Twilight ( Sumrak) saga

• Začetnik teme Začetnik teme djika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja,da imam neku veliku lovu,utrosila bih je na snimanje ovakvog filma.Ovo je pravi nacin da se budalama uzmu pare!!Pogledala sam prvi deo,jer me jako zanimalo sta to ima tu da se vidi.

Film je napravljen za glupu decicu,bez sopstvenog stava,kojima mozete da utuvite u glavu bilo sta.

Zaista ne znam imena glumaca,ali to dvoje glavnih likova su strahota bozija.Svako ko je gledao kvalitetan horor sa vampirima,zna da vampiri ne izgledaju tako.Ova deca deluju drogirano.Drugo,za ovakvu ideju,bila su potrebna dva lika izmedju kojih postoji hemija,ovo dvoje deluju kao dve lopate,koje se trljaju jedna o drugu...Nikakav,ali nikakav osecaj ne bude u gledaocu,osim zalosti za izgubljenim vremenom gledajuci ovako nesto....S' obzirom da je akcenat stavljen na ljubavnu pricu,malo lepsi glumci bi bili pozeljniji.Ne kazem da ruzni ljudi ne treba da se vole,taman posla,ali neki sexy glumci bi mnogo bolje izneli ovakvu limunadu.Glavni glumac izgleda kao zena,dok glumica nema ama nista,nista zenstveno.Zapravo se i ne zna ko je musko,ko je zensko.
Ali,ovce treba sisati,zato svaka cast na ovom filmu.

Poslednja izmena:
Ja,da imam neku veliku lovu,utrosila bih je na snimanje ovakvog filma.Ovo je pravi nacin da se budalama uzmu pare!!Pogledala sam prvi deo,jer me jako zanimalo sta to ima tu da se vidi.

Film je napravljen za glupu decicu,bez sopstvenog stava,kojima mozete da utuvite u glavu bilo sta.

Zaista ne znam imena glumaca,ali to dvoje glavnih likova su strahota bozija.Svako ko je gledao kvalitetan horor sa vampirima,zna da vampiri ne izgledaju tako.Ova deca deluju drogirano.Drugo,za ovakvu ideju,bila su potrebna dva lika izmedju kojih postoji hemija,ovo dvoje deluju kao dve lopate,koje se trljaju jedna o drugu...Nikakav,ali nikakav osecaj ne bude u gledaocu,osim zalosti za izgubljenim vremenom gledajuci ovako nesto....S' obzirom da je akcenat stavljen na ljubavnu pricu,malo lepsi glumci bi bili pozeljniji.Ne kazem da ruzni ljudi ne treba da se vole,taman posla,ali neki sexy glumci bi mnogo bolje izneli ovakvu limunadu.Glavni glumac izgleda kao zena,dok glumica nema ama nista,nista zenstveno.Zapravo se i ne zna ko je musko,ko je zensko.

Agree on that

Gledala sam ovo...pod nagovorom moje mame i Opre :lol:
i jeste poruka malo dublja,izbor itd..ali ja generalno ne volim filmove koji se toliko vrte oko ljubavi,jos na ovaj ...detinjast i ocigledan nacin, pola filma oni se kolju oko te Belle,jos na kraju onaj vukodlak kaze..'' cekacu te''... jeli nema druge zene u tom kampu? Na one Volture il kako god truc truc bla bla al kad je vukodlak skoro poljubio Bellu havarija,pola sata udare na scenu kako se kolju edvard i taj,i sta je to sa tim vukodlakom trpali su ga maltene golog u svakoj sceni, i po snegu ...nije mi ozbiljan film,da kazes da ima neku dubinu,ko npr Intervju sa Vampirom koji je dosta tezi a ista tematika..bas ko sto je neko rekao,do 15-16 godina.

