Naravno da nije i ja nisam ni rekao da je trebao biti .....samo sam rekao da će sledeći put sigurno neko biti celu noć .....sretnem ja jednog italijana u švajcarskoj , neki veliki stari tržni centar sa velikim brojem malih prodavnica ........kaže radi ne kao čuvar , nego vatrogasac .....kaže ima nemarnih pa ostave ovo ili ono ......i onda on šeta 3-4 sata nakon zatvaranja i kontroliše hoćeli ili neće negde nešto buknuti
ja ne znam kakav je to plamen , jel poseban ili neki drugi , ali juče kada sam video kako to gori , samo sam se zapitao hoće li neko da nastrada od te količine plamena .
Generalno se moramo složiti u nečemu , postoje dani kada bude prisutno veći broj vernika , kada se pale velik broj sveća i kada kompletna elektroinstalacija trpi velika opterećenja jer se sve pali ......to su dogaćaji koji ponekad iziskuju posebnu pažnju ili makar traže malo jači nadzor i kontrolu .....igra se finale kupa šampiona pa na stadionu gde ima 70.000 ljudi imaš par stotina njih koji i ne gledaju utakmicu , već nešto drugo .....ja pričam o tim drugim koji treba da gledaju nešto drugo a ne da svi budu veliki vernici