daxt
Elita
- Poruka
- 17.081
pa neka se izvini bota sto su srbi mastili kolac 500 godina, i smarali turke da krce sumu, stvarno neoprostivo....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzas Pa sta je ovo, nema ko se ne istovaruje po tadicevoj Srbiji...
Davutoglu: Srbija da se izvini
19. mart 2010. | 13:54 | Izvor: Tanjug
Ankara -- Ministar spoljnih poslova Turske Ahmet Davutoglu izjavio je da Srbija treba da se izvini za zločin nad muslimanima u Srebernici.

A sta cemo sa genocidom nad Jermenima!
Da li Turci mozda pripremaju rezoluciju?![]()
Pa sta je ovo, nema ko se ne istovaruje po tadicevoj Srbiji...
Davutoglu: Srbija da se izvini
19. mart 2010. | 13:54 | Izvor: Tanjug
Ankara -- Ministar spoljnih poslova Turske Ahmet Davutoglu izjavio je da Srbija treba da se izvini za zločin nad muslimanima u Srebernici.
On je najavio nove inicijative njegove zemlje za dalje unapređenje odnosa između Bosne i Hercegovine, Srbije i Turske."Srbija će se uskoro izviniti za zločin u Srebrenici 1995. u kome su stradale hiljade bosanskih muslimana“, izjavio je ministar Davutoglu.
Šef turske diplomatije je naglasio da su se odnosi Turske i Srbije- koje su imale skoro hiljadugodišnje neprijateljstvo- u poslednje vreme "drastično poboljšali“, potvrdivši to i podatkom da se za šest meseci jedanaest puta sreo sa ministrom spoljnih poslova Srbije Vukom Jeremićem.
U spoljnoj politici sadašnje turske vlade zemlje regiona, a posebno Balkan, jedan je od prioriteta, a u tom okviru posebno mesto zauzima BiH.
Ankara je u tom cilju već pokrenula i dva trilateralna mehanizma za dijalog: jedan između Turske, BiH i Srbije, a drugi između Turske,BiH i Hrvatske, kako bi se pronašla rešenja za probleme u Bosni , koja se u poslednje vreme suočava sa političkim nesporazumima koji mogu da opterete odnose između Bošnjaka, Srba i Hrvata, navode turski mediji.
Turska se u tom okviru zalaže da se Bosna i Hercegovina što pre primi u Akcioni plan NATO-a, što je preduslov za ulazak u Atlantski savez, kao i da se za građane te zemlje ukinu šengenske vize, kao što je to nedavno učinjeno za državljane Srbije, Crne Gore i Makedonije.

to vam je jos jedan veliki uspijeh Jeremiceve vanjske politike...
valjda su se jedanaest puta dogovarali o tekstu izvinjenja...![]()

Lepo ja kazem da si ti pogan a ne pagana da im posaljemo oval prasetine u znak pomirenja?
evo ja pakujem cevape za zemljake 

Nije lijepo što osobinu svoje majke projiciraš na dobrosusjednu ti državu.![]()

Hitno da se usvoji rezolucija oi genocidu nad Jermenima i Kurdima.

Ал ја се за ово озбиљно залажем! Кад могу Македонци Резолуцију Сребреници, што не можемо ми о Турцима и Јерменима. Мислим да су чак и Амери прошле године изгласали нешто на ту тему!
da se izvini na kura mi janko!!!
ja kao bugarin ne mislim da se neko od nas balkanskih naroda, koji smo bili jebani 500 godina se mora izviniti za bilo sta. nasprontno, moramo blokirati turciju da ne postane clanka EU sledecih 500 godina.![]()