ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Pa sto ih ne spojis ?? da i njemu digne ...pritisak
E vala hoću!!!! Mudrica si ti!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sto ih ne spojis ?? da i njemu digne ...pritisak
NEKAKO RAVNODUSAN,MRZI ME DA SE POKRENEM,RAVNODUSAN..... A VI JESTE LI TUZNI, STA VAM TREBA?
Treba da se smesta zaljubis, ako moguce... Mada, verovatno nije atm, zbog toga si i tuzan...
Al jedan takav navatar uzivo...Odma bi mu bilo bolje!To mu nije potrebno u ovom momentu.....nova ljubav bi sve samo pogorsala jer on nije nacisto sa sobom....
SKORO TAKO NEKAKO, traba mi ona nazad- - hmmm dal' mi treba ipak podgejana jela nilad nisu tako dobra ko sveze skuvana??
To mu nije potrebno u ovom momentu.....nova ljubav bi sve samo pogorsala jer on nije nacisto sa sobom....
Al jedan takav navatar uzivo...Odma bi mu bilo bolje!![]()
E, ja kad se osecam ovako kao on, znam da je bas zbog toga sto dugo nisam bila zaljubljena...
Znaci, nista me ne motivise, nema zbog cega da se radujem, da se pokrenem, nikoga da osvojim itd. (pod uslovom da sve ostalo ide sjajno).
Pa, dobro, bre, alya, nadajmo se da covek nije u ozbiljnom stanju... Nego onako, eto, dosli mu dani, kisa i ostalo...![]()
Svasta...znaci motivises i pokreces se samo kad si zaljubljena?!
Znaci i ako sve ide sjajno nemas cemu da se radujes...:shock:
Nadam se da si zelela da napises nesto u smislu, da kad sve ide sjajno a nisi zaljubljena....da bi neka osoba bila samo tacka na i, pa da budes "potpuno" srecna....jer to je onda nesto drugo....
ma nisu pare problem, pare ne popravljaju osecaj, nije ti to ona fora odes u soping i bude ti bolje
Problem je izgleda sto si se "ususkao" u to pasivno stanje i mrsko ti da se pokrenes jer ti podsvesno to stanje odgovara....za svoje probleme verovatno nalazis 100 izgovora....itd.
Svi su krivi, sve je krivo...samo ti nisi.....:-?
PASIVAN SI...POKRENI SE.....
Sta ce ti leto?Sad ce zima,pa tursija,rakijica,prsuta,cvarci,vino.Kud ces lepse.Zabodes se u neki topli kutak i tugu utapaj u dobroj hrani i picu sa dobrim drugarima.A kad se oraspolozis uletece i to sto hoces.Dokle god si depresivan zaboravi na zene.ili lepo, a ne sivo ko ovaj dan, kad ce leto
Taman posla da brinem....![]()
Bas si surova,bre!Nemo' tako,vidis da je coveku tesko!8-)
Ma ok je....on je postavio pitanje dal smo tuzni, napisao kako se oseca...a ja sam pocela sa analizom...jbga osetljiva sam na price te vrste, koje obicno nisu tako neduzne kao sto izgledaju......
I cini me sa da mnogi ljudi upotrebljavaju pogresne reci da izraze svoje stanje, osecanja...nije izabrao bas prikladnu rec ( ravnodusan ) ako je samo reakcija na lose vreme u pitanju...
Salu na stranu
Jesi ti covek ili ***** ?
Dal si zdrav imas dve ruke noge vidi se nisi glup ??
Jesi spavao nekada na ulici , nisi imao da pojedes nista osim iz kontejnera ???
to je tuga a ne ovo zenska me ostavila ili ja nju smrch prc
Ako ocekujes da ce sada neak utesiteljka da ti se javi na pp da izigrava Kosovku devojku i da ti popusi grdno si se zajebao
Zato ustaj budi covek a ne *****
e tako sad mi je lakse tebi ne znam![]()