У Београду и Смедереву огромно загађење, а полицијски је час и нема возила!?

• Začetnik teme Začetnik teme 3BEP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

3BEP

Veoma poznat
Poruka
10.437
У Београду, као и у још неколико градова Србије, вечерас је забележено огромно загађење и поред тога што је на територији целе земље на снази полицијски част и практично нема друмског саобраћаја од 20 часова, па све до пет ујутро.

Тако је у центру Београда вечерас забележен индекс загађености од 169, односно ваздух је био нездрав за све категорије становништва.
Slavija-700x591.jpg

У Смедереву и Ваљеву је индекс био преко 220, што спада у екстремно загађење.

Од чега су српски градови оволико загађени? Неко ће за Смедерево окривити Железару, али шта изазива екстремно загађење у центру Београда где нема индустрије, а сада ни саобраћаја?

Држава остаје дужна да одговори и на ово питање, а што се тиче аутомобила, пре свега да пружи стимулације за возила на ТНГ и ЦНГ, како би што већи број грађана могао да вози еколишки чистија превозна средства.

https://srbin.info/drustvo/u-beogra...zagadjenje-a-policijski-je-cas-i-nema-vozila/

ali beograd nema ni fabrike z:D

Izgleda da zagadjenju u beogradu - prvenstveno i pre svega doprinose - ljudi

Zato je Beograd najgora prdara Srbije. Uz Smederevo koje medjutim ima fabriku :)
De nema, imas rafineriju i azotaru. Ja sam u cvijicevoj pa kad se spustim prema visnjici
da vidis kakav je to smrad :(

De nema, imas rafineriju i azotaru. Ja sam u cvijicevoj pa kad se spustim prema visnjici
da vidis kakav je to smrad :(

al to je u Pancevu. Kako to da je u pancevu cistiji vazduh nego u Beogradu?

Moje objasnjenje jeste da su glavni uzrocnici zadjenja u Beogradu prvenstveno ljudi i njihove licne aktivnosti.

Inace ne bi bilo toliko zagadjenje.

al to je u Pancevu. Kako to da je u pancevu cistiji vazduh nego u Beogradu?

Moje objasnjenje jeste da su glavni uzrocnici zadjenja u Beogradu prvenstveno ljudi i njihove licne aktivnosti.

Inace ne bi bilo toliko zagadjenje.
Ko ti to rekao. U pancevu ne moze da se dise...
Ne secas se, ali kad je azotara malo preterala pre jedno 10 ak godina,
alarm bio u Pancevu zbog nje. bilo bre svuda na vestima,
ljudi nosili maske.

Pogledajte prilog 666933

A dobar je srbin.info... izvor informacija - srbin.info... kao Pantelija: sve svoje informacije ostavljam samom sebi.

zzagadjenje.jpg

Osmo mesto trenutno na listi najzagadjenijih svetskih gradova. Uz policijski cas i zabranu kretanja. Tek za nijansu malu manje zagadjenje nego u Daki, Delhiju i Lahoreu u Pakistanu. Da nema zabrane kretanja bio bi najzagadjeniji verovatno.

Beograd je prdara Srbije.

zzagadjenje.jpg

Osmo mesto trenutno na listi najzagadjenijih svetskih gradova. Uz policijski cas i zabranu kretanja. Tek za nijansu malu manje zagadjenje nego u Daki, Delhiju i Lahoreu u Pakistanu. Da nema zabrane kretanja bio bi najzagadjeniji verovatno.

Beograd je prdara Srbije.

Stvarno veruješ u tu lagariju?

Шта те наводи на сумњу да подаци нису тачни?

zato što nema ni jedne suvisle činjenice za to

Već radi propaganda ... epidemija , migranti, zagađenost ... šta još da se ljudi slude?

U želji da se sruši neka vlast ide se da se cela populacija psihički razvali ... boli briga ove na vlasti , smaknu se ,a mi ludaci ostajemo u kazanu propagande da se kuvamo

zato što nema ni jedne suvisle činjenice za to

Već radi propaganda ... epidemija , migranti, zagađenost ... šta još da se ljudi slude?

U želji da se sruši neka vlast ide se da se cela populacija psihički razvali ... boli briga ove na vlasti , smaknu se ,a mi ludaci ostajemo u kazanu propagande da se kuvamo

нема?

А подаци са сајта ти нису меродавни?

па, свако данас може да провери податке. Купиш оно сокоћало за јефтине паре и сама мериш.

Back