Тужан Ускрс у Њујорку, изгорела српска црква!!!

Mi će mo lepo Ninu da prijavimo INKVIZICIJI i Nina če da završi na lomači vidim ja ! :D
Vidiš da je ta katolička inkvizicija opet proradila ! ( Ako je ikada i prestajala sa radom. Samo promenila stil )
:zper::D
Видиш, Нина несмотрено реагује на основу таквих као што си ти, наведена заблудама вас појединаца слуга антихриста, мислећи да ја имам неке задње мисли да обарам Крстарицу, неопазивши отворено намерно упозорење да ће ти исти кога је бранила, где се и ти убрајаш, сами срушити Крстарицу, и то ускоро. :)

Нико нема таквих намера, осим вас сатаниста, и то је сасвим очигледно да ће да урадите. Оставићу вас да завршите свој посао, али без мене!

Од сутра, нема ме више овде. А то ипак нешто значи! :per:

:bye:

Видиш, Нина несмотрено реагује на основу таквих као што си ти, наведена заблудама вас појединаца слуга антихриста, мислећи да ја имам неке задње мисли да обарам Крстарицу, неопазивши отворено намерно упозорење да ће ти исти кога је бранила, где се и ти убрајаш, сами срушити Крстарицу, и то ускоро. :)

Нико нема таквих намера, осим вас сатаниста, и то је сасвим очигледно да ће да урадите. Оставићу вас да завршите свој посао, али без мене!

Од сутра, нема ме више овде. А то ипак нешто значи! :per:

:bye:
http://fs5.****************/images/160502/vkg92e3x.gif

Ninu će da poštedimo, zato što je naša , naivna i bespomočna :D
A tebe če da pronadjemo, od nas se nemožeš sakriti :per:

Daj ne zahebavaj životati, idi na religiju i tamo popuj !

- - - - - - - - - -

Njujork, Sidnej, Melburn ...
Za Vaskrs zapaljene crkve.
Dal' nam to braća muslimani čestitaju praznik ???
Ito je u igri !

Vatreno krštenje ???

То нека буде за наук либералним свештеницима и либералним Хришћанима - не гради се дом у Содому!

Содом је, у своје време, био центар светске моћи, светска престоница у сваком смислу - уметност, наука, политика, економија. Али, био је и лидер и у неморалу. И шта се догодило с тим, и са још четири града тог времена која су копирала Содом по начину живота? Веома је познато.
Замислите да су се нашли неки религиозни и часни људи оног времена да граде своје грађевине у религијске сврхе у Содому. И онда се деси да буду шиканирани од стране пагана, прогоњени, силовани, пљачкани и убијани. На крају им све попале, јер сметају и не уклапају се у содомску "културу" живота. И онда се ти часни људи почну ишчуђавати : како се то могло догодити и откуд сад то?

Њујорк је данашња престоница светске политике, економије, незнабожачке "уметности" и науке. Све оно што је некада био Содом. Центар паганског света. И сад искрени и часни Хришћани треба да се чуде кад им се дешавају лоше ствари у таквој средини?

Да данашње свештенство не трчи за материјалним, не би им пало на памет да блеје у том Содому.

.......
То нека буде за наук либералним свештеницима и либералним Хришћанима - не гради се дом у Содому!

Содом је, у своје време, био центар светске моћи, светска престоница у сваком смислу - уметност, наука, политика, економија. Али, био је и лидер и у неморалу. И шта се догодило с тим, и са још четири града тог времена која су копирала Содом по начину живота? Веома је познато.
Замислите да су се нашли неки религиозни и часни људи оног времена да граде своје грађевине у религијске сврхе у Содому. И онда се деси да буду шиканирани од стране пагана, прогоњени, силовани, пљачкани и убијани. На крају им све попале, јер сметају и не уклапају се у содомску "културу" живота. И онда се ти часни људи почну ишчуђавати : како се то могло догодити и откуд сад то?

Њујорк је данашња престоница светске политике, економије, незнабожачке "уметности" и науке. Све оно што је некада био Содом. Центар паганског света. И сад искрени и часни Хришћани треба да се чуде кад им се дешавају лоше ствари у таквој средини?

Да данашње свештенство не трчи за материјалним, не би им пало на памет да блеје у том Содому.

...........

Poslednja izmena:
Ninu će da poštedimo, zato što je naša , naivna i bespomočna :D
A tebe če da pronadjemo, od nas se nemožeš sakriti :per:

Daj ne zahebavaj životati, idi na religiju i tamo popuj !

- - - - - - - - - -

Ito je u igri !

Vatreno krštenje ???

Našao sam ja tebe, nebrini! :per:

Od sutra ovde ostajete samo vi, satanisti, pa se ebte do mile volje, ali bez mene/nas. Dok nesrušite Krstaricu. :hahaha:

Poslednja izmena:
Čime se ti hvališ jbt, pa znamo mi da vi mrtvi hodate zemljom. Razmisli dokle . :lol:

Samo ovaj put sleduje vam nešto što neznate, nešto mnogo gore od glogovog kolca i srebrnog metka. :lol:

- - - - - - - - - -

A sad, zvanično napuštam ovu satansku scenu.

Uživajte u svom ništavilu! :bye:
Budi Bog s"tobom !
Kakvi likovi hode zemljom i ovde na Krsti :D

Putuj Igumane !!!!!

