Turska

• Začetnik teme Začetnik teme Arijan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nista sad prvo kofere da kupis...

Smejali smo se kad smo ulazili u botanik, nas troje iz srbijice i dva kofera, a onda jedna cupika iz bratske nam rusije na štiklicama od 12 cm i 4 koferceta od po metar sa metar...Oduvala nas ...

U kontikiju izasla ponuda ...isti hoteli kao prosle godine , isste i cne ..identicne....

za ultrared ...obrati paznju na ponudu za botanik, uporedi , vidi gde je jeftinije , imaju neki popust za uplate do 31.05.

Mirka šizika:
U kontikiju izasla ponuda ...isti hoteli kao prosle godine , isste i cne ..identicne....

za ultrared ...obrati paznju na ponudu za botanik, uporedi , vidi gde je jeftinije , imaju neki popust za uplate do 31.05.

hvala mirka, sad sam baš pogledala i uporedila. Ipak je Fibula jefitnija skoro za 200 evra. Mislim da konačno u ponedeljak idemo kod njih da rezervišemo

Cure a gde je "Hvala gudajoko sto nam otkri fibulu???" :)
Salim se. Cinjenica je da su Turci al' su ipak najbolji

Jaooo zaboravih nesto da vam napomenem. Oni imaju filijale u Sarajevu, Pristini i drugim muslimanskim mestascima tako da se nama u hotelu prikljucile grupice pomotanih snajki iz gorepomenutih mesta. Trebali ste videti prizor kako obucene od glave do pete sa sve feredzicom plutaju po bazenu. Hihihi a dimije se naduvale pa plutaju oko njih.
Mada oni vam se mogu pojaviti i bez te agencije, putu ljudi i ovako i onako, tako da ne bih bas da krivim fibulu

Je li 'zene' :) a kakvo je more dole juznije u Turskij u odnosu na Grcku ? Ja bila u Kusadasiju i ne bih tamo vise ni za zivu glavu ( sto se mora tice). Nemojte ovo shvatiti u negativnom kontekstu samo sam se malo razocarala ...

Kako je dole u Kemeru, Alanji sto se tice mora i plaza ?

E pa sad videh da je Mirka vec dala neke odgovore na moja pitanja... hvala... vracam se unazad :)

mislim da u UAL hotelima..nema zamotanih snajki.
kada smo bili u emiratima, osoblje je ladno zamolilo umotane devojke, da odu sa plaže,
jer je gostima neprijatno.
iskreno, bilo je neprijatno!

hvala guda joko!
svetska putnice:)

Istina ovo nije bio Ultra, samo All Inc. Ali kunem ti se da su Sarajke surfale po bazenu i plazi umotane od glave do pete.
A da ne poverujes siptarke u tangama sa mindjusama u pupcicima, jesu postali napredni

aa jesu jesu napredni!
pa...ako bude zamotanih..
nemam pojma. smeta mi. ona u haljini u bazenu, sa mojim malim detetom?
higijena?
eeeeh

Jao znam, fuj!!! Izbegavali smo kupanje u bazenu u isto vreme s njima.
Svi gosti hotela gledaju, ne mogu da veruju, a one kao cooliraju sve vazne.
Sta mislis sta bude ako im se zavuce meduza u dimije??? :) :)

Giordana Bgd:
Je li 'zene' :) a kakvo je more dole juznije u Turskij u odnosu na Grcku ? Ja bila u Kusadasiju i ne bih tamo vise ni za zivu glavu ( sto se mora tice). Nemojte ovo shvatiti u negativnom kontekstu samo sam se malo razocarala ...

Kako je dole u Kemeru, Alanji sto se tice mora i plaza ?

E pa sad videh da je Mirka vec dala neke odgovore na moja pitanja... hvala... vracam se unazad :)

Ja sam se zarekla posle tog smrdljivog Kusadasija da necu vise ni u Tursku, al onda otkrijem lepote turske u pravom smislu te reci. Sad u mojoj glavi postoje dve turske, Kusadasi i antalijska regija....

Nek ste vi meni zive i zdrave i nek se lepo provedete (kao sto bi moja baka rekla), pa cete da nam pricate kako je bilo.
A ako nesto ne bude kako treba s agencijom samo da znate da zivim jaaaaako daleko i da me nikada necete naci

Ne brini...vec smo se mi tamo sprijateljile, saznale ko je tu odgovoran, i koga treba tuci i za usi vuci...

Fine su ...dobro ne bas sve , al uglavnoj jesu.

