Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Patara,Likija...fantasticna 18km,`okeanska` plaza

Patara,Likija...fantasticna 18km,`okeanska` plazaslike su lepe ..more i obala jos lepsa
NO GDE TURSKA OBALA IMA DOTICAJ SA BILO KOJIM OCEANOM ??????????
SAMO DA OTKLONIM SVOJU NEDOUMICU ..DALI JE OVDE REC O TURSKOJ U SREDOZEMNOM MORU ILI IMA NEKA DRUGA

Smestaj smo sami nasli i rezervisali deo preko booking-a deo direktno i bilo je stvarno dosta povoljno.Ako zelis da ti posocim kako da potrazis jeftini a dosta kvalitetni apartmanski smestaj samo bih ti rekao trazi preko hollidaylettings.com.uk ili homeaway.com i slicne,trazi vacation rentals.Ima dosta jeftinih a kvalitetnih rental-a u okolini Fetija,Bodruma,Marmarisa,Didima pa i u Antalijskim zalivom.Prelepo.Koliko je kostalo to zadovoljstvo? Koliko km si presao autom? Ja razmisljam da sa devojkom, sledece godine idem u TR. Za sad mi je najinteresantnije poseta Istanbulu. Ima li nekih dobrih letovalista u blizini Istanbula?
 [/QUOTE]
[/QUOTE] 
	NO GDE TURSKA OBALA IMA DOTICAJ SA BILO KOJIM OCEANOM ??????????
SAMO DA OTKLONIM SVOJU NEDOUMICU ..DALI JE OVDE REC O TURSKOJ U SREDOZEMNOM MORU ILI IMA NEKA DRUGA

.Ako bi svako od nas odvojio po 90 e za apartman,da li bi to bilo dovoljno?
 .Ako bi svako od nas odvojio po 90 e za apartman,da li bi to bilo dovoljno?  
Bila sam u samoj Alanji, hotel na samoj Kleopatrinoj plazi, vreme idealno, plaza savrsena, ali guzvaaaaaaaa. Ja 'ocu da setam pored plaze nocu, a ne ludnicom od bulevara. Soping velika nula, kupila jedino koznu jaknu i to u fabrici koze, prilicno je kostala - 300 €, ali je fenomenalna. Uglavnom smo izlazile u obliznji beach bar sa zivom muzikom i pile koktele od 10 € (sa baksisom). ***, jednom se zivi.
Od izleta jedino obilazak Alanje i voznja brodom. Obisle smo pecinu Damlatas, Kejkubatovu tvrdjavu, plovile brodom i uzivale u izvedenom programu.
Od neprijatnosti...
Prvu noc nas prebacili u drugi hotel od rezervisanog, sledeci dan smo mogle da biramo sobu i ostale u tom drugom, u sobi sa direktnim pogledom na plazu, sa sve cvrcanjem cvrcaka i sumom talasa.
Hrana onako... ni blizu onoj u Tunisu, ali to mi nije bilo uopste vazno.
Jednu noc pratio nas automobil pun muskaraca, izasao tip i poceo da lupeta kako me voli, poljubio mi ruku, trazio da ja njega poljubim i poceo da vuce prema kolima. Sve se to desavalo sa zadnje strane hotela, ulica manje osvetljena i ne tako prometna, ali paralelna sa Ataturkovim bulevarom.
Pretposlednji dan sam izgubila karticu za zakljucavanje sobe i morala da riknem 25 €.
Trgovci navalentni do zla boga. Cim nesto pogledate, jedva pobegnete od njih.

smarah ja tebe dolce uvezi tunisa, pa reko sto ne bi i uvezi turske
obzirom da mi je htana u tunisu bila relativno bzv, brine me sto ti se u turskoj manje dopala, i ti trgovci jesu li veci smor od tunizana i sta jos treba da znam i po cemu da biram hotel :*

" pa mogu da biram bolji hotel jer je neuporedivo jeftinije nego u sezoni
" pa mogu da biram bolji hotel jer je neuporedivo jeftinije nego u sezoniiz kog mesta si isao na izlet balonom i taj jos neki utisak iz pomenute voznjeKapadokija je neverovatna!Isplatilo se vozikanje kroz nju i setanje/pentranje na 40c kao i 110eur za let balonom.U tim cudnim zdanjima su ziveli drevni Hititi prvi,pa sve do Grka koji su bili isterani pocetkom 20tog veka.Za pisati ima mnoooogo...Videli smo gorenavedjena mesta i sta jos ne ali mozda jedno od najupecatlivijih mesta su podzemni gradovi(Derinkuyu,Kaymakli,ima i jos nekolkiko mesta ali su manja).Mi smo bili u Derinkuyu-sta reci,ide se do 55m pod zemljom,samo 10% je dostupno za posetioce a ima ukupno 10 nivoa pod zemljom i smatra se da su ti gradovi bili povezani i da je ukupno 25000 moglo da se smesti!Prvo su ih izgradili/kopali Frigijci negde 9-og veka pne,pa su ih koristili njihovi naslednici sve do hriscana.Na zalost,nemam nijedne fotke Derinkuyu jer smo zaboravili aparat u kolima.

Neverojatan je nacin ventilacije!Veoma napredan nacin izvedbe za to vreme kada su gradjeni.

sa kontikijem nije, bar meni nije bilo, i za rodos i za tunis je bio let kada kreces ujutru i onda si tamo u podne i stizes na plazu, a u povratku nesto posle rucka pa opet mozes nesto da iskoristis, da se brcnes, da kupis suvenire....
a tako cu i da uradim da rezervisem od pon jedan dan, pa posle ono pred put platim ostatak... hvala dolce
 planiras li ti sta?
 planiras li ti sta?iz kog mesta si isao na izlet balonom i taj jos neki utisak iz pomenute voznje
.gif)