Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 234.380
pa znas kad bih se cimao s papirima, lepo uplatis neki turisticki aranzman i ostanes,prc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa znas kad bih se cimao s papirima, lepo uplatis neki turisticki aranzman i ostanes,prc
sta da se objasnjava oduvek su ljudi emigrirali i ostajali na crno,ode u grcku pun bus vrati se pola, svi ostaju na sezonskim poslovima a viza kolektivna
Da je kolektivna viza ne bi ni postavljao pitanja vec je individualna. Zbog toga i pitam ovde one koji su imali iskustva. Ja idem preko agencije, oni mi daju itinerer putovanja, plan putovanja i vaucer hotelske rezervacije, a ostalo sve sam. Zato molim ako moze neko da kaze ako ima iskustva ili je cuo od nekog da mi pomogne u vezi mojih prethodnih postova (pitanja), Hvala.
Naravno, jasno mi je da im trebaju cvrsti dokazi da cu se vratiti nazad u Srbiju. Trenutno studiram u Beogradu i radim u jednom salonu u slobodno vreme. Nista jos nije sigurno da li cu ici, ali sto da ne, ako se ispune svi uslovi otisao bih na 2-3 nedelje a i kada vec budem u USA voleo bih da "skoknem" i do Kanade.
Cao svima...E ovakoo..Potrebna mi je vasa pomocPlaniram sada da predam za turisticku vizu za Kanadu...Apsolvent sam i dok budem predavala papire imamcu 5 ispita do kraja,nemam diplomski a ne bih isla u Kanadu dok ne zavrsim fax a planirala sam u junu Pa dali to imam kakve veze? Msm kako ce znati jesam li zavrsila ili nisam? ...Imam garantno pismo,od nekretnina imam samo auto na svoje ime i predacu jos cek od invalidnine jer sam dijete palog borca..E sad mene zanima dali je bolje sve to poslati direktno za Bec ili u BG pa da oni salju?? I kako da rezervisem kartu povratnu,ne da kupim nego samo da rezervisem (mada mi je ovo van svake pameti kad ne znam ni hocu li dobiti ili ne vizu a vec kao imam rezervaciju
) Molim vas pomozite jer nmg ni da spremam ispit razmisljajuci o ovome...
![]()