Тужилаштво тражи суспензију поступка против др Војислава Шешеља

Aha,dobro da znamo da pobeda na izborima automatski oznacava dobrog politicara,i samim tim iskljucuje svako njegovo dalje zalaganje za prosperitet drzave,posto nam je njegova smrknuta njuska najveci poklon od Boga

A po čemu ti meriš uspešnost političara?
Po zabrekloj stomačini?
Onda si u pravu, šešelj je uspešanz:mrgreen:

Гледао сам јуче суђење, сведок је био бивши министар војни Станковић и саблазнио сам се када је рекао да је након што је покренута тужба муслимана за геноцид у Сребреници, смеђен вођа нашег правног тима, иначе угледан правник и постављен неки Драшковићев човек, који није оспоравао 8000 стрељаних муслимана, него само учешће тадашње Југославије у злочину. Такође је рекао да ни на једном заседању владе није реч речена о том процесу пред судом у Стразбуру...

Ужас, колико је страни интерес међу нашом политичком елитом.

Никада ми није била јасна фанатичност следбеника појединих партијских лидера ...

Да ли је заиста могућа толика заслепљеност која у потпуности искључује рационалност ???

Разумео бих да су у питању посланици (они пре свега-имају највећу корист),
крупнији и ситнији партијски апаратчици (они којима је егзистенција директно везана за успех политичке опције за коју су се определили),
али оволика острашћеност форумаша и спремност да се уђе у веома оштре сукобе са осталима (онима који не припадају том "посебном миљеу изабраних"),
ми је мало неразумна, ирационална ...

Ma nije teško, sad će ona...z:lol:

Да си то питао Моју Најдражу Лимунку одговорила би ти са чак 4-5 смајлија и неколико "слажем се" и "потписујем" ...
Уме бре Моја Лимунка,

Кад рекне она га баш рекне ....

Да си то питао Моју Најдражу Лимунку одговорила би ти са чак 4-5 смајлија и неколико "слажем се" и "потписујем" ...
Уме бре Моја Лимунка,

Кад рекне она га баш рекне ....

Možda bi ti mogao da nam objasniš po čemu je šešelj uspešan političar?

Да се послужим лаком техником Моје најдраже Лимунке :

megaeyeroll-1.gif

"Глувом причати, слепом показивати ..."

Зашто ???

Чему ???

Мислим да овај видео запис из Хага припада овој теми где наша легенда и херој

српског народа држи час у судници о својој идеологији.

За оне који нису упућени у суштину Шешељовог циља ка чему тежи од студентских

дана......нека одгледају....

Nije SRS toliko bitna, osim da se koristi kao instrument održavanja tenzije. Ono jes', kad napraviš još jednu ekipu plaćenika i izdajnika među takoreći rođenom braćom, podižeš temperaturu, iako smo na takve kvalifikacije odavno oguglali.

A konstantna tenzija je ono što "velikima" još uvek treba na ovim prostorima.
U pravu je Krang, ima Šešelj ovde još posla.

То важи за све наше странке.

Гледао сам јуче суђење,
сведок је био бивши министар војни Станковић и
саблазнио сам се када је рекао да је
након што је покренута тужба муслимана за геноцид у Сребреници,
смеђен вођа нашег правног тима, иначе угледан правник и постављен неки Драшковићев човек,
који није оспоравао 8000 стрељаних муслимана,
него само учешће тадашње Југославије у злочину.
Такође је рекао да ни на једном заседању владе није реч речена о том процесу пред судом у Стразбуру...

Ужас, колико је страни интерес међу нашом политичком елитом.

Вук је Вук ... Дал' Бранковић, Драшковић ил' Јеремић све једно је ...

Зашто Драшковић није у Хагу (као оснивач српске Гарде) него сваке године доручкује у Вашингтону (једном, додуше) ...

Као бранилац интереса Срба и Србије ???

И чему чуђење због неспомињања Хашког Суда на седницама Владе ...
Па и врапци знају ко нам је Владу саставио (подсетићу вас на гостовање Солане-шећеране одмах након избора)
и ко је и одакле води (где је Тадић отпутовао одмах након избора за Председника Србије) ...

Back