Nisam mislio na DVD snimak već na DVD disk.... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Moze li mi neko reci, jeli ovaj Edvard preobratio Bellu u vampira? Cisto da znam. Hvala![]()

Moze li mi neko reci, jeli ovaj Edvard preobratio Bellu u vampira? Cisto da znam. Hvala![]()
U principu u pravu si, ali ja, iskreno, volim kada mi neko kaže šta će biti. Tako je na temi o Hari Poteru jedan lik detaljno prepričao celu sedmu knjigu, dok još nije ni izašla kod nas, ali je na vrhu naveo velikim slovima ko ne želi da čita neka preskoči. To je korektno sa nejgove strane.
Mada treba i gledati malo i interes ljudi koji ne žele da znaju dok ne pročitaju knjigu sami....

Forumska premijera je planirana za 30. juni u Sava centru. Ovoj premijeri foruma Twilight Srbija su se pridruzili jos neki tvajlajt forumi, tako da ce biti interesantno odgledati film u takvoj atmosferi.Mama, kupi mi vampira
Igrom sudbine, prošlog vikenda sam se obreo u Domu sindikata za vreme projekcije filma Mlad mesec – i to baš one rezervisane za članove foruma Twilight Srbija. Nisam tome pridavao veću važnost – razgledao sam DVD izdanja izložena u holu, jedva konstatujući da pored mene prolazi šarena armija sastavljena, uglavnom, od veselih tinejdžerki sa kokicama na gotovs.
Prošlo je desetak minuta, publika je ušla, ja sam i dalje prebirao po kutijama sa filmovima. Iznenada, kao šilom u čelo, razlegao se oduševljeni vrisak iz stotine grla od koga su se, dao bih se zakleti, zatresli rafovi po kojima sam prebirao. U prvi mah nisam shvatio šta se događa. Pogledao sam upitno prijatelja, koji je u tom trenutku stajao pored mene. On mi je objasnio: “Verovatno se na platnu po prvi put pojavio Robert Pattinson.” Bio sam zatečen. Nikada u svom životu nisam doživeo tako snažnu reakciju publike u bioskopu. Ti tvajlajtaši su zaista hard-core fanovi, pomislio sam tada - snaga na koju se mora računati.

Camping out: Fans are flocking to the Nokia Plaza in Los Angeles ahead of Thursday's Twilight: Eclipse premiere.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

)

Malopre slusam na radiju ona Stefani Majer izdala petu knjigu, a glavni lik je sada neka vampirica Bri. Ta mala se pojavljuje u trecem delu kao neki sporedan i manje bitan lik, uglavnom odmah je ubijaju.
Ako me usi nisu prevarile, i ako sam cula dobro, po meni ona je potpuno unistila celu pricu.
[glitter.bomb];14468142:CItala sve knjige,gledala oba dijela koja su dosad izasla,jedva cekam da vidim Eclipse
Team Jacob all the way)
Omiljeni lik mi je definitivno Alice![]()
Koga zanima sta ce se desavati,pitajte slobodno preko privatne![]()

ja sam juce gledala eclipse.... svidece ti se.... bolji je od prva dva dela....![]()
xDCamping out: Fans are flocking to the Nokia Plaza in Los Angeles ahead of Thursday's Twilight: Eclipse premiere.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

..[glitter.bomb];14476841:Nisi mi morala reci,sad mi se jos vise gledaxD

Cekaj. Stani. Polako. Nekome se ovi filmovi zapravo.. svidjaju?
Devojke.. nah, devojcice znaju biti takve.. Perhaneeee..

Niko te nije terao da dodjes na ovu temu....![]()
..