TUZAN SAM

NEKAKO RAVNODUSAN,MRZI ME DA SE POKRENEM,RAVNODUSAN..... A VI JESTE LI TUZNI, STA VAM TREBA?

Problem je izgleda sto si se "ususkao" u to pasivno stanje i mrsko ti da se pokrenes jer ti podsvesno to stanje odgovara....za svoje probleme verovatno nalazis 100 izgovora....itd.

Svi su krivi, sve je krivo...samo ti nisi.....:-?

PASIVAN SI...POKRENI SE.....

SKORO TAKO NEKAKO, traba mi ona nazad- - hmmm dal' mi treba ipak podgejana jela nilad nisu tako dobra ko sveze skuvana??

Treba ti ona nazad? Zavisi sta je razlog raskida...ako ste uopste raskinuli....

Pazi....ako se u vezi konstantno ne trudis dovoljno, veza 100% propada....

P.s.tesko da ona moze da bude razlog tvojoj ravnodusnosti, apatiji...ta osecanja se ne javljaju brzo...
Za to stanje su obicno krivi veci da ne kazem veliki problemi i trenutna nesposobnost osobe, da te probleme resi....
Problem je u tebi, shvatanju okoline, sebe, problema...itd a mozda si jednostavno pasivan covek....

Nagadjam...:D

To mu nije potrebno u ovom momentu.....nova ljubav bi sve samo pogorsala jer on nije nacisto sa sobom....

E, ja kad se osecam ovako kao on, znam da je bas zbog toga sto dugo nisam bila zaljubljena...
Znaci, nista me ne motivise, nema zbog cega da se radujem, da se pokrenem, nikoga da osvojim itd. (pod uslovom da sve ostalo ide sjajno).

E, ja kad se osecam ovako kao on, znam da je bas zbog toga sto dugo nisam bila zaljubljena...
Znaci, nista me ne motivise, nema zbog cega da se radujem, da se pokrenem, nikoga da osvojim itd. (pod uslovom da sve ostalo ide sjajno).

Svasta...znaci motivises i pokreces se samo kad si zaljubljena?!:confused:
Znaci i ako sve ide sjajno nemas cemu da se radujes...:shock:

Nadam se da si zelela da napises nesto u smislu, da kad sve ide sjajno a nisi zaljubljena....da bi neka osoba bila samo tacka na i, pa da budes "potpuno" srecna....jer to je onda nesto drugo....

Pa, dobro, bre, alya, nadajmo se da covek nije u ozbiljnom stanju... Nego onako, eto, dosli mu dani, kisa i ostalo... ;)

Gle....ravnodusnost, depresija, apatija nisu neozbiljna stanja....covek zbog toga moze zestoko da zaglavi u zivotu....
Uostalom...ako je to zbog kise, loseg vremena....itd...to onda zaista ne mozemo nazvati ravnodusnim stanjem...itd....

Ljudi su ravnodusni, depresivni...itd ( u pravom smislu te reci ) obicno kad su NEZADOVOLJNI SVOJIM ZIVOTOM...svojim postignucima, trenutnim ljubavnim, bracnim odnosom..itd....blablabla

Svasta...znaci motivises i pokreces se samo kad si zaljubljena?!:confused:
Znaci i ako sve ide sjajno nemas cemu da se radujes...:shock:

Nadam se da si zelela da napises nesto u smislu, da kad sve ide sjajno a nisi zaljubljena....da bi neka osoba bila samo tacka na i, pa da budes "potpuno" srecna....jer to je onda nesto drugo....

:|
Pa, bre, alya, ja lepo napisah "pod uslovom da je sve drugo sjajno", znaci, da, samo ta tacka na i...

A posto je kod mene sve drugo skoro uvek sjajno, tu vise nema sta da me motivise i specijalno inspirise... :|

Problem je izgleda sto si se "ususkao" u to pasivno stanje i mrsko ti da se pokrenes jer ti podsvesno to stanje odgovara....za svoje probleme verovatno nalazis 100 izgovora....itd.

Svi su krivi, sve je krivo...samo ti nisi.....:-?

PASIVAN SI...POKRENI SE.....

nema moja podsvest s tim nikakve veze, niti nalazim izgovore, niti krivicu trazim u drugima ukloliko oni nisu stvarno krivi, ali sam takodje svestan svojih demona,odavno sam ih prigrlio i spoznao ih, ne brini za moju samosvest

Bas si surova,bre!Nemo' tako,vidis da je coveku tesko!8-)

Ma ok je....on je postavio pitanje dal smo tuzni, napisao kako se oseca...a ja sam pocela sa analizom..:roll:.jbga osetljiva sam na price te vrste, koje obicno nisu tako neduzne kao sto izgledaju......

I cini me sa da mnogi ljudi upotrebljavaju pogresne reci da izraze svoje stanje, osecanja...nije izabrao bas prikladnu rec ( ravnodusan ) ako je samo reakcija na lose vreme u pitanju...

Ma ok je....on je postavio pitanje dal smo tuzni, napisao kako se oseca...a ja sam pocela sa analizom..:roll:.jbga osetljiva sam na price te vrste, koje obicno nisu tako neduzne kao sto izgledaju......

I cini me sa da mnogi ljudi upotrebljavaju pogresne reci da izraze svoje stanje, osecanja...nije izabrao bas prikladnu rec ( ravnodusan ) ako je samo reakcija na lose vreme u pitanju...

ravnodusan jer shvatis da das sve od sebe, a to nimalo nije malo u mom slucaju!!! ne dobiti dobar deo zauzvrat - i shvatanje uzaludnosti truda vodi u ravnodusnost, da sad nadjem novu to ne bi nikako bilo dobro - slazem se sa tobom;) - jer bih je mozda unakazio emocionalno, a kres varijantu - to mi tek ne pada na pamet jer bih se osecao isprazno, jbg. naravno da mi je krivo, i znam da ce krenuti ali ova medjufaza je fuj:!:

Salu na stranu

Jesi ti covek ili ***** ?

Dal si zdrav imas dve ruke noge vidi se nisi glup ??

Jesi spavao nekada na ulici , nisi imao da pojedes nista osim iz kontejnera ???

to je tuga a ne ovo zenska me ostavila ili ja nju smrch prc

Ako ocekujes da ce sada neak utesiteljka da ti se javi na pp da izigrava Kosovku devojku i da ti popusi grdno si se zajebao

Zato ustaj budi covek a ne *****

e tako sad mi je lakse tebi ne znam :)

dobra kritika, samo sto pali kod mediokriteta:evil:

Back