Twilight ( Sumrak) saga

• Začetnik teme Začetnik teme djika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Twilight-Edward-Bella-Kiss.jpg

:D

Ona stara je navodno dobila otkaz jer treba da snima dva filma u isto vreme, mada je ona tvrdila da je to moglo lako da se resi. Sve je izgleda neka namestaljka, s obzirom da je ova nova cerka reditelja Rona Hauarda. Ako ste gledali film ,,The vilage``, ona igra onu slepu devojku. Ima pitomu facu, nije nikako za ulogu zle vampirice.

Ona stara je navodno dobila otkaz jer treba da snima dva filma u isto vreme, mada je ona tvrdila da je to moglo lako da se resi. Sve je izgleda neka namestaljka, s obzirom da je ova nova cerka reditelja Rona Hauarda. Ako ste gledali film ,,The vilage``, ona igra onu slepu devojku. Ima pitomu facu, nije nikako za ulogu zle vampirice.

Jeste!!! Sad je se sevam iz tog filma!!!
Pa to sam i napisala, ova stara je bas bas zlaaaa
:heart:

svi su extra,sve ih obozavam..... :heart::heart::heart:
bas sam se iznervirala sto su dali otkaz rachelle zbog ove glumice......bzvz....rachelle mnogo bolje pristaje uloga......
i da:jedva cekam da izadje kod nas (sto ce se desiti posle 30. juna,jer je to datum kad izlazi u americi)

svi su extra,sve ih obozavam..... :heart::heart::heart:
bas sam se iznervirala sto su dali otkaz rachelle zbog ove glumice......bzvz....rachelle mnogo bolje pristaje uloga......
i da:jedva cekam da izadje kod nas (sto ce se desiti posle 30. juna,jer je to datum kad izlazi u americi)

Pa to, nacekacemo se ;)
Citala sam na par foruma, kao, ne svidja im se Bella, Edwarda bi bolje odglumio tamo neki...Tom Sturridge... Ali meni se ne svidja...

I kakve su ovo gluposti?!?

i meni nekako glupo da ga menjaju ali kako sam cula on je dao "otkaz"...al ok...ako nije

Ja nisam cula za otkaz, ali mogu komotno da ga tuze ako ima ugovor, kao sto pise na imdb...
Glupo bi bilo, sta sad, nek menjaju celu postavu! ;)
Ima gomila filmova i serija koje su propale zbog otkaza glavnih gluamca. Ne moraju cetvrti da snimaju, neka ostave 3, a ne da kvare..

Ja nisam cula za otkaz, ali mogu komotno da ga tuze ako ima ugovor, kao sto pise na imdb...
Glupo bi bilo, sta sad, nek menjaju celu postavu! ;)
Ima gomila filmova i serija koje su propale zbog otkaza glavnih gluamca. Ne moraju cetvrti da snimaju, neka ostave 3, a ne da kvare..

Ja sam citala da su svi potpisali ugovor za 4 dio osim Aleca. Takodjer sam i cula da su neki dijelovi vec snimljeni za 4 dio. Fanovi su se zalili jer u filmu izbace mnogo dijelova. Tak da ce se 4. dio snimat u dva dijela :)
Nadam se da ovo nije "rekla-kazala"

Back