Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mirka šizika:U kontikiju izasla ponuda ...isti hoteli kao prosle godine , isste i cne ..identicne....
za ultrared ...obrati paznju na ponudu za botanik, uporedi , vidi gde je jeftinije , imaju neki popust za uplate do 31.05.

a kakvo je more dole juznije u Turskij u odnosu na Grcku ? Ja bila u Kusadasiju i ne bih tamo vise ni za zivu glavu ( sto se mora tice). Nemojte ovo shvatiti u negativnom kontekstu samo sam se malo razocarala ...
Giordana Bgd:Je li 'zene'a kakvo je more dole juznije u Turskij u odnosu na Grcku ? Ja bila u Kusadasiju i ne bih tamo vise ni za zivu glavu ( sto se mora tice). Nemojte ovo shvatiti u negativnom kontekstu samo sam se malo razocarala ...
Kako je dole u Kemeru, Alanji sto se tice mora i plaza ?
E pa sad videh da je Mirka vec dala neke odgovore na moja pitanja... hvala... vracam se unazad![]()
Mirka šizika:Tursku , koliko je meni poznato , muce Kurdi, a njih ne dotice turizam ni turiti, njima su ciljne grupe druge.
Pored toga , u velikim hotelskim kompleksima toliko je jakoobezbedjenje da i muva mora da pita da udje. Jedne godine smo zakoracili na deo plaze koji pripada hotelu do naseg. Za sekund je tu bio turcin da nas isprati nazad u nas deo plaze.
Ekspeditovao nas je brzinom svetlosti...Od tad imam poverenja u turke.
I kao sto gore rekoh...ako mi je sudjeno...
Vesna Ks:Lep vam je taj Botanik...izracunah da bi za moju porodicu trebalo oko 5500E sa minimalnim dzeparcem.....brrrr!