baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
Dive, strasno sa kakvim se ti ljudima druzis, ono, zive zivot kako njima odgovara i nemaju problema sa tim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I..?? Tebi je to normalno ?
Ako si ti dva puta platila klopu njjima i oni te pozvali na klopu..onda je on trebao da plati ceo racun..
kao muskarac i kao dzentlmen pa posle neka se raskusurava u cetr zida sa tvom nejgovom .
.koja dozvoljava da je tako omalovazava ...nabila bih mu tu kintu za pola salate i pet zalogaja hrane koju sam pijela u doope..
Ja sam radio deset godina radio kao konobar ali sa takvim debilima nisam imao posla .on i ona par, ja sam im prijatelj
ja dva puta platim svima racuna
on plati sledeci put ono sto sam ja porucila, ono sto je on porucio, polovinu salate koju je on pojeo a ona porucila i ona platila ono sto je sama porucila
on i ona par, ja sam im prijatelj
ja dva puta platim svima racuna
on plati sledeci put ono sto sam ja porucila, ono sto je on porucio, polovinu salate koju je on pojeo a ona porucila i ona platila ono sto je sama porucila
Alo bre džemska ??? Koji su bre to likovi ??? Sa kime se ti družiš bre ???
Jel treba nekome platiti ručak (pa i partneru pride) da bi bila u njihovom društvu ???
Koja tebe muka muči sestro slatka ???

Ja sam radio deset godina radio kao konobar ali sa takvim debilima nisam imao posla .
Da su meni naletili vjerovatno bih rekao da kuca casti sa tri cetvrtine salate da napravim
situaciju sto apsurdnijom .
Jel treba nekome platiti ručak (pa i partneru pride) da bi bila u njihovom društvu ???
slučajna prolaznica bi razbila Dive od batina, aj u 20 marke

Ne samo Dive, sve nas sto nismo normalne, sem Nine posto se sa njenim postovima slaze : )))
Jel tako?

nikad ne veruj zeni koja se i posle 15-og dejta pravi blesava kada stigne rachun u kafani![]()

Ne vjerujem , Dive bi ovdje olesila od batina polovinu muskaraca !slučajna prolaznica bi razbila Dive od batina, aj u 20 marke
Ne vjerujem , Dive bi ovdje olesila od batina polovinu muskaraca !

Ne samo Dive, sve nas sto nismo normalne, sem Nine posto se sa njenim postovima slaze : )))
Jel tako?
Znam nekog ko prizeljkuje godinama da ovo bude istina....samo shto novci u tvome novchaniku retko kada vide svetlost dana![]()

A Slonu?nikad ne veruj zeni koja se i posle 15-og dejta pravi blesava kada stigne rachun u kafani![]()

Oni pametniji zderu rakijetinu po prcvarnicama ?A koliko "muškaraca" ima ovde ?
Da su muškarci, radili bi nešto lepše i pametnije
od dopisivanja sa dokonim ženetinama ....
Dakle, da dopunim,
olešila bi polovinu i to na gomili, ne jednog po jednog ....

mene zanima da li mu ona placa stanarinu kada vec zivi u njegovom stanu ?kako resavate `vlasnistvo` u vezi, u braku..
s vremena na vreme odem sa prijateljima na pice ili klopu
oni su par..zive zajedno vec dve godine..ozbiljna veza, vereni su..
ekonomski nezavisni, dobre plate za nase uslove,zive u njegovom stanu, iako ona ima i svoj sopstveni
meni je nekako normalno da ja platim jednom, oni sledeci put
prvi put platim racun za sve
i drugi put platim racun za sve
onda on kaze - e danas te vodimo mi na pice
stigne pice, stigne racun - on plati svoj i moj deo, a ona mu daje novac za svoju kafu..
sledeci put se ponovi prica - bili smo na nekoj klopi, on plati ono sto sam ja porucila i plati svoj, podeli sa njom racun za salatu koju su podelili, a ona mu da celu sumu za ono sto je ona porucila
kako vi?

mene zanima da li mu ona placa stanarinu kada vec zivi u njegovom stanu ?![]()

Ja sam radio deset godina radio kao konobar ali sa takvim debilima nisam imao posla .
Da su meni naletili vjerovatno bih rekao da kuca casti sa tri cetvrtine salate da napravim
situaciju sto apsurdnijom .

Bako a sta gledamo, da ti se pridruzim : )))?

Da, sa zaovom! Sve ja placam, slobodno dodji.shto pitash?...zovesh me na dejt?!![]()