Православље је дефинитивно на удару Новог светског поретка. Православље и православне вредности и начин живота су недопустиви у овом поретку на чијем челу је ,,елита" која влада у САД и осталим западним државама. Не би ме чудило да су подметнули пожар, као што су то радили нацисти када су желели да се обрачунају са Јеврејима и када су подметали пожар у њихове куће и синагоге.

Православље је дефинитивно на удару Новог светског поретка. Православље и православне вредности и начин живота су недопустиви у овом поретку на чијем челу је ,,елита" која влада у САД и осталим западним државама. Не би ме чудило да су подметнули пожар, као што су то радили нацисти када су желели да се обрачунају са Јеврејима и када су подметали пожар у њихове куће и синагоге.

ja ne znam kakav je to plamen , jel poseban ili neki drugi , ali juče kada sam video kako to gori , samo sam se zapitao hoće li neko da nastrada od te količine plamena .

Generalno se moramo složiti u nečemu , postoje dani kada bude prisutno veći broj vernika , kada se pale velik broj sveća i kada kompletna elektroinstalacija trpi velika opterećenja jer se sve pali ......to su dogaćaji koji ponekad iziskuju posebnu pažnju ili makar traže malo jači nadzor i kontrolu .....igra se finale kupa šampiona pa na stadionu gde ima 70.000 ljudi imaš par stotina njih koji i ne gledaju utakmicu , već nešto drugo .....ja pričam o tim drugim koji treba da gledaju nešto drugo a ne da svi budu veliki vernici

Не може се настрадати од Благодатног огња. Нема то везе са овим пожаром. Као што рече Мита, нема ни у једном извештају речи да је до пожара дошло због паљења свећа. Тако да...

Искрено, не знам колико је то реално пре свега због освајачке природе Ислама, али било би добро ако муслимани не би ратовали са нама. А најбоље би било када би муслимани прихватили Истиниту Православну веру и напустили исламску заблуду (пошто је Ислам ипак заблуда, без обзира на све позитивне ствари у њему)- тада би савез био потпун. Ко зна, можда ће се то и десити једног дана.

Poslednja izmena:
Pojasnio čovek neke stvari ! Samo je bruka što to mora on da kaže, a ne neki pravoslavac od naše vladajuče elite !

Он је један од најпознатијих исламских верских ауторитета који јасно каже да није било геноцида у Сребреници и који позива да се Цариград врати православнима.

Videcemo sta je bilo ,. Crkva je skoro sigurno osigurana, Takva su pravila i u Americi i u Australiji. Ukoliko kojim cudom nije onda su mutne radnje,Ispitace to policija ali jos jace ce ispitati agenti osiguranja jer ce cifra biti enormna pa da se utvrdi da li je namerno zapaljena ili nepaznjom. Menheten nema gde da se siri,Ostrvo 15 sa 2~3km sirine.Najskuplji kvadrati na svetu,U sredini Central park .I Srbi imaju svoju nacionalnu crkvu tamo.

Sve mi se cini kad bi uradili podrobno statisticko istrazivanje, da bi pojava istovremenog pozara u crkvama, kucama i ostalim zgradama bila rasprostranjenija nego sto mislis.

Не треба ти статистика већ математика. Нађи неког осредњег математичара да ти израчуна колика је вероватноћа да изгоре 4 православне богомоље у три различита града и три различита континента у истом временском интервалу.
Проценат вероватноће да се то деси је далеко мањи од процента да си ти злонамеран.

Престолонаследник Александар шокиран ужасном несрећом која је задесила цркву Свети Сава у Њујорку

02/05/2016

Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина шокирани су ужасном вешћу о пожару у ком је страдала црква Светог Саве у Њујорку на Васкрс.

„Мој отац Краљ Петар II био је изузетно везан за цркву Светог Саве у Њујорку током више деценија. То је некада била протестантска црква коју је Свети Владика Николај 1944. године откупио и претворио у српски православни храм. Мој отац често је присуствовао службама и сабрањима нашег народа у овој цркви, а ту традицију смо наставили и моја породица и ја. У периоду изгнанства наше породице, ова црква је била духовна оаза моје породице и мене и у њој смо налазили утеху и ублажавали тугу за Отаџбином.

Моја супруга и ја смо учествовали на више догађаја у Њујорку за помоћ овој цркви. Са оцем Ђоканом смо се чули током ноћи и видећемо се већ у другој половини овог месеца да размотримо како да помогнемо у будућности овој великој српској светињи“ – поручио је Престолонаследник Александар.

http://www.royalfamily.org/crown-pr...-st-sava-cathedral-in-new-york-city/?lang=cir

Ovi pozari nisu slucajnost jer izgorjeti sve pravoslvane Crkve to nije slucajnost. Mora da se radi o nekim ekstremnim grupacijama koji zele da na ovaj nacin cestitaju praznik pravoslavcima. Ne mislim da se radi o muslimanima nego protestantima kojima smeta pravoslavlje. Protestanti ne vole pravoslavce kao ni katolici. Mora da su pripadnici neke protestantske sekte to ucinili i ujedno to je prouka pravoslavcima sta se moze sve desiti pravoslavcima ako ne budu uz Rusiju. Rusija je danas veci neprijatelj Amerikancima nego ISIL. To je nesto sto se mora ispitati i da se iskristalise ovaj postupak.

Back