Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.339
Ако се под хитно не извинимо, Турска одустаје од градње џиновског исламског центра по сред Београда!
Па ви после плачите.
Па ви после плачите.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ja vec godinama ocekujem da se turska izvini slovenskom stanovnistvu na balkanu sto ih je decenijama i stolecima izrabljivala,ubijala,konvertovala u islam,nabijala na kolac i maltretirala na sve moguce narode.Pa sta je ovo, nema ko se ne istovaruje po tadicevoj Srbiji...
Davutoglu: Srbija da se izvini
19. mart 2010. | 13:54 | Izvor: Tanjug
Ankara -- Ministar spoljnih poslova Turske Ahmet Davutoglu izjavio je da Srbija treba da se izvini za zločin nad muslimanima u Srebernici.

Pa sta je ovo, nema ko se ne istovaruje po tadicevoj Srbiji...
Srećom, sada su na vlasti tvoji idoli pa se samo izvinjavamo i živimo toliko dobro da smo pošašavili.drugo, i da se 'istovaruje', nije bilo ko. turska je kljucna sila. ybg.
trece, znaju oni i da istovare i nesto drugo po srbiji. secas se, uostalom, kad su je vodili tvoji idoli. morao si da pichish u sklonishte i da kunes nato k'o baba. vec si zaboravio ili se trudis da potisnes?
cetvrto, nevezano... kad ce turska da se izvini jermenima, ne rece nam gosn ministar.
poshten svet se izvini kad shvati da treba. uvek me je chudila ta vasa averzija prema tom civilizovanom gestu. ne znam odakle to potiche. mozda od turaka?Srećom, sada su na vlasti tvoji idoli pa se samo izvinjavamo i živimo toliko dobro da smo pošašavili.
poshten svet se izvini kad shvati da treba. uvek me je chudila ta vasa averzija prema tom civilizovanom gestu. ne znam odakle to potiche. mozda od turaka?
chak i kad nisi poshten... pa shvatis da tako treba i mora, to i uradis.
mislim da relacija izmedju 'dobrog zivljenja' i 'izvinjenja' i nije bas najsrecnija...
kako god, uvek me iznenadi kad vidim da postovalac koncepta zbog kojeg je ova zemlja dobila po njusci i bila ishutirana i ponizena govori sa sablaznjavanjem o nekakvom navodnom ponizenju povodom izvinjenja. ne ide, jel te.
poshten svet se izvini kad shvati da treba. uvek me je chudila ta vasa averzija prema tom civilizovanom gestu. ne znam odakle to potiche. mozda od turaka?
chak i kad nisi poshten... pa shvatis da tako treba i mora, to i uradis.
mislim da relacija izmedju 'dobrog zivljenja' i 'izvinjenja' i nije bas najsrecnija...
kako god, uvek me iznenadi kad vidim da postovalac koncepta zbog kojeg je ova zemlja dobila po njusci i bila ishutirana i ponizena govori sa sablaznjavanjem o nekakvom navodnom ponizenju povodom izvinjenja. ne ide, jel te.

E pa kad volis Turkinje, evo ti jedna lepuskasta...
http://1.***************/_1U7QTd6LqMI/SyrErtvih3I/AAAAAAAAFf8/AmJpaX5ev6I/s400/naz+aydemir.jpg
Najjace je sto se zove "Ajdemi"![]()

treba bre djeneral ratko da im se izvini
nek poshalje pismo na BiH ambasadu

Ma kakvo pismo, bolje razglednicu sa mora...može i turskog![]()
djeneral ratko iz kushedasija...dragi moji prijatelji balije,shta je bilo bilo je izvinite shto sam vam se nayebao mamice talibanske teroristichke..okrenimo se svetloj buducnosti u oprostimo jedni drugima...ipak smo svi izbosne ba
Aha. Al prvo Turci da se izvinu Srbima što su 500 god. bili pod njima a posle da se izvinu i Turkinjama što su još uvek pod (nad) njima !![]()

zanimljivo. neka nova povijest ili greška??? da nisi mislio napsat umjesto "SU" - "SMO"
pitam se,kolistojiiz ?
zanimljivo. neka nova povijest ili greška??? da nisi mislio napsat umjesto "SU" - "SMO"

Ако се под хитно не извинимо, Турска одустаје од градње џиновског исламског центра по сред Београда!
Па ви после плачите.