Испричаћу вам шта ми се јуче десило.
Како нисам задњих неколико месеци ишао редовније у Цркву, а нисам ни постио цео пост, из оправданих разлога, те нисам ни исповедио се ни причестио,
Јуче поподне добих неки чудан јак, мени препознатљив осечај, те како је било време да се иде на Вечерње Богослужење, онако некако чудно ошамућен спемих се и одох у Цркву.
Мало је било Верника на Вечерње, Литургија текла нормално. Негде при крају Литургије, како сам подизао десну руку да се прекрстим, видех црвену црту на својој руци, нар сантиметара дужине, као кад би фломастером нацртао линију. Спустајући руку, загледах се шта се то појавило, био сам изненађен.
Знам добро да се нисам ударио, нити огребао о било шта тог дана. Обратих мало боље пажњу око себе, по самој унутраштњости Цркве, запазих неке детаље које ми нису били јасни. Нечу о томе, ради се о духовности...
Јутрос кад сам устао, погледах поново, црвенило и даље стоји, али није тако правилна линија као синоћ, већ је мало раширена.
Није овде у питању нека болест, или слично, већ је "Божији Знак", који ми говори да "Отац наш Небески" нешто поручује и ради...