Twilight ( Sumrak) saga

• Začetnik teme Začetnik teme djika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Po meni odlican film,a ono sto mi se najvise svidelo je njegov(vampirica,ne mogu da mu se setim imena :) ) odnos prema Beli,nacin na koji joj se obraca,pazi na nju. :) Iako vampiri ne postoje,ali posto su to izmisljena bica koja se hrane ljudima,a on je uspeo da se iskontroslise i ne povredi je,cak naprotiv zavoleo je...kad moze vampir da se komtrolise i bude onakav kakav treba muskarac da bude prema svojoj voljenoj,onda moze i obican covek-muskarac da bude takav,samo ako hoce. :) ;)

Po meni odlican film,a ono sto mi se najvise svidelo je njegov(vampirica,ne mogu da mu se setim imena :) ) odnos prema Beli,nacin na koji joj se obraca,pazi na nju. :) Iako vampiri ne postoje,ali posto su to izmisljena bica koja se hrane ljudima,a on je uspeo da se iskontroslise i ne povredi je,cak naprotiv zavoleo je...kad moze vampir da se komtrolise i bude onakav kakav treba muskarac da bude prema svojoj voljenoj,onda moze i obican covek-muskarac da bude takav,samo ako hoce. :) ;)

Simpatičan i pronicljiv komentar. Mislim da je film planetarni hit baš zbog ovoga što si napisao. Edvard (tako se zove vampirić) je savršeni džentlmen, a izgleda da i mlade devojke vole takve muškarce... pogotovo ako su opasni i jaki, ali reše da budu pažljivi i nežni.

• Podržavam
Reactions: DD
:) Meni se zbog toga svideo,ali i toga sto sam se pronasao malo u celoj prici,posto sam bio "grubijan" pre sadasnje devojke(pre nje sam mislio da nisam grub,ali ipak bilo je sto sta da se popravi ;) ),a malko sam staromodan po pitanju musko-zenskih odnosa,a malko i nekad previse sanjar i romantik.A na sve to dodas 190 cm visinu i 80 kg misica,nekako ne ide,ali ja to samo sa njom. :) Ovako sam ozbiljan,maco tip... :)

Прочитала сам књиге а затим сам погледала и филмове.
Не зато што сам љубитељ већ ме је занимало зашто је то толико популарно.
Морам признати да су ми се књиге допале, а филмови и не баш.
Јесте да С.М. није најбољи писац, али у књигама се можеш и насмејати, нема толико патетике, а радња је много занимљивија него у филмовима.

Film je toliko prost da nemam reci...

Kad je izaso prvi film trebalo mi je samo 10 minuta filma da shvatim o cemu se radi tj toliko mi je trebalo da provalim ono sto si ti napisao, to je i ustvari cela stvar u filmu tako da mi je to bilo dovoljno da predvidim sve sto ide i kasnije drugi su mi potvrdili da sam bio u pravu...

Sve predvidivo i toliko ocigledno i prosto da svi svi ti filmovi sto su napravili za mlacenje para staju u ta 10 minuta...
Meni su ta 10 minuta bila i suvise dovoljna i glupa tako da nikako nisam mogo da gledam dalje a nije ni bilo razloga za to...

64f9e044-374a-4e9b-8fa6-887787e125f6.jpg

128899829332541430.jpg

:lol:

Ja ne znam... dal smo se i mi ložili na gluposti kad smo bili klinci ili su filmovi i muzika stvarno sve gori i gori... :think:

pa...vidi...neki smo imali duska dugouska, pticu tkracicu, peru detlica, gustava, lale gatora, popaja i anoreksicnu olivu, la lineu.... a neki su imali teletabise...
neki smo odrastali uz paket aranzman itd...a neki uz turbo...
sta ocekivati... XD
ili sam ja prestrog...ipak...ukusi su razliciti...blah blah...

pa...vidi...neki smo imali duska dugouska, pticu tkracicu, peru detlica, gustava, lale gatora, popaja i anoreksicnu olivu, la lineu.... a neki su imali teletabise...
neki smo odrastali uz paket aranzman itd...a neki uz turbo...
sta ocekivati... XD
ili sam ja prestrog...ipak...ukusi su razliciti...blah blah...

Ti si muškarac, pre svega, a ovo je film za devojke. Ja čak nisam ni devojka - odrasla sam na Paket aranžmanu, Volteru i Hilu i Skorsezeu, i gledala sam mnogo stvarno dobrih filmova, a svejedno mi se dopao, jer je pakleno romantičan, bez obzira na lošu realizaciju (pričam o prvom delu, ostalo nisam mogla da gledam, previše je i za mene).
Toga je uvek bilo i biće - nekada su devojke uzdisale za Rudolfom Valentinom, sad uzdišu za Patisonom - kao da je bitno... treba kanalisatu svu tu potisnutu romantičnu energiju :)

