca u evropi i sire. a o oluji sami sebe lazu kao o herojskoj pobjedi iako znaju da su protjerali i pobili srbe, napali sa 100.000 ljudi na 25.000 ali ni to nisu smjeli dok ima prije toga nato avioni nisu kompletno unistili srpski sistem komunikacije i doveli ih iza ledja u grahovo i glamoc. to znaju i ptice na grani i ta istina se nikada nece moci prekrojiti. kada su poslije toga masakrirali civile u mrkonjicu ista ta americka kamarila im je helikopterima prenosila vbr-ove. nema nista izmisljeno, sve sam vidio sam

udrobio si svega i svačega..

a ja mislim da se ti za..jebaje.š na ozbiljnoj temi

a ja mislim da ti nemas pojma......zar si ti mislio da posle onoliko klanja i ubijanja za vreme ww2 od strane ustasa da ce Srbi da pristanu na Tudmanovu drzavu,drzavu u kojoj se velica ustastvo u kojoj se ukida konstutivnost jednog naroda.........pa normalno je bilo da se pobune,zahvaljujuce tome sto ste ljubili nemacka nacisticka dupeta i pevali danke dojclad a mi imali Slobu za predsednika dobili ste skoro cistu drzavu i pride nemam pojma koliko stanova,kuca i imanja na poklon.....ali da je ovaj nas glupan Slobo lepo seo ponudio baze i sve ostalo Amerikancima,sad bi ti u skoli u Zagrebu ucio o boju na Misaru,boj na Kosovu,a sve pesme pretkosovskog,pokosovskog ciklusa bi znao napamet......zato kaki kaki,ali nece to sve dugo trajati,balkan je bilo i ostalo bure baruta a Srbija je uvek velika izlazila iz svih sranja.....

Poslednja izmena:
a ja mislim da ti nemas pojma......zar si ti mislio da posle onoliko klanja i ubijanja za vreme ww2 od strane ustasa da ce Srbi da pristanu na Tudmanovu drzavu,drzavu u kojoj se velica ustastvo u kojoj se ukida konstutivnost jednog naroda.........pa normalno je bilo da se pobune,zahvaljujuce tome sto ste ljubili nemacka nacisticka dupeta i pevali danke dojclad a mi imali Slobu za predsednika dobili ste skoro cistu drzavu i pride nemam pojma koliko stanova,kuca i imanja na poklon.....ali da je ovaj nas glupan Slobo lepo seo ponudio baze i sve ostalo Amerikancima,sad bi ti u skoli u Zagrebu ucio o boju na Misaru,boj na Kosovu,a sve pesme pretkosovskog,pokosovskog ciklusa bi znao napamet......zato kaki kaki,ali nece to sve dugo trajati,balkan je bilo i ostalo bure baruta a Srbija je uvek velika izlazila iz svih sranja.....

Zar si ti mislio da nakon rušenja rukovodstava u Crnoj Gori,Vojvodini,nacionalističke retorike Slobodana Miloševića,uvezenih mitingaša iz Srbije,oduzimanja oružja TO SR Hrvatske sve ići po špagu.....

Ne baš...

Sve je to povezano.

Imaš dokumentarac Oluja nad Krajinim,knjigu Milisava Sekulića Knin je pao u Beogradu.

Živi akteri svjedoče..

Knin jeste pao u Beogradu, to si dobro "zamijetio". U suprotnom ne bi vi Krajišnicima ni pera odbili.
No, i dalje stoji činjenica da tvrdite da bi Srbi svakako sami otišli, a ipak ste krenuli sa masom vojske, valjda da se ne predomisle, šta li?

:hahaha: imas jake argumente. mislio sam da si ozbiljniji ali ti si ipak samo trol sa internet obrazovanjem. vidi, ja sam tim ljudima davao da jedu i piju, pricao sa njima. nikakav milisav sekulic ili ti u stilu "stivo koje ja izaberem je istina"

Prvo,izvor je srpski,drugo tip nije bio pickin dim u tkz.VRSK....

Sve što je on napisao više-manje su potvrdili akteri sa obe strane u dokumentarcu RTS-a "Pad Krajine" ...

Knin jeste pao u Beogradu, to si dobro "zamijetio". U suprotnom ne bi vi Krajišnicima ni pera odbili.
No, i dalje stoji činjenica da tvrdite da bi Srbi svakako sami otišli, a ipak ste krenuli sa masom vojske, valjda da se ne predomisle, šta li?

Iskreno nisam mislio da će tkz.RSK otiči u qurac za par dana.

Slušajući radio Knin dalo bi se zaključiti da su pucali od samopouzdanja..

Bivši pripadnik Kontraobavještajne službe JNA već je svjedočio u Haagu na suđenju Slobodanu Miloševiću, kad je bio jedan od važnijih svjedoka Tužilaštva. Koristeći svjedoka Tužilaštva, odbrana želi dokazati da je optužnica za Oluju pogrešno postavljena: srpsko stanovništvo otišlo bi iz Knina i da je to područje bilo mirno reintegrisano, zahvaljujući višegodišnjoj propagandi da je nemoguće živjeti sa Hrvatima, ili pod hrvatskon vlašću.

http://24sata.info/vijesti/svijet/8...ovnistvo-pobjeglo-zbog-srpske-propagande.html

Ma da, kako da ne :)

Back