Turisticki odlazak u Ameriku i Kanadu

sta da se objasnjava oduvek su ljudi emigrirali i ostajali na crno,ode u grcku pun bus vrati se pola, svi ostaju na sezonskim poslovima a viza kolektivna

Da je kolektivna viza ne bi ni postavljao pitanja vec je individualna. Zbog toga i pitam ovde one koji su imali iskustva. Ja idem preko agencije, oni mi daju itinerer putovanja, plan putovanja i vaucer hotelske rezervacije, a ostalo sve sam. Zato molim ako moze neko da kaze ako ima iskustva ili je cuo od nekog da mi pomogne u vezi mojih prethodnih postova (pitanja), Hvala.

Da je kolektivna viza ne bi ni postavljao pitanja vec je individualna. Zbog toga i pitam ovde one koji su imali iskustva. Ja idem preko agencije, oni mi daju itinerer putovanja, plan putovanja i vaucer hotelske rezervacije, a ostalo sve sam. Zato molim ako moze neko da kaze ako ima iskustva ili je cuo od nekog da mi pomogne u vezi mojih prethodnih postova (pitanja), Hvala.

to sve sto imas ti nije toliko bitno (mislim jeste) ali ti je bitan, posao, nekretnine, radna knjizica, dolazi da ti poslodavac uplacuje vec izvesno vreme ...itd itd.

Evo da i ja nesto pitam... imam drugara koji zivi u NY vec 15godina, radi 7 meseci, a 5 meseci provede u Srbiji i tako svake godine, njegovi zive tamo preko 20godina i svi rade u istom restoranu i mogli bi da mi srede posao u tom restoranu na 3meseca (naravno na crno)... e sad problem je sto trenutno nisam zaposlen, nemam nekretnine na sebe, pritom imam zenu i dete od godinu dana... koja mi je sansa da dobijem turirsticku vizu ako nemam nista od tih papira a pored toga jedino mogu da dokazem da imam zenu i dete zbog kojih bi se sigurno vratio u Srbiju!
ps. Pre neki dan mi je drugar pricao kako je neka njegova drugarica otisla u ambasadu sa svim mogucim papirima (stalan posao vec nekoliko godina, stan se vodi na nju, auto....) kad je dosla na salter nisu joj trazili ni jedan papir da pogledaju, samo je dobila odbijenicu i to je to

Naravno, jasno mi je da im trebaju cvrsti dokazi da cu se vratiti nazad u Srbiju. Trenutno studiram u Beogradu i radim u jednom salonu u slobodno vreme. Nista jos nije sigurno da li cu ici, ali sto da ne, ako se ispune svi uslovi otisao bih na 2-3 nedelje a i kada vec budem u USA voleo bih da "skoknem" i do Kanade.

ja sam ispunio sve uslove i dobio odgovor iz ambasade za 6 dana,odbijen

Cao svima...E ovakoo..Potrebna mi je vasa pomoc :confused: Planiram sada da predam za turisticku vizu za Kanadu...Apsolvent sam i dok budem predavala papire imamcu 5 ispita do kraja,nemam diplomski a ne bih isla u Kanadu dok ne zavrsim fax a planirala sam u junu Pa dali to imam kakve veze? Msm kako ce znati jesam li zavrsila ili nisam? ...Imam garantno pismo,od nekretnina imam samo auto na svoje ime i predacu jos cek od invalidnine jer sam dijete palog borca..E sad mene zanima dali je bolje sve to poslati direktno za Bec ili u BG pa da oni salju?? I kako da rezervisem kartu povratnu,ne da kupim nego samo da rezervisem (mada mi je ovo van svake pameti kad ne znam ni hocu li dobiti ili ne vizu a vec kao imam rezervaciju :roll: ) Molim vas pomozite jer nmg ni da spremam ispit razmisljajuci o ovome...:(

Cao svima...E ovakoo..Potrebna mi je vasa pomoc :confused: Planiram sada da predam za turisticku vizu za Kanadu...Apsolvent sam i dok budem predavala papire imamcu 5 ispita do kraja,nemam diplomski a ne bih isla u Kanadu dok ne zavrsim fax a planirala sam u junu Pa dali to imam kakve veze? Msm kako ce znati jesam li zavrsila ili nisam? ...Imam garantno pismo,od nekretnina imam samo auto na svoje ime i predacu jos cek od invalidnine jer sam dijete palog borca..E sad mene zanima dali je bolje sve to poslati direktno za Bec ili u BG pa da oni salju?? I kako da rezervisem kartu povratnu,ne da kupim nego samo da rezervisem (mada mi je ovo van svake pameti kad ne znam ni hocu li dobiti ili ne vizu a vec kao imam rezervaciju :roll: ) Molim vas pomozite jer nmg ni da spremam ispit razmisljajuci o ovome...:(

Postovana CicosMacos, ako ces se udajes, javi se ima ti ekspresno zavrsim vizu za useljenje, ali mora se dogovorimo da bidne brak na probu,a to mi se svidja sto si dete paloga borca, jer i meni je majka bila borac.Eto tako ti stoji stvar, prav i zdrav sam ti ja, nije me puno izmorila Amerika===cemerika, jos uvek snazan i dobar,:)

Back