Tuzla 25.maj: Smrt mladosti na Dan mladosti

Kad ti neko obeca tortu a ti dobijesh gofno, ti mu se jednako radujesh i ubjedjujesh okolinu da je ono smedje chokolada.

U slast...

Hvala... jedem g***** ako je to potrebno mom narodu...
koliko znam, a znam poprilichno, vama™ je obeqana torta i islamska drzhava koju je projektovao fekalijaizmetbegoviq pisac srbomrzachke "Islamske deklaracije" za shta je kao zlikovac bio osudjem na zatvorsku kaznu...
a vi ste dobili svoj entitet koji je kvazimodo (...neverujemdaznashshtaznachialiimashnetpagooglay...)...nakaradna tvorevina koja pochinje da vas zhulja...

Rano je za analize... ima vremena...
militantni/radikalni islam je, vidim sve popularniji po svetu...

Srbi su dobili RS... zhrtve nisu uzaludne, unitarne islambosne nikad neqe biti, islamski fundamentalizam ne mozhe opstati u buduqnosti...

napisao sam ovo... nema papira koji to mozhe da obrishe... nije tachno, pogreshio sam imash pakovanja od 5l i porodichna u buriqima... :dash::dash::dash:

Poslednja izmena:
Hvala... jedem g***** ako je to potrebno mom narodu...
koliko znam, a znam poprilichno, vama™ je obeqana torta i islamska drzhava koju je projektovao fekalijaizmetbegoviq pisac srbomrzachke "Islamske deklaracije" zashta je kao zlikovac bio osudjem na zatvorsku kaznu...
a vi ste dobili svoj entitet koji je kvazimodo (...neverujedaznashshtaznachialiimashnetpagooglay...)...nakaradna tvorevina koja pochinje da vas zhulja...

Rano je za analize... ima vremena...
militntni/radikalni islam je, vidim sve popularniji po svetu...

Srbi su dobili RS... zhrtve nisu uzaludne, unitarne islambosne nikad neqe biti, islamski fundamentalizam ne mozhe opstati u buduqnosti...

napisao sam ovo... nema papira koji to mozhe da obrishe... nije tachno, pogreshio sam imash pakovanja od 5l i porodichna u buriqima... :dash::dash::dash:

Uvijek ste dobrodošli u Republiku Srpsku...:klap::hvala:
Osijećajte se kao kod kuće....
2349_rs2.jpg

...Ovdje nije rijec o gustoci naseljenosti, ovdje je rijec o mjestu gdje se navece izlazilo. Dok su po danu trg i okolne ulicice "tranzitni", tj. prodjes tuda bez nekog posebnog zadrzavanja, navece se tu okupljalo i zadrzavalo satima a gustoca je bila otprilike kao u konzervi sardina. Da predjes 50-tak metara trga trebalo ti je desetak minuta bespostednog laktanja kroz opustenu tinejdzersku rulju....

...shtovani@Zapadni susjed-e...Jestel' vi bili u ratu sa srboqetniqkim agresorom ili na tefeiqu...??? Kol'ko chitam tu se pila kahfa, druzhilo se... a granate 130mm padaju... :think::think::think:

Jbte, bash si me zbunio, a nisam od tih... :dash::dash::dash: set' se...

...izvini, moram da stavim masku... pricha smrdi od pochetka do kraja... ne trpi se vishe... ajd, molim te pogledaj one slike iz Pr shto sam nakacio i one koje pokazuju to mesto u tuzli gde je busheksplodiralataekoloshka bomba, koja je btw san svakog vojnika... ubija ljude a ne unishtava infrastrukturu...

znash li da su Srbi tvorci jednonacionalnog otrova, prvi put korishqenog na Kosmetu '90tih...
...radi, fercera... samo su se Shiptari otrovali, ostalima nishta, uspeh henijske industrije Srbije...

