Turska

• Začetnik teme Začetnik teme Arijan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa mi smo izabrali varijantu na 14 dana , a to je 120 evra po osobi !!!!

Tako je od hotela od hotela popust drugaciji i krece se od 50 - 120 evra.

ijaoo, pa to je 120 evra po osobi, ja mislila ukupno! plus što je za dete besplatno osim taksi i vize, jel tako? Ufff, odoh da racunam za Botanik, 15 dana, pa nek ide život:D

eto.
mada me stislo u grlu kada mi došla pf.na 2800 evra...
ali šta ćeš...mora se :mrgreen:
more,moreeeeee eeeee
more, mooooreeeeee, o moooreeeeeeeee.
hvala mirka, što si u ime svih nas strpljivo tražila gde i ove godine idemo na letovanje:)

primi ovaj buket ruža što ti moja ruka pruža.
e, ultra...ajd dođi 14 taman budemo malo zajedno tamo:)

a106.gif
Nema na cemu ....

pajamaca:
eto.
mada me stislo u grlu kada mi došla pf.na 2800 evra...
ali šta ćeš...mora se :mrgreen:
more,moreeeeee eeeee
more, mooooreeeeee, o moooreeeeeeeee.
hvala mirka, što si u ime svih nas strpljivo tražila gde i ove godine idemo na letovanje:)

primi ovaj buket ruža što ti moja ruka pruža.
e, ultra...ajd dođi 14 taman budemo malo zajedno tamo:)

Mi smo odlučili da ćemo najverovatnije od 22. jula do 6. avgusta. Do kraja nedelje idem u agenciju da vidim koje sve hotele imaju na tom popustu, ali najbliže smo Botaniku:D

moji jedni prijatelji su bili u botaniku tri puta.
jako su zahtevni i dssadni gosti.
kada je njima tamo dobro....sigurno je fenomenalno!

joj, meni se čini da je Delphin bolji, ne znam šta ćemo da odlučimo. razlika u ceni je oko 200 evra, ali kad već dajemo mnogo, onda yebiga-200 evra manje više ne čini veliku razliku
mirka, delphin ili botanik? bila si tamo, pomozi!

A evo i yasto....Delfin je zgradurina jenda , malo ladno , a botanik je podeljen na nekoliko zgrada , sa puno soba ,a li ušuškanih u zelenilo, nestvrarno sasvim i samimm tim se te zgrade ne vide toliko....inače su jedan do drugog, i tu su negde po klasi. Botanik je više porodičan opušteniji mnogo, nekako je atmosfera lepa.

E da u botaniku imaš luna park za dete tako da si spašena za veče , pustiš ga i ne misliš...ne sećam se da li delfin to ima.

Inače da znas oba su u NIGDINI !!!!
Na autoputu , tj na džadi, kad izadješ iz hotel nema NIŠTA.

Alanja ti je na 20 minuta ...mi nismo išli bilo nam lepo u hotelu. Antalijski aerodrom pa samim tim i antalija na 90 minuta vožnje.

Najlepsa na celoj turskoj obali...bistra voda , negde sljunak, negde pešcana ...nešto najfantastičnije što sam videla u turskoj.

Kemer je regija gde se spajaju morska i planinska klima , divan vazduh i divno more, najzeleniji deo turske koja bas i ne može da se pohvali zelenilom na obali. Ako ti kažem da na toj kemerskoj plažilegu jaja kareta kareta kornjače, videla sam to svojim očima , onda nek ti to bude pokazatelj koliko je čisto.

Ima još pitanja?

more kristalno čisto.
pesak pa polako se pretvara u kamenčiće.
plaža divna. bar tamo gde smo mi bili.
e...a drveća nema...možda po neko, uglavnom su oko bazena i hotela.

još samo jedno-jel ladno more? plažu sam videla na fotkama-nimalo obećavajuće, posebno nakon egipatskih peščanih, ali, odlučili smo da idemo u Tursku ove godine, a Botanik merkam već godinama. Mnogo je skup, i da nema ovog popusta, sumnjam da bismo išli.

Nigde nema drveca na plaži, negde nema ni oko bazena.
Kemer bar oko bazena ima zelenilo.

Plaže su im očiščene od vegetacije...samo suncobrani , ležalje,more i mi....

More je bilo hadno tad kad sam ja išla , ali to je bi o 10.jun...do 20-tog je već bilo toplo i moglo da se ostane sat vremena unutra. Ali TALASI....i vetric non stop.

Dobro nisu to oni talasi , nego talasčići....al uvek ih ima ...nisam ih videla samo u kemeru.

Obzirom da ideš u avgustu budi sigurna da ce to biti toplo more. Temperatura u avgustu bude i do 50 stepeni. Lepo ustanes ujutru i vodis da je 50 i dva tri...al napolju nije strasno, sasvim se normalno funkcioniše....

E da znas i ja bi da se pakujem polako...vec spustam kofere...nisu luj viton , al ajd ...beneton su , primice me valjda u fensi hotel sa beneton koferima???

Back