Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alanja je prelepa. IDITE OBAVEZNO!
drustvo populacija 20-25
poželjno što razvratnije![]()
Da li je neko bio u hotelu Oba Star u Alanji? idem krajem juna, pa me zanima kakva su vasa iskustva sa ovim hotelom i kakva je Kejkubat plaza? Cula sam dosta pohvala za Kleopatrinu plazu, ali ovaj hotel nazalost nije na toj plazi.
U Alanji, na Kleopatrinoj plaži, nije pesak, nego onaj sitan šljunak.
Неки (посебан) предлог за прву туристичку посету Турској ?![]()
Alanja ili okolna mesta (Kemer, Belek, Side)... To je najlepši deo Turske.
za nekoliko dana putujem u Tursku. Kušadasi. da li je neko bio i kakvi su utisci?
Slazem se donekle...Antalijski zaliv je mozda najkomercijalniji deo Turske. Posle visegodisnjeg putovanja kroz TR, prosao sam skoro sve od Dardanela do Alanje + unutrasnost i ubedjen sam da je najlepsi deo tzv Tirkizna obala(Fetije - Finike poteg) pa sve do Kemera. I Bodrum je fantastican, Marmaris, Daljan ali cini mi se da je tzv Likija najlepsa.Alanja ili okolna mesta (Kemer, Belek, Side)... To je najlepši deo Turske.
Slazem se donekle...Antalijski zaliv je mozda najkomercijalniji deo Turske. Posle visegodisnjeg putovanja kroz TR, prosao sam skoro sve od Dardanela do Alanje + unutrasnost i ubedjen sam da je najlepsi deo tzv Tirkizna obala(Fetije - Finike poteg) pa sve do Kemera. I Bodrum je fantastican, Marmaris, Daljan ali cini mi se da je tzv Likija najlepsa.