..."NEVINA" Leskovac, pravi sapune od kojih ne mozh' da se zatrudni... zato nas djaba ka***

Poslednja izmena:
Srbi, pa sto ste pravili ratove (i tjerali moje sunarodnike Crnogorce u samoubistvo)? Sad se zalite sto ste dobili po picici, neka bato, neka...."tako treba".

@orion77... kolichina smrada koja se oseqa iz tvog posta nezaustavljiva je obichnom zashtitnom maskom... za postovanje s' tobom potrebno je odelo za sveobuhvatnu zashtitu od tvojih izluchevina... chudi me da josh nije proglashena ABH opasnost... pa ti si gori od Pancheva...

...predlazhem ti kolon terapiju, tj. detaljno i dubinsko ispiranje izduvne grane, kojom bi se smanjila toksichnost tvojih izluchevina... klistir u najboljem sluchaju, inache pocrkasmo... ne mozh' da se trpi... imaj milosti...

za glupost, nazhalost nema leka... moraqesh da zhivish s'tim... mozhdane vijuge ti se ispavljaju... to je loshe...ali ne odustaj, pij zeleni chaj, biqe tebi dobro...

btw... i javljaj se cheshqe, da pratimo tok bolesti... u nadi da qesh se izlechiti, ja te pozdravljam... ako ti bash buse loshe, imash kompletic sa belom koshuljom bez ktragne, dugachkih rukava, kopcha se pozadi, velichine su univerzalne... shiri dalje...!!!

P.S... ne brini, ima josh primeraka koji kohabitiraju bez grama mozga, nisi jedini...

Poslednja izmena:
Krenule su tugaljive priche... socrealistichke... na jednom drugom forumu, tamo™, imali smo propalog pesnika koji nas je uveseljavao svojim literarnim radovima... nivoa nesvrshenog osmaka... stil marksistichko-lenjinistichki...

Znachi, teta Ilinka je, poshto ti tvrdish da zapaljivih stvari nije bilo u blizini, napala kolonu vojnika i izmasakrirala ih... ko bi drugi...????

...mislim, dobro je znati, da se chovek chuva... :dash::dash::dash:

P.S... zashto je u celoj stvari bitno gde joj je sin Predrag...??? On je out of story...

Nek su poderali vojnike sta ce oni koji k... tu Vojnici tzv JNA na teritoriji nezavisne drzave makar nisu ispali ckapi kao tvoji koji su napali CIVILE .
To ste citav rat i bili ckapi po civilima kad vam zagusti specijalni vid rata..trebali smo svi zavrsiti za pet dana posto vam je to bio plan u logorima poput Omarske e pa nikad vise....samo lagano vidjecete vi ko su Bosanci zapamti nije drugo poluvrijeme zavrseno ...da nismo zaustavljeni pred BLUKOM SLOMILI BI VAS VOJNO A NISU NAM DALI DA NE BI NASTALA humanitarna katastrofa jer bi u tom slucaju u srbiju sjatilo oko dva miliona izbjeglica ...te price o djamhiriji ostavi za svoje seljake iz sumadije ..pa mi objasni kako to da je tuzla ostala MULTIETNICKA i pored svih nastojanja Cetnika da to ne bude.Suplja ti je prica fali joj pocetak i kraj.uBIJALI STE svoje SUNARODNJAKE samo da bi ostvarili svoj nedosanjani san SRBIJA DO TOKIJA
e pa cestitam...ispusili ste samo jos uvijek to ne vidite...sta bi s Crnom Gorom i Kosovom to su sad drzave jeli tako kao sto je i Bosna i Hercegovina NARAVNO SASTAVLJENA OD 2 ENTITETA ali cijela.
Pozdrav od Bosanca KOJI CE OTICI DA POIJE kafu makar i cetnici pucali i bombardovali grad...nas otpor nikad necete slomiti a drago mi je sto ste vi sad slomljeni i posrnuli zbog svih onih zrtava koje ste pobili na Kapiji