Ti si muškarac, pre svega, a ovo je film za devojke. Ja čak nisam ni devojka - odrasla sam na Paket aranžmanu, Volteru i Hilu i Skorsezeu, i gledala sam mnogo stvarno dobrih filmova, a svejedno mi se dopao, jer je pakleno romantičan, bez obzira na lošu realizaciju (pričam o prvom delu, ostalo nisam mogla da gledam, previše je i za mene).
Toga je uvek bilo i biće - nekada su devojke uzdisale za Rudolfom Valentinom, sad uzdišu za Patisonom - kao da je bitno... treba kanalisatu svu tu potisnutu romantičnu energiju :)

pa...ok...u pravu si. apsolutno...hajde da ti poverujem i zatu romantiku...:) samo je trebalo napisati da twilight knjige i filmovi nisu za decake :)
btw..sta je to sa vama devojcicama i romantikom...? do sada sam samo izvalio da zbog te reci 'romantika' - vi devojcice ste ustanju da citate i gledate NEVEROVATNO dosadne knjige i filmove :)

pa...ok...u pravu si. apsolutno...hajde da ti poverujem i zatu romantiku...:) samo je trebalo napisati da twilight knjige i filmovi nisu za decake :)
btw..sta je to sa vama devojcicama i romantikom...? do sada sam samo izvalio da zbog te reci 'romantika' - vi devojcice ste ustanju da citate i gledate NEVEROVATNO dosadne knjige i filmove :)

Kako može da bude dosadan super frajer koji može da leti, pametan je, fin, bogat, najjači i najbrži na svetu, večno mlad, a voleće te zauvek i neće te prevariti i ostaviti i stalno želi da te zaštiti? To je Tvajlajt : )
A inače, te knjige i filmovi koji su tebi dosadni, to je isto kao ratni filmovi za dečake, samo se fajt odvija u bašti, salonu, kafiću, klubu - žena mora da nadmudri muškarca, to ti je taktika kao u ratnim filmovima, samo je vojska mala - pešadija od dva člana i milion malih poteza koje treba izvesti kako treba da bi se osigurala pobeda i večna ljubav i sigurnost.
A to ti kažem ja, koja nisam romantična - mislim, u RL sam normalna i ne očekujem od svog dečka da leti, bude brz i jak... takvi filmovi i knjige su prosto maštanje o nekoj sigurnosti koje u stvarnom životu nema... i kompenzacija za to što niko od nas nije super-junak...

Poslednja izmena:
Film je toliko prost da nemam reci...

Kad je izaso prvi film trebalo mi je samo 10 minuta filma da shvatim o cemu se radi tj toliko mi je trebalo da provalim ono sto si ti napisao, to je i ustvari cela stvar u filmu tako da mi je to bilo dovoljno da predvidim sve sto ide i kasnije drugi su mi potvrdili da sam bio u pravu...

Sve predvidivo i toliko ocigledno i prosto da svi svi ti filmovi sto su napravili za mlacenje para staju u ta 10 minuta...
Meni su ta 10 minuta bila i suvise dovoljna i glupa tako da nikako nisam mogo da gledam dalje a nije ni bilo razloga za to...

Ja bih se i zamislila da ti se svideo... isto se tako meni ne dopadaju filmovi u kojima polome 14 automobila, pobiju pola LA, zaplene 7568 kila droge, bar 5 pandura najebu od sefa, da bi na kraju filma dobili orden i tako to... Kapiras? Ovo je klasican zenski film... Ovako zena zamislja svog idealnog muskarca, koji ustvari ne postoji i ako bi postojao, onda bi bio nadprirodno bice, a zena u filmu je i te kako ljudsko bice :) Kapiras nesavrseno ljudsko bice? :)

Poslednja izmena:

E pa to sam htela da kazem u predhodnom postu :)

Kako može da bude dosadan super frajer koji može da leti, pametan je, fin, bogat, najjači i najbrži na svetu, večno mlad, a voleće te zauvek i neće te prevariti i ostaviti i stalno želi da te zaštiti? To je Tvajlajt : )
A inače, te knjige i filmovi koji su tebi dosadni, to je isto kao ratni filmovi za dečake, samo se fajt odvija u bašti, salonu, kafiću, klubu - žena mora da nadmudri muškarca, to ti je taktika kao u ratnim filmovima, samo je vojska mala - pešadija od dva člana i milion malih poteza koje treba izvesti kako treba da bi se osigurala pobeda i večna ljubav i sigurnost.
A to ti kažem ja, koja nisam romantična - mislim, u RL sam normalna i ne očekujem od svog dečka da leti, bude brz i jak... takvi filmovi i knjige su prosto maštanje o nekoj sigurnosti koje u stvarnom životu nema... i kompenzacija za to što niko od nas nije super-junak...

cek cek...hajde da od navedenog sagledamo sta ti ne ocekujes pa da vidimo tvoje zelje:

skup (leti, pametan je, fin, bogat, najjači i najbrži na svetu, večno mlad, a voleće te zauvek i neće te prevariti i ostaviti i stalno želi da te zaštiti)
-
skup ( leti, bude brz i jak)=

pametan (ok), fin (hajde dobro), bogat(sponzorouso :P), najajci (khm...), vecno mlad (osim vijagre resenja na globalnom nivou ne postoji i dalje ;)), voljenje zauvek (ok), prevara i ostavljanje (ok), zastita (zasto osecas da ti treba zastita? osim sto ne mozes da podignes 150kg iz bencha u svemu ostalom si egal sa decacima)...

dakle, draga honduras - mozda bi trebalo da ponovo prodjes kroz listu realnih zelja :mrgreen:

od krvavih bajki nema vajde :)

zavitlavam se naravno :heart:

EDIT: tek sad uvideh tri tacke...ok...dakle mozda si izbacila jos neku zelju :)

Poslednja izmena:

Back