"Tvoja živa lutka, tvoja kraljica trenutka...tvoja ljubavnica"

Postoji neko takmičenje na koje se prijaviš, pa se boriš sa konkurencijom svim raspoloživim sredstvima, a on ko imperator sedi na tribini i uživa što se dve guske počupaše oko njega? :roll:[/QUOTE
:rotf: :hahaha::rotf: extra!!! Slažem se u potpunosti, apsolutno delim mišljenje.

Ma čekaj da nam žena otkrije tajnu.....Ja jedino znam onu taktiku ala Prisi, da ga udarim oklagijom po glavi.....možda sam zato još uvek neudata....:lol:

I ja cenim tu varijantu "trepljem i čekam da me osvoji" al vidiš da to nije aktuelno.....:lol:

Pa da znaš da nije aktuelno,zato što su muškarci postali lenji i razmaženi, tj devojke koje se "bore" za njih (čitaj na sve su spremne samo da se O Veliki imperator smiluje i udeli im malo pažnje) su ih razmazile pa se posle pitaju ko je kriv što muškarci u startu očekuju ničim izazvano divljenje, a ti onda moraš da ispravljaš štetu koju su nanele ove borbene. Ali to je već potpuno druga tematika ;)

Mene sad nešto zanima, al iskreno: kako izgleda ta "borba za muža"? Postoji neko takmičenje na koje se prijaviš, pa se boriš sa konkurencijom svim raspoloživim sredstvima, a on ko imperator sedi na tribini i uživa što se dve guske počupaše oko njega? Ili ga zoveš, proganjaš, kukaš, moliš, cviliš, ucenjuješ, manipulišeš, ili izigravaš otirač, podupirač, njegov lični hot-line, ili sos liniju.....? Ako je to borba, a svaka borba zahteva vreme, energiju, nerve, plniranje, aktiviranje malih sivih ćelija......koliko ti vremena ostane da se posvetiš najbitnijoj osobi u svom životu.....sebi? Gde si tu ti? Tvoji prijatelji, posao, hobi, interesovanja...ako je sve podređeno njemu?
Loš sam savetnik za ljubavne igre. Ili volim ili ne. Ali nikada mi nije bilo jasno kako nakon što ti on kaže "ne volim te!" pokušavaš i dalje? :roll:

Ajoj ovo je genijalno:zcepanje::zcepanje::zcepanje:...ma sedi covek na dve stolice i super mu je...naravno da je slozio pricu kako je jadan i namucen tom surovom devojkom koju ne zeli da ostavi...mene bre kada neko muci ja gledam da pobegnem ali od njega a ne u tudji krevet aman...:dontunderstand:. Mislim da smo mi zanemarile podatak da vise ne juri devojke "kao pre"...jel ga i tada mucila doticna vestica:zcepanje:? Verujem da nije...ili mozda jeste pa su ga te druge devojke tesile...manipulator obican i ako si pametna bezi ti od njega na kilometar:roll:. Mozda ja imam deformaciju pravnog fakulteta ali pala mi je na pamet fantasticna recenica jednog crnogorskog pravnika "Sto se grbo rodi vreme ne ispravi" u prevodu vi ste vec izbrukali vasu vezu, on bi morao da nacini sto dobrih poteza kojima bi ponovo zavredio tvoje poverenje...nijedan momak ako mu je stalo do devojke nece dozvoliti da je ponizava tako sto skakuce kao ping pong loptica iz kreveta u krevet...Povuci se, ne odgovaraj mu na pozive pa ili neka razresi a ako ti se ne javlja vise tako je i najbolje:manikir:...

...čak mi ponekad i kaže da me voli, da mu mnogo značim...ali kad nismo zajedno, kad se čujemo i dopisujemo hladan je...čak me i zajebava...:think: ništa ne razumem...kaže da mi nismo u pravoj vezi...

Mislim da ovaj izvuceni i boldovani deo citata prosto vristi sam za sebe.

Ogromno ulaganje u nesto sto je pod velikim znakom pitanja u smislu uspesnog zavrsetka za tebe.

Kako god da se okonca, pitanje je da li ces biti srecna i zadovoljna. Uostalom, saznaces to i sama pre ili kasnije. Bojim se, na svoju zalost...

Post prvenstveno za sve forumasice (mislim da forumasi nisu provalili) - naslov teme je stvarno deo stiha pesme jedne zvezde granda, ali ne JK :D. (Moracu da promenim nick u Herkuleta Poaroic, na pr.:manikir: :lol:)

Za drage forumasice i jos draze forumase, nastupa NADEZDA BILJIC, sa pesmom "LJUBAVNICAAAAA" :D.

