Twilight ( Sumrak) saga

• Začetnik teme Začetnik teme djika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
28681_10150193979480601_635805600_12493710_915242_n.jpg

samo jedno pitanje da postavim osobama ( da ne imenujem jer se ne secam ko je sve ) koji su prepricali KRAJ POSLEDNJEG DELA KNJIGE : DA LI STE VI NORMALNI ? sta koji imate da prepricavate kako ce se zavrsiti?ok,vi znate,lepo,blago vama,ali koja je poenta da oni koji nisu videli kraj i nemaju pojma sta ce biti, ds naprasno saznaju sve? ako je neko hteo da zna sta ce biti na kraju mogli ste preko pp-a da kazete...smesno

U principu u pravu si, ali ja, iskreno, volim kada mi neko kaže šta će biti. Tako je na temi o Hari Poteru jedan lik detaljno prepričao celu sedmu knjigu, dok još nije ni izašla kod nas, ali je na vrhu naveo velikim slovima ko ne želi da čita neka preskoči. To je korektno sa nejgove strane. :zper:

Mada treba i gledati malo i interes ljudi koji ne žele da znaju dok ne pročitaju knjigu sami....

U principu u pravu si, ali ja, iskreno, volim kada mi neko kaže šta će biti. Tako je na temi o Hari Poteru jedan lik detaljno prepričao celu sedmu knjigu, dok još nije ni izašla kod nas, ali je na vrhu naveo velikim slovima ko ne želi da čita neka preskoči. To je korektno sa nejgove strane. :zper:

Mada treba i gledati malo i interes ljudi koji ne žele da znaju dok ne pročitaju knjigu sami....

nemam nista protiv da se kaze,ali neka se kaze preko pp-a....ja sam sad slucajno procitaala kraj i bas cu sad uzivati u "neizvesnosti" :P

Koga interesuje, Twilight Srbija i ove godine organizuje forumsku premijeru, ovog puta filma Eclipse. Ne znam da li je neko isao prosle godine na forumsku premijeru New Moon-a, ali bilo je super. Kad kazem "super", mislim da je bilo super ljudima koji vole ovaj serijal i koji su opusteno, kao "medju svojima", odgledali ovaj film. Sticajem okolnosti, tu se zatekao i Djordje Bajic, kolumnista Pop-boksa i evo kako je to opisao u svojoj kolumni:

Mama, kupi mi vampira
Igrom sudbine, prošlog vikenda sam se obreo u Domu sindikata za vreme projekcije filma Mlad mesec – i to baš one rezervisane za članove foruma Twilight Srbija. Nisam tome pridavao veću važnost – razgledao sam DVD izdanja izložena u holu, jedva konstatujući da pored mene prolazi šarena armija sastavljena, uglavnom, od veselih tinejdžerki sa kokicama na gotovs.
Prošlo je desetak minuta, publika je ušla, ja sam i dalje prebirao po kutijama sa filmovima. Iznenada, kao šilom u čelo, razlegao se oduševljeni vrisak iz stotine grla od koga su se, dao bih se zakleti, zatresli rafovi po kojima sam prebirao. U prvi mah nisam shvatio šta se događa. Pogledao sam upitno prijatelja, koji je u tom trenutku stajao pored mene. On mi je objasnio: “Verovatno se na platnu po prvi put pojavio Robert Pattinson.” Bio sam zatečen. Nikada u svom životu nisam doživeo tako snažnu reakciju publike u bioskopu. Ti tvajlajtaši su zaista hard-core fanovi, pomislio sam tada - snaga na koju se mora računati.
Forumska premijera je planirana za 30. juni u Sava centru. Ovoj premijeri foruma Twilight Srbija su se pridruzili jos neki tvajlajt forumi, tako da ce biti interesantno odgledati film u takvoj atmosferi.

Mislim da ce biti dosta iznenadjenja u filmu, obzirom da je Slejd preuzeo rezisersku palicu, a on je poznat po "mracnim" filmovima. Takodje, svidja mi se sto, za razliku od New Moon-a, nije bilo puno trejlera. Prosle godine mi se cini da smo pola filma odgledali kroz trejlere pre premijere. Ovaj put, dosta toga ce biti iznenadjenje, na radost svih nas.

Poslednja izmena:
Team Edward :zaljubljena:

Have I found you
Flightless bird, jealous, weeping or lost you, american mouth

ili

Glaciers melting in the dead of night
And the superstars sucked into the 'supermassive'

Supermassive black hole

ili

"Nomads" score :hej:

Malopre slusam na radiju ona Stefani Majer izdala petu knjigu, a glavni lik je sada neka vampirica Bri. Ta mala se pojavljuje u trecem delu kao neki sporedan i manje bitan lik, uglavnom odmah je ubijaju.
Ako me usi nisu prevarile, i ako sam cula dobro, po meni ona je potpuno unistila celu pricu.

Malopre slusam na radiju ona Stefani Majer izdala petu knjigu, a glavni lik je sada neka vampirica Bri. Ta mala se pojavljuje u trecem delu kao neki sporedan i manje bitan lik, uglavnom odmah je ubijaju.
Ako me usi nisu prevarile, i ako sam cula dobro, po meni ona je potpuno unistila celu pricu.

da,bri....i slazem se sa tobom...bri je potpuno nebitna,nzm zasto je nju uzela.... nema smisla.... :confused:

[glitter.bomb];14468142:
CItala sve knjige,gledala oba dijela koja su dosad izasla,jedva cekam da vidim Eclipse :D

Team Jacob all the way :))

Omiljeni lik mi je definitivno Alice :)

Koga zanima sta ce se desavati,pitajte slobodno preko privatne :)

ja sam juce gledala eclipse.... svidece ti se.... bolji je od prva dva dela.... :mrgreen::heart:

Back