"Tvoja živa lutka, tvoja kraljica trenutka...tvoja ljubavnica"

Pa povrediće me toliko da ću imati veliki problem, kad neki muškarac bude želeo da mi se približi...oteraću ga, sve zbog lošeg iskustva... Imala sam dugu vezu i verovala u razne gluposti, ali na kraju ostavila sam ga bez ijedne suze...a posle toga, negde podsvesno svakog sledećeg sam želela da povredim, igrala sam se i to mi je prijalo...sve dok nisam naletela na ovog "majstora"...:dash:
To je ŠBB KBB teorija.
Ne pije vodu . ;)

Dala si mi nadu...:lol: Dugo se već borim, al ne znam dal ću uspeti do kraja...Nosiću i oklagiju i šta bilo ako treba...Kolko je borba trajala? :super:

Pa...da li da ti kazem...:roll:bolje da ne znas :roll:
dok ga volis nemoj da odustanes.Ako shvatis da te borba smara i da je muka veca od zadovoljstva i srece koje mozes da ostvaris,onda odustani.Mislim:heart:

Pa...da li da ti kazem...:roll:bolje da ne znas :roll:
dok ga volis nemoj da odustanes.Ako shvatis da te borba smara i da je muka veca od zadovoljstva i srece koje mozes da ostvaris,onda odustani.Mislim:heart:

Reciiii miii!! :) Ne znam samo sad protiv čega da se borim, borim se samo protiv njega ili ne znam ni sama...jer stvarno nema druge osobe...a ja sam i dalje na istom...:think:

Reciiii miii!! :) Ne znam samo sad protiv čega da se borim, borim se samo protiv njega ili ne znam ni sama...jer stvarno nema druge osobe...a ja sam i dalje na istom...:think:

Gde da batalis ako ga vec tako volis,ne dozivi se takva ljubav obavezno u zivotu,mislim,ti znas da li ga volis ili si samo zatelebana;)

Trajalo je,bas je trajalo;)
boris se ne protiv njega nego za njega :)

Gde da batalis ako ga vec tako volis,ne dozivi se takva ljubav obavezno u zivotu,mislim,ti znas da li ga volis ili si samo zatelebana;)

Trajalo je,bas je trajalo;)
boris se ne protiv njega nego za njega :)

Volim ga stvarno...prvi put u životu...ja volim, to nije zaljubljenost nego ljubav... :heart:

Znači da budem i dalje iskrena prema njemu kakva sam i do sad bila???

:rotf::rotf::rotf:..da mu budes zena?
daaaaa :super:
@tema
imas nekoliko varijanti

1.prihvati cinjenicno stanje
2.raskini i preboli ga

ne pokusavaj nikakvu manipulaciju,hvatanje na bebu ni ucene ubicu se ako me ne predstavis porodici,to te nece uciniti srecnom
ako nece-nece,ne mozes tu nista
ili mozda pod
3.nadji lepotu u tom statusu ;) jer ni to nije lose,ako volis slobodu

Back