'' Zaista ne znam imena glumaca,ali to dvoje glavnih likova su strahota bozija ''
Ne kazem da ruzni ljudi ne treba da se vole,taman posla

jesi luda :rotf:a sto rece moja mama ''glavni glumci ko dva kretena,ne zna se ni koji je bledji',a i svi u postavi lepsi od njih dvoje ''

i stvarno,ta glavna glumica i lik kojeg tumaci su mi antipaticni stasno, a uzela sma eto,jer svi pricaju Twilight,Twilight pa i ja da vidim kad ono.. :lol:

Poslednja izmena:

Prikaz vampira je sloboda izražavanja, neko hoće da ih prikaže ovako neko onako - neko kao čudovište, neko kao Edvarda Kalena, neko kao Blejda, itd. A publika je ta koja bira šta će da gleda. Ne slažem se da treba da budu lepši glumci ,alai kao što sam već negde rekla, Kristin mi uopšte nije za tu ulogu. A izvini, pretera ga kad si rekla da se ne zna ko je muško a ko je žensko.

Ali Twilight nije stvarno vampirski film, ni horor, to je ljubavni film iz srednje škole, i kao takav zadovoljava sve kriterijume.
Shvatam zašto si se naljutila, jeste film loš ali: da nisu nešto pogodili kako treba, ne bi milioni klinki na celom svetu gutali i knjigu i film...
Ja mislim da se u filmu ne poigravaju sa 'glupom dečicom', nego sa njihovim hormonima i u tom smislu film ima sve što treba: opakog dečka koji je veoma izbirljiv, a zgodan (dobro, ovo jeste diskutabilno, ali vidiš da je upalilo), novu devojku u školi, fatalnu privlačnost, i, najvažnije, prepreku zašto ne mogu da se tucaju. To je prvi deo. Drugi deo već ni ja nisam mogla da svarim : )

Poslednja izmena:
Da, na kraju krajeva film je snimljen kao i svaki drugi - za mlacenje para. Mislim da se na neki nacin smucio i glavnim glumcima.

Inace, prvi deo mi se jako dopao, a kako vreme prolazi idu sve gori i gori. Nije sto je film bezveze nego i knjiga prestaje da mi se dopada. Mislim, kad bi sada izasao novi deo, da mi se ne bi ni citao.

vampire-vs-faggot-1.jpg

Lik i film su namenjeni odredjenoj grupi, kojoj Edvard odgovara takav kakav jeste. To je samo priča, prema tome dozvoljeno je i da vampir pase travu, sve su to slobode izražavanja. I ja se grozim ,,Srpskog filma", ne znam kome mogu da se svide scene seksualnog zlostavljanja. Ipak, postoji tema koja se odnosi na ovaj film, vidim ima i ljudi kojima se svidja i nijednog trenutka nisam ostavila negativan komentar. posećujem teme posvećene stvarima koje mi se dopadaju.

Citala sam i knjige, i pogledala sam filmove. Aj ovako za one koji nisu nista:
1. deo. Devojka Bela iz Arizone se doseljuje u najkisovitije mesto i tamo nalazi ljubav svog zivota koji je pritom vampir. I zajedno su i horor je jer ce nju juriti drugi vampiri.
2. deo. upada i njen drug vukodlak koji je njen bff a decko je ostavlja jer misli da je preopasan za nju. Ponovo je jure neki vampiri.
3. Citava borba sa vukodlacima i vampirima. (strava)
4. Decko je pretvara u vampira i rodice ona devojcicu i eto, imace dar i blah blah.. Inace sve je strava, preporucujem svima da odgledaju ;)

da bi bio uverljiv

on ne jede slaninicu jagnjeće i prasetje pečenje a ti probaj da živiš na krvi celu večnost :rumenko:
'nači mora da bude sa uspijenim obrazima a ne kao američki-koledž-kvoterbek-gon-gej

Seks je vazan momenat te vampirske priče, a ovde su izabrali seksi glumca da bi bilo jasno cemu se radi. Kao kad u drugim filmovima izaberu lepu glumicu da igra dobricu, i neku manje lepu, ili ruznu, ili sa masnom kosom, da igra zlicu.

Back