Tachka
Aktivan član
- Poruka
- 1.923
E ljudi,ljudi unistila sam starkeee
Napisala sam twilight,Edward Cullen puno srca,neke citate iz knjiga kao npr."Before you,my life was like a moonless night..."![]()
emo. lol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ljudi,ljudi unistila sam starkeee
Napisala sam twilight,Edward Cullen puno srca,neke citate iz knjiga kao npr."Before you,my life was like a moonless night..."![]()
) i porodicu "Callen" . AMIN !O boze,sta je vama pobogu,sta se vama zapravo dopalo u ovom filmu? Iskreno moje misljenje je da nikada u zivotu nisam gledao gori film. Mislim ona riba Bella moli Edwarda bukvalno celog filma da on nju preobrati u vampira,a on se pravi Dzon Travolta i kulira je "YOU ARE NOT READY YET" pitam se kada ce da bude spremna kada bude bila 80? A i isto ta glavna glumica ( Bella ) ima tako ocajnicki i dvolicni karakter da je to strasno,prvo ide ulizuje se onom Dzejkobu,zatim kada je videla Dzesiku odma je pocela da tripuje kako Dzejkob njoj netreba i kako bi trebalo da ode,mislim daj koja dvolicnost pobogu. A kraj je tako bio uk..njan da sam za trenutak pomislio da gledam one Spanske serije na TV-u. Da ne kazem "Bukvalno" ali gledajuci okolnosti skoro da se isto zavrsio kao i prvi deo. MIslim ... ona i dalje nije vampir,Dzejkob i dalje je muva,Bella i Edward su i dalje zajedno (Ona je i dalje covek naravno) ... kada pogledas okolnosti sta je novo ovde? Osim sto smo videli par vukodlaka kako trce (sto je bila jedina dobra strana filma) i porodicu "Callen" . AMIN !

nemaju svi misljenje i ukus kao ti......
bilo bi glupo kad bi je preobratio u vampira u 1. delu.....onda bi ispalo da je to poenta svih knjiga......![]()

Stvar ukusa

Kad izlazi treci deo?
izlazi 2011... Bas me cudi da nema neki pred-trejler.
ima...
Hvala!AAAAaa, kad je ovo izaslo?
Pre neki dan sam gledala i nisam nasla nista posebno, samo oni FAN-MADE.
Meni se ova nova Viktorija ne svidja.

Ja bih njega izabrala, nije mali vukodlak bolji izbor za Belu... Mogao bi da je ugrize kad ga iznervira... A Sa Edvardom bi bila na istom nivou... 
AAAAaa, kad je ovo izaslo?
Pre neki dan sam gledala i nisam nasla nista posebno, samo oni FAN-MADE.
Meni se ova nova Viktorija ne svidja.
Kakva nova Viktorija,.. Sta je bilo sa onom... Nisu valjda zamenili glumicu...Sta...Kakva nova Viktorija,.. Sta je bilo sa onom... Nisu valjda zamenili glumicu...
Mislim da izlazi 30 juna 2010... A 4 deoizlazi 2011...
![]()

Procitala sam knjige bas mi se dopada treci deo jedva cekam...pa pogledaj trailer..
ja nisam ni skontala da je to nova viktorija..nije mi nesto bitna u celoj prici pa mozda zato...