Ko zeli da zapeva, evo i stihova :D:

"Jutro odeveno u svilu
moja glava u tvome krilu
miris crne kafe sto mami
sveze mleko i kroasani

Negde cuju se zvona
malo zatim, zove te ona
ti joj kazes - volim te, mila
a ja mislim prokleta bila

Ma, pusti je...
hajde, poljubi me

Ja sam tvoja ziva lutka
tvoja kraljica trenutka

ja sam tvoja druga mladost
tvoja nesanica.
Tvoj sam melem protiv samoce
tvoje zabranjeno voce
tvoje skupo zadovoljstvo
tvoja ljubavnica

Na podu k'o telo uz telo
moja suknja i tvoje odelo
tvoja ruka u mojoj kosi
kao da od mene ljubav prosi

Cigaretu poslednju palis
na brzinu pokupis stvari
evo, cujem, opet te zove
samo trazi razloge nove

Ma, pusti je...
hajde, poljubi me

Ja sam tvoja ziva lutka
tvoja kraljica trenutka..."

Poslednja izmena:
Evo da ja ostavim koju pametnu...:lol:
Niti će te ikada poštovati niti voleti..a to ne može zato što ti prva to ne činiš...
Žena koja i malo drži do sebe nikada to ne bi dozvolila...i on verovatno o tebi misli takve stvari da to u životu ne bi htela da čuješ...Nažalost istina je takva...Ja nisam za podelu žena na majke ili *****, ali on očigledno jeste i sad je zbog toga baja.Narodski, prosto rečeno ti nisi ona koju bi on vodio kući...jednostavno tebe kreše, drugu voli, a jadna je i ona zbog te njegove ljubavi...

Post prvenstveno za sve forumasice (mislim da forumasi nisu provalili) - naslov teme je stvarno deo stiha pesme jedne zvezde granda, ali ne JK :D. (Moracu da promenim nick u Herkuleta Poaroic, na pr.:manikir: :lol:)

Za drage forumasice i jos draze forumase, nastupa NADEZDA BILJIC, sa pesmom "LJUBAVNICAAAAA" :D.

Ko zeli da zapeva, evo i stihova :D:

"Jutro odeveno u svilu
moja glava u tvome krilu
miris crne kafe sto mami
sveze mleko i kroasani

Negde cuju se zvona
malo zatim, zove te ona
ti joj kazes - volim te, mila
a ja mislim prokleta bila

Ma, pusti je...
hajde, poljubi me

Ja sam tvoja ziva lutka
tvoja kraljica trenutka
ja sam tvoja druga mladost
tvoja nesanica.
Tvoj sam melem protiv samoce
tvoje zabranjeno voce
tvoje skupo zadovoljstvo
tvoja ljubavnica

Na podu k'o telo uz telo
moja suknja i tvoje odelo
tvoja ruka u mojoj kosi
kao da od mene ljubav prosi

Cigaretu poslednju palis
na brzinu pokupis stvari
evo, cujem, opet te zove
samo trazi razloge nove

Ma, pusti je...
hajde, poljubi me

Ja sam tvoja ziva lutka
tvoja kraljica trenutka..."

:klap::klap:
zna-la sam:lol: sad sam i ja izguglala i htela da postavim link, kad vidim neko je vec bio vredan:lol:

Najveća greška žena je što kada se zaljube prestanu realno da gledaju na objekat svog obožavanja i pomisle ma ja ću ga promeneiti. Onda besumučno pokušavaju da svojim ponašanjem utiču na njegovo, suludo,što je pritom frustrirajuće, ali se nastavlja, onda posle xy meseci u nekim slučajevima i godina im se smuči ali opet pomisle ma kako sada da odustanem kada sam toliko uložila? I tako može do unedogled...a on status quo...kada realno sagledaš ni maknuao nije od onoga gde je bio na početku. NIJE ON KRIV, kriva budeš sama sebi jer te niko nije terao da bezrazložno ulažeš.
Htedoh da kažem mani se ćorava posla da ćeš promeniti njegov stav prema tebi, možeš samo da izgubiš mnogo vremena, samopoštovanja, živaca. KO HOĆE HOĆE, KO NEĆE NEĆE! Sve ostalo je zabluda. Pa pođi od sebe, da li bi neko mogao da te natera, prevari, ubedi da budeš u vezi u kojoj nećeš da budeš, nama šanse, a zašto misliš da ti nekoga možeš?

Bas tako.
Osetila na svojoj kozi..:sad2:

Back