Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ima neko ko ne voli da ljetuje u Turskoj i izbjegava je kad god je moguce?
A vi sto idete tamo molio bih vas da mi objasnite:
Kako mozete da ljetujete u Turskoj,kako mozete da se odmorite u zemlji sa kojom smo imali takvu medjusobnu istoriju.,(svakojaka mucenja,danak u krvi,ird.itd..da ne navodim detalje)

Glupo je porediti Tursku i Grcku zaista
Grcka je svet izmislila za Turke... a i bolje da punim Grcima dzepove, nego Turcima![]()
sa teme.E da, i ukoliko se neko odluchi da ide autobusom, preporuchujem da ide preko agencije "halo tours". Putovanje nije direktno do Kushadasija, vec ukljuchuje i 2 nocenja u Chanakalama (grad na Bosforu), i posetu Troji...
Interesuje me da li je voda hladna u Kusadasiju i da li povremeno naidju te hladne struje(tako su mi rekli)NP.Meni je u Crnoj Gori mnogo hladna voda (cak i u zalivu)?
Mada, ne znam za te hladne struje, tada ih nije bilo.Interesuje me da li je voda hladna u Kusadasiju i da li povremeno naidju te hladne struje(tako su mi rekli)NP.Meni je u Crnoj Gori mnogo hladna voda (cak i u zalivu)?
MOZE LI MI NEKO NESTO RECI O HOTELU JASMIN BEACH ALANJA,LETOVAO BIH SA SUPRUGOM I CERKOM OD 4 GODINE .DA LI POSTOJI NEKI AKVA PARK U BLIZINI VREDAN POSETE?
"tinkilinki"...u pravu si za sve sto kazes i nisi uopste negativac,nego naginjes ka realnosti.povod da repliciram,je vest od pre 2 sata na krstarici(sri lanka-eksplozija bombe-poginulo 15 dece)....a pre 10-ak dana na sajmu turizma i na standu sri lanke...ona devojka se polomi ceo dan plesuci sa ciljem da nas ubedi da letujemo u njenoj zemlji(pazi da ne odem).grci jesu-kakvi jesu i imaju i oni "revolucionare"...ali je situacija bar u toku sezone bezbedna.Sa Ocalanom u pravoj tamnici,gde ga muce gladju i zedju...ne verujem nesto da ce Kurdi da "propuste" letnju sezonu a da ne udare negde.mislim,da nikad necu moci da razumem ljude koji letuju sa malom decom u turskoj.turci zaista imaju hotele i uslugu za medalju....ali se tu prica zavrsava...Da!!!Naravno da je Grcka prelepa ali vi cete Grcima za istu kategoriju i iste uslove u hotelu napuniti mnogo dublji dzep.I kada se osvrnete videcete da placate stvarno komfor i da se covek u turskom hotelu sa 3* oseca kao gospodin a isti takav u Grckoj ti dodje pa blizu 'paradajz turist' jer oni imaju u 80%slucajeva polu pansion a allinclusive te oderu.to mozda deluje kao "pa dobro jedan obrok manje"....ne....to vam je sve one uzine izmedju obroka i kolaci i voce i pica i kafe...jer to je u turskoj allinclusive a ne (pun pansion ili ti full board)EEEEa da ne pricam da su stvarno ne korektni pa ti capnu cenu a pise KLIMA-uz doplatu.Nemam komentar.Svako prosecno domacinstvo kod nas ima klimu.Njima je prelepo more i plaze ali imam utisak da se ne zele malo oznojiti za neki evro nego da zarade na prirodne lepote.Doduse oni su po tom pitanju male bebe za crnogorce ali stvarno se turci polomose od posla i rada kada je turizam -doduse i terorizam u pitanju(sala)-Da se razumemo-MI OVDE PRICAMO O TURIZMU-DA NE POSTANEM NEGATIVAC.PS.izvinjavam se zbog opsirnosti i povremeno skretanjasa teme.

))))))Da li ima neko ko ne voli da ljetuje u Turskoj i izbjegava je kad god je moguce?
A vi sto idete tamo molio bih vas da mi objasnite:
Kako mozete da ljetujete u Turskoj,kako mozete da se odmorite u zemlji sa kojom smo imali takvu medjusobnu istoriju.,(svakojaka mucenja,danak u krvi,ird.itd..da ne navodim detalje)
Ne bih ja pocinajo nikakve ratove ali znam da se ne bih lijepo osjecao niti mogao da odmorim na takvom mjestu.Ta Turska je toliko uzela maha da se na trenutak covjeku ucini da nesto nije u redu sa njim,ako i on ne luduje za Turskom.Iako znam da too nije tacno,pa bih volio da se javi sto vis onih koji ne preferiraju Tursku kao mjesto za odmor.
Nemam nista protiv da se ode na ekskurziju,obidju neka mjesta,neko ko se time bavi,ili koga zanima,ali cesta ljetovanja..da ne kazem skoro kao sablon,to ne mogu da shvatim.
Ima toliko zemalja koje se mogu obici,koje su i zanimljive,i egzoticne,i toliko mjsta za odmor,mir i tisinu i more,a svi samo pricaju o Turskoj, odmah rame u z rame sa Grckom i Bugarskom.
Molio bih da se jave svi koji djele misljenje,ili djelimicno, a vi koji ne dijelite,javite se i vi da cujemo vas stav.