...zna li se makar koji su timovi igrali, posto sam '92 bio u Fochi... te se utakmice ne seqam...

znash li ti ovog fuzbalera...??? da nije iz tvoje ekipe... bradat je... :think::think::think:

Ovaj zlocinac nije pravi bOSANAC DAKLE OSTAJEM PRI TVRDNJI DA STE VI TERORISTI I ZLOCINCI NAJGORE VRSTE NA BALKANU jednom prostom recenicom.
CETNICI=OSAMA BIN LADENA da uvijek imate amneziju kad su u pitanju igranje s Bosanskim glavama na stadionu u Foci jos dalek 92 i sad hoces da se izvadis s ovim iz 95 smijesan si i nisi dovoljno intelektualno zreo arfgumenti su ti nula ovdje je glava vojnika ..a da ti ponovom opet vi ste ovo radili CIVILIMA.

...Pozdrav od Bosanca KOJI CE OTICI DA POIJE kafu makar i cetnici pucali i bombardovali grad...nas otpor nikad necete slomiti a drago mi je sto ste vi sad slomljeni i posrnuli zbog svih onih zrtava koje ste pobili na Kapiji

Pomesao si filmove... to je bio "Valter brani Sarajevo"... :worth::worth::worth:

...malo podseqanje: gradjanski rat u BiH okonchan je Dejtonskim mirovnim sporazumom 14. Decembra 1995. godine... prs'o ti je sat... i ti si...

Poslednja izmena:
Kad se vec pozivash na zdrav razum i logiku:
Kolike ce zrtve izazvati neka granata ne zavisi samo od njene razorne moci vec i od vremena i lokacije na koju je ispale.
Nebrojene su granate ispaljene na sama sredista gradova u Bosni, samo nekoliko ih je napravilo strahovite masakre, ogromna vecina je izazvala "male" zrtve od "tek" jedne do nekoliko osoba, dosta ih i nije ishlo u meso.
E sad, vama iz ove vremenske distance posebno smetaju tih nekoliko koje cisto zbog broja nastradalih jasno pokazuju kakva je banda ta vojska sto ih je ispucavala bila, pochev od komandnog kadra pa do onog zadnjeg prashinara.

S obzirom da je chetnichka horda zlotvora mislila pobjedit' u ratu, svoje tragove nisu ni sakrivali- dokazi su jasni i neoborivi i shodno tome i presude.

Nemate vi pojma koje tone i tone dokaznog materijala su ostavili za sobom, a pojma nemate zato sto necete da imate jer vam to kvari tu kretensku iluziju o "spskim junacima" koja vam mozgom kruzi.

Josh jednom, pa makar vam na jedno uho ushlo a na drugo izashlo: ta banda sto je sebe nazivala Vojskom RS-a ili kakoli vec po formacijama je gomila najcrnjih zlochinaca chije je najprimitivnije porive probudio srpski nacionalizam. Nikoga oni branili nisu, oni su bili u pohodu paljenja, ubijanja i pljachkanja po sopstvenoj zemlji. Zrtve su im bili ljudi i prijatelji s kojima su zivote proveli.
Sa srecom vam svaki takav koji vam se u Srbiju naselio.

ЗБОГ оваквог ужасног говора МРЖЊЕ,
тебе би требало одавде отерати без имало гриже савести!!!

.

Srbi, pa sto ste pravili ratove (i tjerali moje sunarodnike Crnogorce u samoubistvo)? Sad se zalite sto ste dobili po picici, neka bato, neka...."tako treba".

Pa nismo mi pravili ratove.
Nisi ti crnogorac nego hrvat,a i crnogorce niko nije terao,jos su i pitali-ima li jos :hahaha:

Na tvoju zalost nismo dobili po pichci,ali zapamti ovu tvoju recenicu kada sledeci put budes pljuvao Mladica ili nekog slicnog.

Back