Hvala Mirka na odgovoru za plaze u Kemeru, evo tek sad sam uspela da pogledam ovaj forum ponovo. Mislim da cemo ipak u Gumbet kod Bodruma, vise nam odgovara termin, a i hotel je na samoj plazi, pa ako ti ili neko drugi zna kako je u Sami Beach-u, neka javi! I kakve su cene van hotela, za rucak npr, posto cemo imati polupansion. Ne mislim samo na restorane, nego i na hranu s nogu?

Ne znam nista da ti kazem o hotelu, nisam bila u bodrumu, meni sa malim detetom to ne odgovara ...ali ono sto znam je da se jedne godine u kusadasiju nismo najeli ko ljudi za 15 dana van hotela. Porcije u restoranima su bile male i prilicno su kostale , a ni hrana nije ista kao u hotelu.

U velikih kompleksima prilagodjavaju hranu evropljanima , u restoranim a ne. Tako smo jeli picu sa nekim najodvratnijim ukusom ikad. Njihovo suhomesnato je odvratno, i sad zamisli tona pici.

Imaju Burger King sto je strava al ne mzoes svaki dan jesti u burger kingu.

Cene van hotela su bile srednje...al to je bilo pre 5 godina . Od tad idem na AI pa ne znam ...

Ako sam ti iole pomogla dobro je.

I ovde cu isto da stavim ...samo nek terorisu ....ja i dalje drzim cas.

Svake godine u turskoj ima neki ekces sa teroristima , pa ne vidim da im je turizam uvenuo. Naprotiv cveta i dalje . Pa ..ako mi je sudbina da izginem u teroristickom napadu ...sta da se radi.

Pet osoba je poginulo, a 60 ranjeno u eksploziji ispred jednog tržnog centra u Ankari, saopštio je turski premijer Redžep Tajip Erdogan.

Kako je precizirao Erdogan, u snažnoj eksploziji u centru grada poginulo je četvoro Turaka i jedan Pakistanac.

'Svedoci smo podmuklog, nemilosrdnog terorističkog napada u vreme kada je u Ankari najveća gužva', rekao je vidno potresen turski premijer novinarima okupljenim na mestu nesreće.

Erdogan je kazao i da nadležne službe rade na otkrivanju uzroka eksplozije i da će preduzeti odgovarajuće korake. Za sada nije poznato da li je eksploziju izazvala podmetnuta bomba ili se radi o samoubilačkom napadu.

Među nastradalima nema naših građana, izjavio je za RTS ambasador Srbije u Turskoj Vladimir Ćurgus.

izvor: www.rts.co.yu

ja sam bas resio u tursku, ali sada ..... razmisljam.....

Tursku , koliko je meni poznato , muce Kurdi, a njih ne dotice turizam ni turiti, njima su ciljne grupe druge.
Pored toga , u velikim hotelskim kompleksima toliko je jakoobezbedjenje da i muva mora da pita da udje. Jedne godine smo zakoracili na deo plaze koji pripada hotelu do naseg. Za sekund je tu bio turcin da nas isprati nazad u nas deo plaze.

Ekspeditovao nas je brzinom svetlosti...Od tad imam poverenja u turke.

I kao sto gore rekoh...ako mi je sudjeno...

Mirka šizika:
Tursku , koliko je meni poznato , muce Kurdi, a njih ne dotice turizam ni turiti, njima su ciljne grupe druge.
Pored toga , u velikim hotelskim kompleksima toliko je jakoobezbedjenje da i muva mora da pita da udje. Jedne godine smo zakoracili na deo plaze koji pripada hotelu do naseg. Za sekund je tu bio turcin da nas isprati nazad u nas deo plaze.

Ekspeditovao nas je brzinom svetlosti...Od tad imam poverenja u turke.

I kao sto gore rekoh...ako mi je sudjeno...

Kakvo je to letovanje kad ne smes da predjes preko plota, cuj obezbedjenje na plazi, jooooooooj sterilni turizam, automobili bombe, kurdi, mudzosi.... pa kako da se opustis i uzivas, svaka im cast na usluzi i ljubaznosti, ali ne zelim da budem kolateralna steta

Vesna Ks:
Lep vam je taj Botanik...izracunah da bi za moju porodicu trebalo oko 5500E sa minimalnim dzeparcem.....brrrr!

He he ...istina je ako imas veliku porodicu dodje to skupo...ali deca do valjda 6 ili 12 godina ne placaju...

Mada po mom skromnom misljenju , ono sto tamo dobijes vredi svaku paru.

Ultrared ...jel ides u botanik???

Back